Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ne yani gerçekten etkili bir krem mi diyorsunuz..delikafadulden
birkaç lekeden kurtulacağız diye, başımızı duvarlara vurmayalım sonra arkadaşlar..
normal deriye değmemesi için çubuklu pamukla filan mı sürüyor sunuz ?
ilk başlarken %2 ile mi başlamalıyız

valla arkadaslar ben denedim yaklaşık 3 yada 4gün oluyor süreli yüzüme ilk gün sadece leke üstlerine küçük parmagımla sürdüm düne kadar hiç bir etkisi olmadı dün gece tamamına süreyim ne olucak bakalım dedim ve bu sabah yüzüm özellikle dudak üstlerim soyulmaya basladı ve acıkcası hiç hoş durmuyor bence pembe bir deri gözüküyordelikafadulden
Bugün kullanmayı bıraktım bepanthen sürmeye basladım deri onarımı için..
inşallah birkaç güne geçer:Saruboceq:
Yoksa bu sekilde kış da olsa güneşe çıkarsak leke bırakıcak gibi geldi birkaç küçük lekeden kurtulalım derken dahada lekeli gezmek istemem:sm_confused:

bu arada %4lük olanı kullandım ben belki %2 bu kadar soymaz cildi..

banada cildiyeci verdi iki gün önce..bacagımda batıkların bıraktıgı leke için verdi..cenemde sert kıllar var onu sürekli aldıgım için siyahımsı leke oldu...bacagımınn tümüne sürüyorum yüzümdede çeneme kullanıyorum..bakalım işe yarıycakmı..yararsa yüzümün diger yerlerinede sürecegim

bize de haber etmeyi unutma olur mu ..
merakla bekliyoruz :ecrin_bebek:

Ben esmerim,benim de bıyık bölgemde hafif kararma oldu,cımbızdan ve ağdadan dolayı kapatıcı kullanmaktan fenalık geldi,bi de malum yüz bölgesi acaba alıp kullansam expigment'in %2 liğinden bi faydasını görür müyüm ki??çok mu soyuyo acaba?daha beter ederse diye korkuyorum yani....

benim de burnumun üzeri çevresinde güneş lekeleri var çil gibi minik minik. onlar için kullanıyorum expigment %4'lükten. benim cildimi hiç soymadı ve hiçbir yan etkisi olmadı kızarıklık kaşıntı vs gibi. uzun süre bıkmadan günde 2 kez falan kullanırsam baya etkisi oluyor. geçen kış bu şekilde baya bi azaldığını görmüştüm lekelerin. ama yazın yine dikkat etmedim ve tekrarladı lekeler..

kızlar expıgmenti kullanmaya başlayalı 3 gün oldu sabah akşam sürüyorum ama sürdüğüm yerler yumruk yemiş gibi kıpkırmızı oldu ama ne acı nede soyulma var korkmaya başladım renk açılması oluyo die sadece lekenin üstüne sürmüştüm suratım çok kötü görünüyo bu arada güneşten de koruyorum ama kıpkırmızı yaa!!! bir bilen varmı acaba???

banada doktorum vermişti ciller için kızarıklık ve acı oluyor bırz faydasını goruyordum ama antalya yazında scaktan kokmuş bende kullanmadım ayrıca cıller yazın cogalıyor kışın kendiliginden azalıyor ben bıktım bu cıllerden yuzum karışık gozukuyorbenneyaptımki

mrb arkadaslar benim bacaklarimda batiklar olusuyor onlari sIKmaktan lekeler olustu. o lekeler icin acnelyse kullaniyorum yaklasik bir aydir ve lekelerin rengi acilyokaydirigubbakcemile2 3 gece yatmadan once kremi suruyorum bacaklarima bikac gun sonra cilt soyuluyo sonra bi hafta ara veriyorum sonra yine 3 gece suruyorum. pfb vanish roll-on aldim oda etkiliymissengözlerimebaksanab exipigment bende var ama daha kullanmadim acnelyse bittikten sonra onuda denicemsositososito bacaklarim yuzunden eteklere hasret kaldim ama bu yaz giycem insallah:sm_cool::jeyyar:

Expigmenti dr.tavsiyesiyle kullandım çoğunlukla kışın veya gece yatarken tavsiye ediliyor bu lekeler expigmentle geçiyor fakat yazın tekrarlıyor yani bir kısırdöngü.Fakat bu ilacı 2 aydan fazla kullanmayın da dedi.Şimdi 5-6 aydan beri La roche posay kullanıyorum bayağı geçti(60 tl)Büyük kozmetikçilerde ve bazı eczanelerde bulabilirsiz onu da gece yatarken kullanıyorum.Bakalım bu yaz tekrarlıycak mı.O bitince arapkızı kremini kullansam mı diyorum.

arkadaşlar bu kremleri koltukaltı ve dirseklerdeki lekeler için kullanan var mı bende iki tarafta da koyuluk varda kullanilabilirmiki...yardımlarınızı bekliyorum

kremin iyimi yoksa kötümü olduğunu anlayamadım. her cilde göre farklılık gösterdiğini anladım. benim tek derdim bacaktaki batıkların sıkılarak kanamasıyla oluşan lekeler .. uygulayan ve çözüm alan varmı ?

kızlar ya bu expigment leş gibi kokuyor ya.son kullanma tarihine daha bir yıl oldugu halde.normalmi.leş idrar kokusu bööööö

ben koltuk altım için %4 ünü kullandım,bayağı açılma oldu memenun kaldım yani,alnımdada bi güneş lekesi var şimdi onun için kullanıyorum..

Benşm kuznim kullandı çilfazıl geçti ilk önce.Ama şimdi eskisinden daha çok leke var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…