• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bana dr. expigment vermişti 3 yıl önce cilt lekeleri için herhangi bir soyulma olmadı ama faydasınıda görmedim. lekeler aynen duruyordu. sonra internette bir tarif buldum ve uyguladım. bu sayede sivilce, sivilce lekeleri ve güneş lekelerinden kurtuldum.bir bardak kaynamak üzere olan suyla (kaynatmadan) 1 çorba kaşığı elma sirkesi karıştırılıyor. cilt bu sudan çıkan buhara tutuluyor. daha sonra (buhardan hemen sonra) 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı suyla karıştırılıp pamukla cilde sürülülür 15 dk. bekletilip yıkanıyor. hafta da 2 kere uygulama yapılıyor. ben ve benimle birlikte deneyen herkes olumlu sonuç aldı.

bana dr. expigment vermişti 3 yıl önce cilt lekeleri için herhangi bir soyulma olmadı ama faydasınıda görmedim. lekeler aynen duruyordu. sonra internette bir tarif buldum ve uyguladım. bu sayede sivilce, sivilce lekeleri ve güneş lekelerinden kurtuldum.bir bardak kaynamak üzere olan suyla (kaynatmadan) 1 çorba kaşığı elma sirkesi karıştırılıyor. cilt bu sudan çıkan buhara tutuluyor. daha sonra (buhardan hemen sonra) 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı suyla karıştırılıp pamukla cilde sürülülür 15 dk. bekletilip yıkanıyor. hafta da 2 kere uygulama yapılıyor. ben ve benimle birlikte deneyen herkes olumlu sonuç aldı.
Peki ne kadar sürede yok oldular....

Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcez:utangac: Bu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s

expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)

tatlım ben bi süre kullandım ama sonra doktorum bana problem yaratacağını söledi bi süre sora.. pek tavsiye etmem sana çünkü ciltte ki hücrelerin DNAsını bozuyomuşş fisfisfis

benimde yüzümde açık renkli leke vardı. doktor derinin soyulması ve alttan yeni deri çıkması aynı zamandada rengini açarak rötuş olsun diye verdi.expigmenti . gerçekten deriyi soydu yanma ve kızarma oluyor biraz çirkin bir görüntü oldu cidimde .ve acısına dayanamadım uzun süreli kullanamadım expigmenti. çünkü lekem dahada büyüdü . bir kaç ismini vermek istemediğim ünlü cildiyeciye gittim ama kimse anlamadı . en son amerikan hast. ne gittim sağ olsun doktor cihazla baktı ve vitiligo denen bir hastalık çıktı.şimdi tam tersi renk kapatıcı olan bir ilaç verdi . benden size tavsiye lütfen cildinize lekelerin teşhisi tam yapılmadan ilaç kullanmayın. doktor verse bile sadece 1 doktorlada yetimeyin . inanın cildimin değerini şimdi daha çok anlıyorum.

ben gecen yaz kullanmıştım hıcbır koruyucu krem kullanmadıgım ıcın cıldım asırı derecede lekelenmıştı 2 ay kullandım gece yatarken sadece leke olan bolgeye surdum ık 10 yanma oldu acaba bu bana yaramıyomu dıye dusundum fakat herkeste oluyomus ogrendım ıkı ay ıcınde cıldım soyuldu ve ınanılmaz parladı canlılık geldı aynı zmnda nemlendırdı ben cok memnun kaldım.....

bende kullanmaya başladım dudak üstü kızardı 3 gündür geçmiyor aynı sorunu yaşayana varmı ilacı kesmelimi yoksa devam etmelimiyim.

arkadaşlar banada doktor kasıklarda ped vs den kaynaklı yara lekeleri için verdi 3 haftadır kullanıyorum ve etkisini gördüm. :)

slm kıslarrr:ben expigmentten çok bahsettiğinis için gittim aldım va suan 2.sının bıtırıyorum ve hemen 12 günde etkisini gösterdi bana.gerçekten yüzümde çil kalmadı.kendi cilt rengminde açtı.bence çil sorunu olanlar için iyi bir çare....taylan seni seviyorum...

yüzünün rengi çok aldımı yani bayaa beyaz mı oldu yüz
başka renk diğer ten başka renkmi yani
çok belirgin bi beyazlıkmı oldu?

