Peki ne kadar sürede yok oldular....bana dr. expigment vermişti 3 yıl önce cilt lekeleri için herhangi bir soyulma olmadı ama faydasınıda görmedim. lekeler aynen duruyordu. sonra internette bir tarif buldum ve uyguladım. bu sayede sivilce, sivilce lekeleri ve güneş lekelerinden kurtuldum.bir bardak kaynamak üzere olan suyla (kaynatmadan) 1 çorba kaşığı elma sirkesi karıştırılıyor. cilt bu sudan çıkan buhara tutuluyor. daha sonra (buhardan hemen sonra) 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı suyla karıştırılıp pamukla cilde sürülülür 15 dk. bekletilip yıkanıyor. hafta da 2 kere uygulama yapılıyor. ben ve benimle birlikte deneyen herkes olumlu sonuç aldı.
Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcezBu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
slm kıslarrr:ben expigmentten çok bahsettiğinis için gittim aldım va suan 2.sının bıtırıyorum ve hemen 12 günde etkisini gösterdi bana.gerçekten yüzümde çil kalmadı.kendi cilt rengminde açtı.bence çil sorunu olanlar için iyi bir çare....taylan seni seviyorum...
sıvılce lekelerı ıcın gıttııgım doktor önerdı bana expigment i yalnızdedıgı sekıld ekullandım sabaha kalktıgımda yuzum kızarık gecırmıs gıbıydı kızlar kullanıpta bunun etkısını gören varmı devam etmelıymıyım yoksa aramı vermelıyım yardım lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?