Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hannatos arkadaşım ben sırtımda kullanmayı düşünüyorumm çok etkilimi acaba?yüzümde lekem yokk ama burnumun üstünde we yanaklarımdaa çok belli değill anca aynanın dibine girersem belli oluyor siyah noktalar war ben onlarda gitsin istiyorummm yararlı olurmu acaba sen baya kullanmışsın cwplarsan sewinirimm..

cnm sıyah noktolaraa faydası varmı dıye doktoruma sormuŞtum ben hayır olmaz dedı syah noktolar ıÇın salsıljel var onu alıp kullanmıŞtım ıŞe yaramıŞtı o zaman ama sonra bırakdım dÜzenlı kullanmayı maalesef.sırtında kullanan tanıdıklarımda var onlardada bendekı gıbı ıŞe yaramıŞtı sendede yarar dıye dÜŞÜnÜyorum.ama dedıĞım gıbı Öyle 2 gÜnde sonuÇ alınıcak ılaÇ deĞıl hatta ılk 3-4 gÜn ben kızarıklık yapıp lekeleırmı belırgınleŞtırdı dıye(cıldı soymaya baŞladıĞı ıÇın alttan derıdekı kızaırklık o koyuluĞa neden olablıomuŞ benm gıbı Çok hassas cıltlerde doktorum sÖyledı) bırakmayı le dÜŞÜnmŞdÜm ıyıkıde bırakmamaıŞım kesnlkle ılk 1 ay dÜzenlı kulllan sonra arada bır unutsanda bŞey olmaz gneŞ koruyucunuda kulllan tammdır bence.geÇmıŞ olsuun

pekii ne kadar bu kremm ben ilk sırtımda denerim sonra yüzümde denerim aslında boynumdada war iz onada deneyebilirim=))inşallah yararlı olurda çok pahalımı

canım ben netten bakdım 6-7 liralık bişi öle çok pahalı değil zaten ssk akrışıladğı için ben sigortadan aldım hep sigortan varsa sağlıkocakları yazıo yazdırıp alablrsin.inşallah yararlı olur cnm şmdiden geçmiş olsun

peki HANNATOS cok mu acıyo rengini mesela bn bunu
çiLLerim için aLamyı düşünüyorum.ama cokda rengimi acsın istemiyorum.
yada actıktan sonra yüzüm esKi rengini yine laırmı kışın falan?

hayır renigini açmıo.sadece lekelerin üzerine sür oradaki lekelrn rengini açıo ve gneş koruyucu üsrdüğün sürece geri gelmez lekeler.hele kışın çok daha güzel oluo ne gneş derdin oluo ne bişi oluo o yüzden benm kışın yüzüm çok daha güzel oluo lekelere %% yok oluo o zman yazında %95 :)

ama benim çillerim burun ve elmacık kemiği bölgemde sık bi şekilde duruyo yani lekelerin üzerine tek tek sürmek gibi bi şansım yok. ama mesela yüzümüzün her tarafına sürsek mesela yüzümüzü değilde sadece çilli bölgeyemi etki eder??

hayır yüzünün hertarafına sürersen hertarafı etkiler lekeleride açar diğer yerlerdede daha uzun sürede olmak kaydıyla renk açar o zman ton afrklılığı olur .
cnm bendede aynıydı burun ve elmacık kemiğimin üzzerinde lekeler vardı ve çoktular yanı tek tek sürmem imkansızdı.ben burnumun kemikli olan tarafı yni üst tarafına ve elmacık kemiklerime sürüodum sdece.çenem elmacık kemiğimin altı alnım flan oralara değil sadece lekerln olduğu yere yani. ha sen şeyi diosan elmacık kemğimde burnumda lekeler arasındaki ufak tefek lekesiz yerelerede sürmüş olucam bişi olurmu oralarıda açarmı die bişi olmaz mrk etme sadece çilli bölgene sür tmmdır cnnmm.

slm arkadaşlar ben 12 gündür dr tavsiyesiyle kullanıyorum.. dr um bana özellikle lekelerin (sivilce lekeleri benimki) üstüne sür demediği için ben tüm cildime kullanıyorum geceleri.. cildimin ve lekelrin renginde farkedilir açılma var.. tabi gündüzleri de 50 faktör güneş kremi sürüyorum... bu arada benim cildim de soyulma olmadı ve nemlendi de... çevremden pozitif yorumlar alıyorum cildim için...

Çok güzel.. Sizinki de cilt benimki de cilt. Acaba ben de 3 haftadır kullandığım halde neden hiçbir işe yaramadı acaba bir fikri olan var mı? klava:

Son düzenleme:
blush cnm bence 3 hafta az bi zaman işe yaramadı demen için.Bi 3 hafta daha kullan derim ben. Bide malum İstnblda havaalr çok sıcak koruyucu kremini aksatma elbet sonuç alacaksındır çnkü sonuçda bu bi ilaç kozmetik bir ürün değil az veya çok işe yaradığı kşiye göre değişir ama mutlaka yarayacaktır işe.Pembe düşün pembe olsun

Çok güzel.. Sizinki de cilt benimki de cilt. Acaba ben de 3 haftadır kullandığım halde neden hiçbir işe yaramadı acaba bir fikri olan var mı? klava:

sizinki de cilt benimki de cilt bu mantık bence yanlış çünkü herkezin cildi farklıdır.. benim lekelerimin yoğunluğu farklı olabilir bence dr una danışmanda yarar var.. dr nekadar bir süre kullan dedi buda önemli tabiki... güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin birde gece kullanın expigmenti...

Cilt rengini açmak için yüzünün her tarafına sürenler bunu bizimle paylaşabilrmi? Acaba zarar veriyormu?

kızlar benim de dudak üstümde sir ağdadan dolayı oluşan lekeler var . Bende kullansam geçermi. bu yüzden lekesi olupda kullanan varmı aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…