Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

deathless1

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
239
21
37
Merhaba arkadaşlar, yıllar önce burada silikon taktırdığım yıllardaki tecrübelerimi paylaşmıştım. Şimdi de maalesef çok az rastladığımız bir konu hakkında sürecimi paylaşacağım. Herkes genelde büyütme, dikleştirme, küçültme ameliyatı hakkında yazıyor. Umarım sürecim silikonlarını çıkarmak isteyenlere yardımcı olur. Ben 2007-2008 yıllarında üniversitedeyken taktırmıştım silikonlarımı. 225 cc kas altıydı. O zamanlar çok zayıftım. Meme dokum vardı ancak küçük hissediyordum. Bir cesaret yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Yıllardır da çok şükür sorunsuz kullanıyorum. O kadar doğal, o kadar rahat ki sanki hiç yoklar gibi ancak zaman içinde aldığım kilolardan sebep memeler iyice büyüdü ve gözüme çok büyük gelir oldu. Her ne kadar doğal ve sorunsuz olsa da kendi dokusunu özledim. Yaş almakla beraber, memelerin de büyük olması daha bir olgun gösteriyor gibi hissediyorum ve bu sebeple silikonlarımı çıkarttırmaya karar verdim. Bununla ilgili çok fazla araştırma yaptım. Google’da explant before after yazarak yabancı sitelerden sonrasında nelerle karşılaşabileceğimi gördüm az çok. Kas altı implantların 20 yıl sonra çıkarıldığında bile meme yapısında çok fazla deformasyon oluşturmadığını gözlemledim. Dikleştirme yapılanlar ise genelde çok büyük memeler olup uzun süre kullananlar ve kas üstü implantlar. Ama tabii ki kişiden kişiye sonuçlar değişiyordur. Benim meme dokum zaten vardı ama kocaman da değildi öncesinde. Şimdi de silikona ve zamana bağlı olarak haliyle çok az da olsa yapısal değişiklikler oldu ama hala dik ve diri duruyor. Tek sorunum boyutlarının gözüme artık çok büyük geliyor olması. Bundan sebep silikonlarımı takan doktoruma çıkartmak için gideceğim bu kez. Deformasyon olur yazıyor Türk doktorlarının sitesinde ama yabancı sitelerdeki öncesi sonrası fotoğraflar beni cesaretlendirdi. Tüm sürecimi adım adım paylaşmak üzere konuyu açıyorum ki sıcağı sıcağına benim gibi düşüncesi olanlara fayda sağlayabileyim. Umarım özüme dönme kararım beklediğimden daha güzel sonuca ulaşır, bedensel ve ruhsal olarak kendimi iyi hissederim. Önümüzdeki hafta doktorumdan randevu aldım, Allah izin verirse görüşüp hemen sürece gireceğim. Sonrasını burada sizlerle paylaşacağım, sevgiler!

Kilo vermeyi denesen dana iyi olur diye düşünüyorum hazır diri dik duruyorken, naçizane fikrim. Çünkü yaşla beraber doku kaybı oluyor göğüslerde. Çıkınca memnun kalır mısın bi düşün derim.

Deformasyon olsa bile bu konuda kararliysan sonucun seni uzecegini sanmıyorum. Çünkü zaten önceki haliyle çok mutluymuşsun ve artık özüne dönmek istiyorsun . İnşallah dilediğin gibi olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…