Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
çünkü cilt soyulmalarını KASIM ayında yapmak gerekiyomuşş,şimdii tekrar leke oluşurmuşşşş o yüzdenn bıraktımm..ama halal soyuluyoo ve cildimmde çok az leke kaldıııı,etkisii olduu yaniii..şimdii mecbur kalmadıkça güneşeş çıkmıycam+koruyucusuzz hiiç çıkmıycaömm..

expigment 4 ü kullanmayı bıraktan sonra çillerim daha koyulaştı ve arttıı mafoldumben bu kremi sürekli kullanmak zorundayımız ya CADIARZU

expigment 4 ü kullanmayı bıraktan sonra çillerim daha koyulaştı ve arttıı mafoldumben bu kremi sürekli kullanmak zorundayımız ya CADIARZU

iki ay kullanım süresi var bu süre içinde lekelerde renk açılması yada beyazlama olmazsa iki ay sonunda bırakılması gerekiyor ama benim lekemide kızarttı sadeccce hiçbir işe yaramadı herkeste işe yaramıyor bu krem ben tavsiye etmiyorum açıkçası

aslında çillerim gitmeye başlamıştı ama kızarıklığı geçmiyodu bıraktıktan bikaç gün sonra iyice koyulaştı ve arttı CADIARZU okullar açılana kadar kullanıcam bundan daha fazlada koyulaşmaz heralde

slm her tür ciltte işe yarıyo mu gerçekten
bnm kardeşim kullandı onda işe yaradı ztn onun cildi iyiydi geçirdi çillerini
bnm cildim hasssas.bi yan etkisi olur mu ve soyuyomu tretin gibi :S

kızlar expimente geridöndümm. sürdükten iki gün sonra sürdüğüm yerler soyulmaya başladı.ama bu sefer yüzüme bolca nemlendirici krem sürmeye başladım ve evde gezerken bile güneş kremi sürüyorum bu sefer daha dikkatli olucam güneş konusunda 2 hafta daha kullanıcam bu sefr çok ümitlendim ama :Saruboceq: :Saruboceq: :1rolleyes:

arkadaşlar expigmenti sürmeye devam ediyorum
yalnız sürdüğüm kısımlarda kızarma ve yanma hissi başladı
sizlerde de oldumu
kızarıklık lekedende kötü
geçiyormu bu kızarıklık ?

arkadaşlar expigmenti sürmeye devam ediyorum
yalnız sürdüğüm kısımlarda kızarma ve yanma hissi başladı
sizlerde de oldumu
kızarıklık lekedende kötü
geçiyormu bu kızarıklık ?

evet geçiyor canım ama bepanthen kullan sabahları.expigment bende kullandım hiçbişr işe yaramadı umarım sende işe yarar...

bnde kullanıyorm ve işe yarıyo iki ayı geçti başlayalı tabi her banyoda da kese yapıyorm expigmnt kullndığm bölgeye kızarıklık falanda olmadı şimdiye kadar iki kez soyuldu herks için faydlı olmayabilr ama kndi adıma tvsiye ederim

mereba kızlar
kızarıklarımın hepsi geçti çok şükür
aynı zamanda lekelerimde de %80 açılma var
bakıldığında farkedilmesi çok zor ancak çok dikkatli bakıldığında farkediliyor lekelerim
expigmenti herkese tavsiye ediyorum
yalnız sabırla kullanmalısınız..
kızarıklıklar sizi yıldırmasın
çünkü ardında lekesiz bir cilt sizi bekliyor olacak:)

Bende yaklaşık ramazanın başından beri kullanıyorum.ten rengim bıraz acıldı ama lekeler aynen duruyor ayrıca yanaklarımda kücük kücük sivilceler cıkmaya basladı.yınede sabırla kullanmaya devam edeceğim.3 sene öncede kullanmıştım ve sonuc almıştım.bu sefer de alacağıma eminim ama biraz sabretmek gerekiyor

bende kullanıyorum 10gündr ama hiç etkisi yok:sinifsinif:
yıllar öncede kullanmştım yine faydası olmamştı
neden olmuo faydası uzun süre mi kullanmam lazım acaba2-3 ay filanbilmiyorumkismile
ama burda bikaç gecede etkisini gören arkadaşlar var..sorun benm lekelermde sanırm..

Aynı sorun bende de var arkadaşım.nerdeyse 1 ayı gectı.lekelerımde hıc bır etkı yok.sadece cok az rengım acıldı :1no2:
daha önce bende kullanmıştım etkısını görmustum ama şimdi tık yok
sanırım sorun bizim lekelerde :kedi:

uuf desene estetiğe filan kalıo bizim lekeler..eyvahedigeldismile nese ben az daha sabrediyim bi 2ay a tamamlyım da sonra kescem ümidi etki olmazsakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…