Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merahab.samsunda yaşıyosunuz sanırım.
bunları sana doktor mu verdi?
çillerin içinmi verdi bunları?

merahab.samsunda yaşıyosunuz sanırım.
bunları sana doktor mu verdi?
çillerin içinmi verdi bunları?

evet samsunda yasıyorum bunu bana netteki doktor önerdi yalnız görmeden bişey söyleyemem dedi ama benim ısrarım sonucu bunları önerdi ama her çile uygun olmayabilir dedi sonra hayal kırıklıgına ugrama dedı

locoid lipokrem ne işe yarıyor peki?
ya benim yüzüm beyaz güneş
kremi falan kullandıgım için hiC yanmıYorum normaLde karRır ama
çillerim iCin korunmak zorundayım
şimdi bu expiGmnT cok aCarsa rengimi hayaLet gibi oLurmuyum aCaba yaa =)=)

Son düzenleme:
acyesil expigment efendm birde tiretin 3 lüsü tavsiye etmiyorum bunu sitede reklam yapıyrlar bnce

acnelyse akşam 8 az az
expigment%4 akşam 9
locoid lipokrem sabah11
arkadaslar ben sonuc almaya basladım tavsiye ederim ama her kişide aynı sonucu vermez diye duymuştum...

Doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın derim ben.Bu kremden yanlış kullanım sonucu zarar gören bi çok kişi var sitemizde. özellikle yüz bölgesi için kullananlar güneşe çıkmayın. ve kremin fazlasını pamukla alın uygulanan bölgeden. ve 50+ faktörlük kremler kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bişi cok merak ettm arkadaslar bu expigmenti doktormu yazıo yoksa direk gdip eczaneden mı alıoruz.. benimde koltuk altı karalıgı problemım var arap kızı kremını onerdiler ama acıkcası cok bi yaptırımı yok

bende 3-4 gündür expigment %4 kullanmaya başladım..henüz bir değişiklik yok..sonuç alanlar kaç günde aldı yazabilirler mi acaba?ben sabah akşam kullanıyorum..2 ay içinde sonuç alınmazsa bırakılmalı diyor reçete..bundan da bir fayda göremezsem kimyasal peeling yapıcam artık kötükedihüso

5 gün var kullanmaya % 4 ornaında olanı ebaşladım ama sanki dirseklerim dahada kararmış gibi oldu bide bacaklarımada sürdm batık izleri var diye bütün olarak sürdm ama bacaklarımın rengi değişti batık izleri koyulaştı mafoldumben bütün yüzümede sürüorum boynuma falan o tarafta açılma var ama bacaklarım ve dirseklerm neden böyle oldu acaba bilginiz varmı? vede ben esmerim bu arada rengimi açmayad auğraşıyorum yardımcı olursanız sevindirik olucaam bu kremden başka etkili bi krem varmı?

ya arkadaşlar az önce eczaneden aldım expigment:%4 olanını soyulmamı yapıyo dedim hayır dedi nasıl kullanayım dedim güneşe çıkmadan önce sür sonra güneşe çık dedi güneşle birleşince etkileşim oluyo dedi kafam karıştı yaaaCADIARZU

""""güneşe çıkmadan önce sür sonra güneşe çık dedi güneşle birleşince etkileşim oluyo dedi """
ya ececik cnm senin bu sorduğun kişi gerçekten eczacımı???
yada deli mi kafadan uydurmuş bişiler.
expigment hiç gneşe çıkmadan önce sürülürmüymüş yaa bide neymiş gneşle etkileşim oluyomuş.
hiç bişey blmiyosa bile prospektüsü okumamışmı hiç.
cnm sen sakın ha sakın öyle bi hataa yapmaa.yaa sormana bile gerek yok prospektüsde yazıo zaten.artı bi netten araştır bak expigment kullanıyorum denilince söylenilen ilk şey 'kesinlikle güneşten korun ' olur görüceksin.

şimdi ben bukremi alsam sirağda yüzünden bölge bölge kararmş dudak üstüme sürsem bu kez dudaklarımın rengi yüzüme göre daha açık olmaz mı?

merhaba canım benimde yüzümde güneş lekeleri var.Ben bir ara düzenli olarak expigment kullanmıştım ama hiçbir işe yaramadı.Sonra bunu doktora sölediğimde zaten expigment bişey yapmaz demişti.Halbuki kendi vermişti anlamadım yani bile bile niye onu verdiğini..neyse başka iyi gelen bişey de bulamadım ben..aranızda bulan varsa yazsın lütfen..

Bende kremi dün aldım.Hemen sürdüm bacaklarımda lekeli olan yerlere .Bugün baktığımda sürdüğüm yerlerde belli olucak kadar kızarmalar oldu ama

bende bacaklarım için sürmüştüm aynen kızarmalar doktor gerek bu lekeler için bu kreme dedi.çünkü lekeler enfeksiyondan oluyomuş

bende 4 gündür kullanıyorum sadece gece yatarken yüzümün heryerine sürüyorum 5 dk falan yanıyo ve kızarıyo ama sonra geçiyo sabahta yıkıyorum evdeysem eğer bişey yapmıyorum ama dışarıya çıkacaksam güneş kremi sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok zaten erken bakalım 2 ay kullanayım inşşlh faydası olur:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…