her ciltte farklı reaksiyon gösteriyor ama kızarması gayet normal. az sürmeme ragmen bende de oluyor ama bepanten kullanıyorum ve sabaha kızarıklıktan eser kalmıyor. bi de 2 günde bir kullanıyorum.bence siz en azından 2 hafta %2 lik ile devam edin sonra %4 luk olandan kullanırsınız.işe yarıyorsa zaten kızarıyor yada soyuluyor. kızarma falan yoksa faydası da yok demektir.2 aylık bir süresi var diye yazıyor uzerinde bu sürede hic bir gelişme yoksa zaten kullanmanın bir anlamı da yok. sizin kullanalı kaç gün olmuş?
ben kreme 24 agustost akşamı yani bi 2 qn önce başladım.. ama bende soyulma olmadı..ayrıca güneşte fazla bulunmuyorum sadece dershaneye giderken güneş görüyorum.. ondada şapka ve gözlük takıyorum..güneş kremini ise 30 faktördew olnadan kullanıyorum..ama bnde soyulma olmadı sadece sürdügüm yerde hafif kızarıklık var.ve hepsine sürmüoorum şuan sadece bi leke üzernde deniyorum ve ince tabaka halnde sürüyorum gece yatmadan.. acaba soyulma ne zman başlar.?ne mzna ilaç etkisini gösterir.[ bide ben sürdügüm lekem ben gibi ben değil çnkü snradan oldu ama koyu kahverengi....] bide bepanthn kremini sabah yüzümü yıkadıktan sonramı sürcem ?
ben kreme 24 agustost akşamı yani bi 2 qn önce başladım.. ama bende soyulma olmadı..ayrıca güneşte fazla bulunmuyorum sadece dershaneye giderken güneş görüyorum.. ondada şapka ve gözlük takıyorum..güneş kremini ise 30 faktördew olnadan kullanıyorum..ama bnde soyulma olmadı sadece sürdügüm yerde hafif kızarıklık var.ve hepsine sürmüoorum şuan sadece bi leke üzernde deniyorum ve ince tabaka halnde sürüyorum gece yatmadan.. acaba soyulma ne zman başlar.?ne mzna ilaç etkisini gösterir.[ bide ben sürdügüm lekem ben gibi ben değil çnkü snradan oldu ama koyu kahverengi....] bide bepanthn kremini sabah yüzümü yıkadıktan sonramı sürcem ?
aynı durumdayız seninlee benim lekemde sonradan oldu ve kahverengi bende iki gün önce başladım bendede soyulma olmadı ama her ciltte soyulma olmuyormuş zaten.Sabretmeliyiz biz hemen geçsin istiyoruz ama sabretmek zorundayız malesef:çok üzgünüm:
bnde yatarken sürüyorum gündüz sürmüyorum.. şuan bepanthen kullanmıyorum ama onda bgn yarın başlıcam.ayrıca ben yüzümün her yerine sürmüyorum sadece bi leke üzerine çok az sürüyorumbenim 6.günüm ve bugün soyulmayay başladıı,bi de snana tavsiyemm gündüz z sürmem,,güneşe çıktığın için.sadece gece yatmadan sürrr ve sabrlı ol.BEN lere etkisii olmaz,sonradan oluşan lekeler üzerinde etkilidir.
ben dün hiç sürmedimm,,artık ben de 2 günde 1 yatrken sürcemmmm...kızarıklığımm geçtii şu an soyulmayay başaldııı ve çok kuruduu cildinmm,,sürekli bepanthen sürüyorummmmm....
ben de leke üzeirne sürüyorumm.cildimm kuruduğu için bepanthen kullanıyorumm.bnde yatarken sürüyorum gündüz sürmüyorum.. şuan bepanthen kullanmıyorum ama onda bgn yarın başlıcam.ayrıca ben yüzümün her yerine sürmüyorum sadece bi leke üzerine çok az sürüyorum
snaırım yok,..bence cildine gereksiz yere kimyasal madde sürme,boş ver koyu tenli kal...bu kremi aranızda ten rengini açmak için kullananlar varmı acaba kızlar?
acnelse ile beraber sakın kullanmaa,bu tarz kremelr etkileşime girer ve ciddi zarrlar verir..bunu bırak sadece acnelyse yi kulllan bencee...kızlar bugün 4.günüm ve hala kızarık acıma falanda yok sadece kırmızı oldu ben kullanmayı bırakıcam yaada acnelyse ile beraber kullanmaya başlayacağım
bnde soyulma oldu kızarıklıkta var.ama sanki geçmedi gibi lekem ya yada kızıarık anlaşılmıoo ama soyuldu bnm hafifte yanma var.. iyi bi sonuç mu bu acaba
bnmde hafif hafif soyuluo kızarıklık oldugu için leke var gibi duruoo..çok az bi lekem kaldi sürdügüm belgede bir anda soyulunca hepsi gitmedi:1no2:
çok az bi lekem kaldı demişsin lekelerin gittimiki ?
gitti gibi ama kızarık yaa... :S:S o çok kötü lekedende kötü acaba o nezman gider..gider mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?