Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
denizatsim kullanabilirsin cnm.tabiki yüksek faktörlü güneş koruyucunu gündüz sürerek.eğer sürmezsen sonç istedigin gibi olmaz cnm aman ihmal etme

kızlar aman dikkat yazın çok tehlikeli bu kullanmak doktoruma sordum çok kızdı yazın kullanılmaz dedi cilt pigmentleriyle oynayacak hiç bir krem kullanılmazmış kaş yapayım derken göz çıkartmayan
ammmmmmaaaaannnn dikkaaaaattttttttt

ya vallahi ayrı ayrı bi sürü doktordan duydum bunu.
yazın hiç bişi yapmayın diyorlarklava:
güneşten korunun elinizden geldiği kadarıyla

ben koltuk altım için %4 ünü kullandım,bayağı açılma oldu memenun kaldım yani,alnımdada bi güneş lekesi var şimdi onun için kullanıyorum..

ne kadar süre kullandın canım ? banada bunu annemin bi arkadaşı söylemişti koltuk altım için çok bi leke değil güneşlenmekten oldu ama ben rahatsız oluyorum bide dirseklerim için kullanmak istiyorum ama korkuyorum ne kadar sürede faydasını gördün cvp yazarsan sevinirim

denizyasim ben doktoruma geçen senede bunu sormuştum kullan demilşti kullanmıştımda tüm yaz boyunca aynı şekilde bu yazda kullanmaya devam edicemm çnkü geçen gün braz bronzlaştımm lekelerm koyulaştı.korumayacaksan cildini evet kesnlkle kullanma yazın ama gece expigmenti kullanırım gündüzde 3-4 saat arayla yüksek faktörlü koruyucumu kullanırım diyosan kullanmaman için bi engel yok cnm.doktorumun cvbı ve tecrübeyle sabit benm kullanmam.ynede sana kalmş tbi

denizaysim rca ederm cnm.
buşracm evet cnm kullanablrsn bn regl dnemlerimde öyle yapıyorum.önce ısotrexınbikaç saat snra expigment kullanıorum

denizaysim rca ederm cnm.
buşracm evet cnm kullanablrsn bn regl dnemlerimde öyle yapıyorum.önce ısotrexınbikaç saat snra expigment kullanıorum

ama ısotrexın gece suruluoo sabaha kdr durması gerekioms expigmentte o şekilde gece sürüo sabaha kdr durması gerekio nasıl olcak anlamadm :çok üzgünüm:

ben expigmenti sadece burnumun üzerine sürüyorum.ısotrexını tüm yüzüme sürüyorum.dolayısıyla önce ısotrexını sürüyorum burnumda dahl olmak üzere aradan bi ayrım saat flan geçtikten sonra yani ısotrexını cilt emdikden sonra üzerine expigmenti sürüyorum.sabahda yıkıyorum.doktorum bana böyle sölemişdi bende öle kullandım hep.

bende sadece elmacık kemiği ve burnum için
bu expigmenti bu yaz aLıcam ama çok açıpta rengini
tenimin farklı renklerde olmasında korkuyorum
cildimin tamamınamı sürsem yoksa çilli bölgeLeremi karar veRemedm :S

pff bnde krar veremiorm ama çenem mesela yzüme göre dha koyu çeneme srcem bde sivlce izlerine srcem cilt rengine göre ayarlıoms rengini sanırsam öle duydm

ben bi aksam sürdüm yarınki gün yüzümde kızarıklık oldu neden acaba fazlamı sürdüm bana önerilen acnelyse akşam 8 az az
expigment%4 akşam 9
locoid lipokrem sabah11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…