Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mrb,kullanann arkasaşlara bir sorum olcakk;3-4 çeşidi varmış ya,yani oran olarak hangisini kullancağımızıı neye göre belirliyoruz,leeknin durumuna mı,cildin hassalığına mı?ben doktora gitmeden kullanmayı düşünüyorum da............

bende dr gıtmeden kullandım.önce yuzdelikafaduldende 2 lık aldım pek fayda etmeyınce yüzde 4lük aldım..daha etkılı oldu...

nasıl yani leke çıksın diye zorladınız ve leke çıktımı yani krem kullanmadınızmı?CADIARZU

kullandığım krem expigment2 ve expigment4 ve sürekli pepantene krem. çünkü yüzünüz sürekli gerilip soyuluyo. soyulma anında biraz fazla bastırdım o nedenle çok inceldi cildim. sakın zorlamayın. bu arada şimdi lekeki inceleyim dedim. baktım yüzde 80 i geçmiş gibi gözüküyo. buna da şükür. napalım

mrbb,ben de dün %4 olan expigmnt aldım ve kullanmaya başaldımmmm,baaklım sonuç ne olcakkkkk.Dün gece sürdümm,şimdii sürüdümm,evdeyi,mm çünküü dışarı çıkmıyorummmm.sizde ne kadar zamnda etkisini gösterdii?

ben 1 ay kullanmıştım hemde yoğun formüllü olanını.faydasını göremeyenlerdenim.ama arkadaşım bacaklarındaki ağda batığı lekelerini azalttığını söyledi.bilmiyorum ama benim cilde yaramadı.çok yağlı geldi ve işe yaramadı.şimdi başka bir başlıkta da açtım.erica çil leke kremi kullanıyorum.hafif formüllü ve 1 haftada işe yaramaya başladı. :)

hımmmm,,ben de 1 ay dneiycemm baaklımmmm..benim de yzüüzm kızarıyo ve şişli oldu..sizde de olmuş muyduu böyle etkiler...ben de bir ara actifoks kullandımm,hem de 2 kutuu ,amaa sonuççç kocaman bir hiçti.......

sanırım bana sordunuz,bende sivilcelenme yan etkisi yaptı.ve lekeler hiç hafiflemedi.sevgiler...

arkadaslar ben kullandım. ilk basta tecrubesızlık fazla fazla surup daha iyi sonuc alacagımı dusunup yüzümü yakmıştım yüzüm 3 kat soyulmuştu. şu an gayet iyi 2 gunde bır geceleri kullanıyorum çok az surup kızarmaya başlayınca hemen yıkıyorum ve bepanten sürüyorum.sabah kalktıgımda kızarıklıktan eser kalmıyor. bu arada benim lekem kayboldu sayılır.2 haftadır düzenli olarak 2 gecede bir kullanıyorum cok faydasını gördum.tavsiyem dikkatli kullanın ve mutlaka geceleri sürüp sabah 50 faktor güneşkoruyucusuz sokaga çıkmayın bi de aşırıya kaçmayın yoksa cildiniz hassas ise benım gibi olumsuzluklar yaşayabilirsiniz.neyseki şu an sonuç harikaa:))

merhaba bnde dün aldım bu kremi yüzümde sonradan güneş lekeleri oluştu ama bn ilk olduklarında hiç önemsemedim geçer fln dedim şmdi birazda büyüdüm tabi geçmedi lekeler sorun yapıoordum.dün eczaneye gittim bana bu kremi önerdi..kullanmadan önce buradaki yorumlarıda okudum ztn..akşam sorunlu yerlere çok az sürdüm %2 lik olanından kullanıyorum..ve bgn sabah baktım sürdügüm yerler kızarmışş.. allahtan çok az bi yere deneme amaçlı sürmüştüm.ama lekelerimde bi değişim söz konusu değil.. şmdi diger burun ve elmacık kemiklerimin oradaki lekelerede sürsem mi diye düşünüyorum..sizce ne yapmalıyım.. sürmelimiyim.. sürdügüm yerler çok az krem sürmeme ragmen kızardı..sabhta hemen kalkar kalkmaz yıkadım ve nemlendirici krem sürdüm..sizce ne yapmalıyım devam ediyim mi kızarıklık normal mi.. ilaç etkisini ne mzna gösterir?? cvp beklioorum ltfennnnnnnnbenneyaptımki