Arkadaşlar bu tür kremler hiç bir işe yaramıyor ben expiment,naxdia benzamin... kullandım jel gibi olan vardı ismini hatırlayamadım onu kullandım hiç biriside bir işe yaramadı cildimizi mahvetmekten başka bişey yapmıyoruz ben hepsini topladım attım valla

sıvılce lekelerı ıcın gıttııgım doktor önerdı bana expigment i yalnızdedıgı sekıld ekullandım sabaha kalktıgımda yuzum kızarık gecırmıs gıbıydı kızlar kullanıpta bunun etkısını gören varmı devam etmelıymıyım yoksa aramı vermelıyım yardım lutfen

sıvılce lekelerı ıcın gıttııgım doktor önerdı bana expigment i yalnızdedıgı sekıld ekullandım sabaha kalktıgımda yuzum kızarık gecırmıs gıbıydı kızlar kullanıpta bunun etkısını gören varmı devam etmelıymıyım yoksa aramı vermelıyım yardım lutfen

bence doktoruna görün.. sonucta bazılarına fayda saglıyor bazılarına saglamıyor.. en iyisi doktora görünmek...

kızlar bende 3 gun oldu doktora gıdelısıvılce lekelerı ve agdanda sonra olusan batık ızlerı ıcın verdı expıgment %4 gece surdum sabah kalktıgımde yuzum kızamık gecırmıs gıbı surdugum yerler kızarmıstı 2 gundur kullanmıyorum ama halen kızarıklık var yardım edın kızlar kullannan lar ve aynı seylerı yasayan varsa :(benneyaptımki

mrb kızlar ben senlerdır sıvılcelerle ugrasmakta oln bı bayanım son dönemlerde azalma yasadım ama lekeler kaldı dermotologa görundugumde bana expıgemnt dıye bı krem verdı bunu yuzumdekı sıvılce lekelerı ve agdadan sonra olusan batık ızlerım ıcın verdı o gece yaymadan deılen sekılde surdum sabah kalktım kızamık gecırmıs gıbıydım surdugum yerler kızarmıstı 2 gundur kullanmıyorum ama halen gecmıs durumda degıl kullannalar veya bu tur etkısı görenler varsa yardımcı olsun :((( acıll :Saruboceq:

Ben cilt rengimi açmak için kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse hala tık yok.

denizaysim
cnm ben 2 sene boyunca expigment%4 olandan kullnadım
2 sene dediysem çoğu zman unutuyodum geceleri sürmeyi ve yazları gneş koruyucu sürmedğim için lekeler tkrar beliriodu o yüzden o lekeri gidermek gelekcek kış tkrr kullanıodum ondan yoksa sen atıyorum 2-3 ay kullanıp snra gneş koruyucu sürüp gneşe çıksan birdaha gerek kalmaz.
bence renk açıcı olrak en iyi ilaç.benm burunumn üstünde ve elmacık kemklerimde gneşten lekelenmeler olurdu halada korunmaynca gneşden olur expigmenti kulllandım ve gerçekten geçirior ama öyle 1-2 haftada değil etkisini anlayablmek için en az 2-3 hafta geçmeli bence.artı benm cildim hassas olduğu için bende kızarıklık yapıyodu öyle soyulma flan olmadı hiç.çok kızarırsa veya çok soyulursa cildin 2 günde bir kullanırsın sende.
kısacasııı(baya uzadıda :D) geceleri çok olmamak şarıtyla sür gündüzleride gneş koruyucu kullan ki tkrra belirmesinler alabliceğin en iyi sonucu alırsın bence tecrübeyle sabit.
başka sormak istedin vrsa sorablrsnıZ bu arada cARKADAŞLAR

Son düzenleme:
Back