Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

Benimki de sizin gibi kas altı ve koltuk altı kesisi ama bu şekilde olup da koltuk altından kapsül çıkarılması mümkün değilmiş. Eğer sadece implantları çıkarmak isterseniz kapsül alınmadan, yarın işlemimin durumuna göre doktorumu önerebilirim. İnşallah önerilebilecek kadar güzel geçer.

Her şey çok güzel geçsin sizin için. Umarım hem ameliyat hem de sonrası çok kolay olur. Burayı güncellerseniz de çok memnun olurum.

Her şey çok güzel geçsin sizin için. Umarım hem ameliyat hem de sonrası çok kolay olur. Burayı güncellerseniz de çok memnun olurum.
Amin. Heyecan başladı bende. Allah’tan mani çıkmaz ise süreci paylaşacağım tabii ki. Dua edin lütfen ben ve benim durumumdaki herkes için. Kendi bedenimizi olduğu haliyle sevebilelim.

Amin. Heyecan başladı bende. Allah’tan mani çıkmaz ise süreci paylaşacağım tabii ki. Dua edin lütfen ben ve benim durumumdaki herkes için. Kendi bedenimizi olduğu haliyle sevebilelim.
Heyecanlanırsınız tabi. İnanın benim de şu an memelerimin şekli belki de en çok istenen şekillerden biri. Çıkarmak için doktora gittiğimde çok iyi olmuş neden çıkarmak istiyorsunuz tepkisi alıyorum. Ama ben şu an çıkarılmış halini düşünüp sabırsızlanıyorum. Yıllar önce bir karar vermiştim ama düşünülmeden alınmış bir karardı. Halbuki hayatım boyunca hep doğallığı daha güzel buldum. Şu an bana içimde yabancı bir parça olduğu düşüncesi bile o kadar rahatsızlık veriyor ki. Silikon yüzünden olabilecek hastalıkların kaygısını saymıyorum bile. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Ameliyatınız çok iyi geçecek ve çok şanslısınız kurtuluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…