Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

Geçmiş olsun. Çıkartın, hafifleyin hakikaten. Tabii hayırlısı ile ve kolaylıkla olsun inşallah. Genellikle bir kere kapsül oluştuysa ikinci kez implant takılması halinde tekrar kapsül oluşma ihtimali çok yüksek diye okumuştum. Doktorlar olasılıkları hiçe sayıyorlar, biz de o andaki ruh halimizle ve heyecanımızla kötü olasılıkları görmek istemiyoruz. Ben de örneğin bu implantların ömür boyu kullanılamayacağı gerçeğini görmek istememiştim. Gençlikte 10 yıl çok çok uzun bir süre gibi geliyor. :)
Neyse yaşadık, bitti, implantlar görevlerini tamamladılar diyebiliriz
Umarım görüşmeniz ve sonrası çok güzel geçer. Bizi de haberdar edin lütfen..

Haklısınız, dünya bu... Geçici. Ruh halim biraz iyi değildi o satırları yazarken. Tabii yaşadığım çok zor dönemin ürünü olarak(sorun meme değildi, keşke tek sorunum o olsaydı ) Bir de bu ruh hali ile substance 'ı izledim iyi geldi. Tavsiye ederim

Evet ama ayrılmak da istemiyorum bir karışık duygular içindeyim. Acaba aynı Dr mu yapsa yoksa başka Dr mü bulsam. Çıkarma işlemi her Dr yapmasın diyorlar. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz.

Allah içinize ferahlık versin Narkoz almak da normalden farklı bir ruh haline sokabiliyor insanı. Siz emziren bir anne olarak çok daha zor bir dönemden geçiyorsunuzdur muhakkak. Hani var ya bir söz “her şey geçer” dilerim neyse keyfinizi kaçıran moral bulursunuz. İzleyeceğim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…