Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

Geçmiş olsun. Çıkartın, hafifleyin hakikaten. Tabii hayırlısı ile ve kolaylıkla olsun inşallah. Genellikle bir kere kapsül oluştuysa ikinci kez implant takılması halinde tekrar kapsül oluşma ihtimali çok yüksek diye okumuştum. Doktorlar olasılıkları hiçe sayıyorlar, biz de o andaki ruh halimizle ve heyecanımızla kötü olasılıkları görmek istemiyoruz. Ben de örneğin bu implantların ömür boyu kullanılamayacağı gerçeğini görmek istememiştim. Gençlikte 10 yıl çok çok uzun bir süre gibi geliyor. :)
Neyse yaşadık, bitti, implantlar görevlerini tamamladılar diyebiliriz
Umarım görüşmeniz ve sonrası çok güzel geçer. Bizi de haberdar edin lütfen..

Haklısınız, dünya bu... Geçici. Ruh halim biraz iyi değildi o satırları yazarken. Tabii yaşadığım çok zor dönemin ürünü olarak(sorun meme değildi, keşke tek sorunum o olsaydı ) Bir de bu ruh hali ile substance 'ı izledim iyi geldi. Tavsiye ederim

Evet ama ayrılmak da istemiyorum bir karışık duygular içindeyim. Acaba aynı Dr mu yapsa yoksa başka Dr mü bulsam. Çıkarma işlemi her Dr yapmasın diyorlar. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz.

Allah içinize ferahlık versin Narkoz almak da normalden farklı bir ruh haline sokabiliyor insanı. Siz emziren bir anne olarak çok daha zor bir dönemden geçiyorsunuzdur muhakkak. Hani var ya bir söz “her şey geçer” dilerim neyse keyfinizi kaçıran moral bulursunuz. İzleyeceğim, teşekkürler.

Siz emzirirken niyetlenip de ameliyat olmuşsunuz benim kızım 3 yaşında hala daha beceremedim şu çıkartma işini. Ben takıldıktan sonra çok fazla acı çektim ağrılarım korkunçtu zaten haftasına pişman olmuştum vs. Şimdi de benzer ağrılar olacak ona nasıl bakıcam sürekli ilgi istiyor vs bunları düşünüyorum. Ayrıca 2,5 sene emzirdim memelerim onun hala en sevdiği şeyler. Bandaj olması küçülmesi vs onu kötü etkiler mi diye de düşünüyorum. Bıraktırırken herhangi bir sorun yaşamamak için destek almıştım kademeli bırakma yaptık ağlatmadan vs. Şimdi ameliyatlı görecek. kafam çorba gibi fark edildiği üzere:)

Merhaba geçmiş olsun kapsül belirtileriniz neydi acaba nasıl anladınız kaçıncı ay belli oldu

Merhaba geçmiş olsun kapsül belirtileriniz neydi acaba nasıl anladınız kaçıncı ay belli oldu
İlk kapsüller 7 ay sonra çıktı ama Dr bir seneyi bekledi. Sorunlu kolumu oynatmakta zorlanma meme altında elime gelen bir kablo tarzı sert bişey. Ağrı baskı tarzı. Şimdi de iki yıl geçti sanki yine oluştu gibime geliyor

Şuan iki ay oldu benm herhangi bir ağrı dokununca sertlik falan yok sonradan olur mu acaba

Şuan iki ay oldu benm herhangi bir ağrı dokununca sertlik falan yok sonradan olur mu acaba
Benim ameliyat sonrası sürecim o memede sorunlu geçti diğeri hiç ameliyat olmamış gibi sorunsuzken onun direni bile bir kaç gün sonra çıktı. Yani başıma bir iş açacağı belliydi.
Herkesde olacak diye bişey yok ama bu kapsül riski bence yüzdelik olarak az veriliyor kesinlikle daha fazla bir dilimde olmalı.

O zaman sadece bir meme de mi oluştu ?

O zaman sadece bir meme de mi oluştu ?
Evet ama iki memeyi de açtı ve silikonları değiştirdi çünkü silikon konulduğu yerde kendine yer yapıyor toprağa saksı koyarsanız birkaç zaman sonra onu kaldırınca toprak zeminde yeri kalır onun için bir tık daha büyük silikon koymak zorunda kaldığı için çift memede de işlem yaptı 295 den bir tık daha büyüğü ile değiştirdi.

Merhaba kapsül kas altina mi konuldu bilginiz var mı ?

öncelikle çok geçmiş olsun bundan sonra herşey daha iyi olsun doktorunuz kimdi acaba? birde çıkartılan protezinizin markası neydi

öncelikle çok geçmiş olsun bundan sonra herşey daha iyi olsun doktorunuz kimdi acaba? birde çıkartılan protezinizin markası neydi
Çok teşekkürler. Amin çok iyi hissediyorum kendimi gerçekten çok şükür. Kendi memelerime dokunmak gibisi yokmuş Ankara’da Nebil Bozdoğan doktorum. Mentor markaydı diye hatırlıyorum markası.

Çıkarma konusunda ağrım olur diye çekinen arkadaşlara bir bilgi daha vereyim, koyarken açılan koltuk altı kesisi ilkindeki gibi boydan boya açılmadı belli bir kısmı açıldı benim. Taktırırken kaslarımız geriliyor implant sebebiyle onun ağrısını çekiyoruz çoğunlukla ama çıkarınca sadece kol kaslarında spor yapınca oluşan bir ağrı olur ya o tarz bir gerginlik oluyor onun dışında ağrı yok en azından bende olmadı ve okuduğum onlarca ameliyat sonucu paylaşımlarında da rastlamadım çıkarma sebebiyle acı çekene. Kafanızda böyle bir düşünce varsa neden daha önce çıkarmadım dersiniz çıkarınca öyle bir rahatlama.

Senin adına çok sevindim.Bende çıkarmak istiyorum eski hali çok küçüktü göğüslerimin.Acaba çıkarınca üzülür müyüm diye düşünüyorum.350 cc high profil taktımıştım 5 sene önce

Hangi marka takıldı size acaba yazabilir misiniz lütfennmotiva mı

Benim memelerim avuçlarımı doldurup, hafif de taşıyor tutunca, yani misminicik de değil çok büyük de. Ama yaptırmadan önce çok zayıf olduğum için memeler de küçük geliyordu gözüme. Silikonları çok büyük taktırmadığım için şu an çok fark yok açıkçası. Çok iyi hissediyorum, sarkma falan da olmadı. Sadece doğal olarak memenin üst kısımdaki top görüntü yok orası düzleşti ama böylesi çok çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…