nasıl yani leke çıksın diye zorladınız ve leke çıktımı yani krem kullanmadınızmı?CADIARZU
hımmmm,,ben de 1 ay dneiycemm baaklımmmm..benim de yzüüzm kızarıyo ve şişli oldu..sizde de olmuş muyduu böyle etkiler...ben de bir ara actifoks kullandımm,hem de 2 kutuu ,amaa sonuççç kocaman bir hiçti.......
sanırım bana sordunuz,bende sivilcelenme yan etkisi yaptı.ve lekeler hiç hafiflemedi.sevgiler...
merhabalar %2 lik olanı kullanmışsınız sanırım ve kızarıklık yapmış. bence nemlendirici yerine bepanten krem yada daha iyisi yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullanınız.size tavsiyem çok ince bir tabaka halinde sadece leke üzerine sürünüz. cildinizin alışması gerek. birden fazla fazla sürüp daha iyi sonuç alayım diye düşünmeyin. cildinizi sürekli gözlemleyin aşırı bir kızarıklık oluyorsa ara vermenizi tavsiye ederim tecrubelerime dayanarak.sürdüğünüz yerlerde gerilme ve yanma sıcaklık hissi varsa muhtemelen soyulma olacaktır ki bende ilk kullandığımda oyle olmuştu.bence cok aşırı bir kızarma yoksa devam edin derim mutlaka geceleri sürün ve mümkün olduğunca az sürmeye özen gösterin en azından cildiniz alışana kadar fayda görürseniz birkaç hafta sonra %4 olanından kullanıp çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.yine de endişeleniyorsanız cilt doktoruna görünüp bilinçli bir şekılde tedavi olunuz ki en dogrusu bu.. sonuçta yüzümüz ve cilt çok önemli .... sevgiler..
merhaba bnde dün aldım bu kremi yüzümde sonradan güneş lekeleri oluştu ama bn ilk olduklarında hiç önemsemedim geçer fln dedim şmdi birazda büyüdüm tabi geçmedi lekeler sorun yapıoordum.dün eczaneye gittim bana bu kremi önerdi..kullanmadan önce buradaki yorumlarıda okudum ztn..akşam sorunlu yerlere çok az sürdüm %2 lik olanından kullanıyorum..ve bgn sabah baktım sürdügüm yerler kızarmışş.. allahtan çok az bi yere deneme amaçlı sürmüştüm.ama lekelerimde bi değişim söz konusu değil.. şmdi diger burun ve elmacık kemiklerimin oradaki lekelerede sürsem mi diye düşünüyorum..sizce ne yapmalıyım.. sürmelimiyim.. sürdügüm yerler çok az krem sürmeme ragmen kızardı..sabhta hemen kalkar kalkmaz yıkadım ve nemlendirici krem sürdüm..sizce ne yapmalıyım devam ediyim mi kızarıklık normal mi.. ilaç etkisini ne mzna gösterir?? cvp beklioorum ltfennnnnnnnbenneyaptımki
bepanthene kreminin dolu çeşidi var acaba hangisinden kullanmamız gerek:1rolleyes:
cvp için teşekürler. ama bnde kaşıntı ve yanma olmadı sadece kızarıklık oluştu.belkid eben çok acele ediyorum..neyse şu lekelerim geçsinde .dediginiz gibi çok az sorunlu bölgeye sürerim umarım zamanla etkisini gösterir..peki %4lüge 2 yi bitirnce başlamam daha mantıklı değilmi? yani cildimin ilaca alışması laızmmerhabalar %2 lik olanı kullanmışsınız sanırım ve kızarıklık yapmış. bence nemlendirici yerine bepanten krem yada daha iyisi yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullanınız.size tavsiyem çok ince bir tabaka halinde sadece leke üzerine sürünüz. cildinizin alışması gerek. birden fazla fazla sürüp daha iyi sonuç alayım diye düşünmeyin. cildinizi sürekli gözlemleyin aşırı bir kızarıklık oluyorsa ara vermenizi tavsiye ederim tecrubelerime dayanarak.sürdüğünüz yerlerde gerilme ve yanma sıcaklık hissi varsa muhtemelen soyulma olacaktır ki bende ilk kullandığımda oyle olmuştu.bence cok aşırı bir kızarma yoksa devam edin derim mutlaka geceleri sürün ve mümkün olduğunca az sürmeye özen gösterin en azından cildiniz alışana kadar fayda görürseniz birkaç hafta sonra %4 olanından kullanıp çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.yine de endişeleniyorsanız cilt doktoruna görünüp bilinçli bir şekılde tedavi olunuz ki en dogrusu bu.. sonuçta yüzümüz ve cilt çok önemli .... sevgiler..
cvp için teşekürler. ama bnde kaşıntı ve yanma olmadı sadece kızarıklık oluştu.belkid eben çok acele ediyorum..neyse şu lekelerim geçsinde .dediginiz gibi çok az sorunlu bölgeye sürerim umarım zamanla etkisini gösterir..peki %4lüge 2 yi bitirnce başlamam daha mantıklı değilmi? yani cildimin ilaca alışması laızm
ya acaba ne zaman soyulmaya başlıyor kreme başladıktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?