merhabalar %2 lik olanı kullanmışsınız sanırım ve kızarıklık yapmış. bence nemlendirici yerine bepanten krem yada daha iyisi yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullanınız.size tavsiyem çok ince bir tabaka halinde sadece leke üzerine sürünüz. cildinizin alışması gerek. birden fazla fazla sürüp daha iyi sonuç alayım diye düşünmeyin. cildinizi sürekli gözlemleyin aşırı bir kızarıklık oluyorsa ara vermenizi tavsiye ederim tecrubelerime dayanarak.sürdüğünüz yerlerde gerilme ve yanma sıcaklık hissi varsa muhtemelen soyulma olacaktır ki bende ilk kullandığımda oyle olmuştu.bence cok aşırı bir kızarma yoksa devam edin derim mutlaka geceleri sürün ve mümkün olduğunca az sürmeye özen gösterin en azından cildiniz alışana kadar fayda görürseniz birkaç hafta sonra %4 olanından kullanıp çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.yine de endişeleniyorsanız cilt doktoruna görünüp bilinçli bir şekılde tedavi olunuz ki en dogrusu bu.. sonuçta yüzümüz ve cilt çok önemli .... sevgiler..

bepanthene kreminin dolu çeşidi var acaba hangisinden kullanmamız gerek:1rolleyes:

bende dün aldım ve lekemin üzerine sürdüm benimkide kızarmış ama zaten reçetede yazıyo yan etkiilerinde hafif kızarıklık diye.Bence pes etme devam et gözlemle.Ben öyle yapcm.

bepantenin mavi KREM olanını kullanın,çünkü o çatlak,yanık tedavisinde kullanılır.ben onu kullanıyorumm.benim de çok kızarıklık oluyoduu,bugün azaldıısannrıım b en de çok sürmüşümmm ,artıks adece gecelrii ince tabaka halinde sürcemm.ben dışarı hiç çıkmadğım için gündüz de 1 kere süüryodumm,artık sürmeyecemm.benim bugün 5.gün....

bepanthene kreminin dolu çeşidi var acaba hangisinden kullanmamız gerek:1rolleyes:

mavi olanını kullanın daha yagsızdır ve yüz için idealdır. zaten eczacı da yüz için kullanacagınızı söylediğiniz zaman yardımcı olacaktır:)) en az 50 faktör iyi bir marka güneş koruyucu kullanmayı da asla ihmal etmeyin ..

cvp için teşekürler. ama bnde kaşıntı ve yanma olmadı sadece kızarıklık oluştu.belkid eben çok acele ediyorum..neyse şu lekelerim geçsinde .dediginiz gibi çok az sorunlu bölgeye sürerim umarım zamanla etkisini gösterir..peki %4lüge 2 yi bitirnce başlamam daha mantıklı değilmi? yani cildimin ilaca alışması laızm

her ciltte farklı reaksiyon gösteriyor ama kızarması gayet normal. az sürmeme ragmen bende de oluyor ama bepanten kullanıyorum ve sabaha kızarıklıktan eser kalmıyor. bi de 2 günde bir kullanıyorum.bence siz en azından 2 hafta %2 lik ile devam edin sonra %4 luk olandan kullanırsınız.işe yarıyorsa zaten kızarıyor yada soyuluyor. kızarma falan yoksa faydası da yok demektir.2 aylık bir süresi var diye yazıyor uzerinde bu sürede hic bir gelişme yoksa zaten kullanmanın bir anlamı da yok. sizin kullanalı kaç gün olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…