Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ben kreme 24 agustost akşamı yani bi 2 qn önce başladım.. ama bende soyulma olmadı..ayrıca güneşte fazla bulunmuyorum sadece dershaneye giderken güneş görüyorum.. ondada şapka ve gözlük takıyorum..güneş kremini ise 30 faktördew olnadan kullanıyorum..ama bnde soyulma olmadı sadece sürdügüm yerde hafif kızarıklık var.ve hepsine sürmüoorum şuan sadece bi leke üzernde deniyorum ve ince tabaka halnde sürüyorum gece yatmadan.. acaba soyulma ne zman başlar.?ne mzna ilaç etkisini gösterir.[ bide ben sürdügüm lekem ben gibi ben değil çnkü snradan oldu ama koyu kahverengi....] bide bepanthn kremini sabah yüzümü yıkadıktan sonramı sürcem ?

aynı durumdayız seninlee benim lekemde sonradan oldu ve kahverengi bende iki gün önce başladım bendede soyulma olmadı ama her ciltte soyulma olmuyormuş zaten.Sabretmeliyiz biz hemen geçsin istiyoruz ama sabretmek zorundayız malesef:çok üzgünüm:

benim 6.günüm ve bugün soyulmayay başladıı,bi de snana tavsiyemm gündüz z sürmem,,güneşe çıktığın için.sadece gece yatmadan sürrr ve sabrlı ol.BEN lere etkisii olmaz,sonradan oluşan lekeler üzerinde etkilidir.

ben dün hiç sürmedimm,,artık ben de 2 günde 1 yatrken sürcemmmm...kızarıklığımm geçtii şu an soyulmayay başaldııı ve çok kuruduu cildinmm,,sürekli bepanthen sürüyorummmmm....

evet galiba sabır en önemlisi

bnde yatarken sürüyorum gündüz sürmüyorum.. şuan bepanthen kullanmıyorum ama onda bgn yarın başlıcam.ayrıca ben yüzümün her yerine sürmüyorum sadece bi leke üzerine çok az sürüyorum

kızlar bugün 4.günüm ve hala kızarık acıma falanda yok sadece kırmızı oldu ben kullanmayı bırakıcam yaada acnelyse ile beraber kullanmaya başlayacağım

bnde soyulma oldu kızarıklıkta var.ama sanki geçmedi gibi lekem ya yada kızıarık anlaşılmıoo ama soyuldu bnm hafifte yanma var.. iyi bi sonuç mu bu acaba

bnde yatarken sürüyorum gündüz sürmüyorum.. şuan bepanthen kullanmıyorum ama onda bgn yarın başlıcam.ayrıca ben yüzümün her yerine sürmüyorum sadece bi leke üzerine çok az sürüyorum
ben de leke üzeirne sürüyorumm.cildimm kuruduğu için bepanthen kullanıyorumm.
bu kremi aranızda ten rengini açmak için kullananlar varmı acaba kızlar?
snaırım yok,..bence cildine gereksiz yere kimyasal madde sürme,boş ver koyu tenli kal...
kızlar bugün 4.günüm ve hala kızarık acıma falanda yok sadece kırmızı oldu ben kullanmayı bırakıcam yaada acnelyse ile beraber kullanmaya başlayacağım
acnelse ile beraber sakın kullanmaa,bu tarz kremelr etkileşime girer ve ciddi zarrlar verir..bunu bırak sadece acnelyse yi kulllan bencee...
bnde soyulma oldu kızarıklıkta var.ama sanki geçmedi gibi lekem ya yada kızıarık anlaşılmıoo ama soyuldu bnm hafifte yanma var.. iyi bi sonuç mu bu acaba

sanıırmm evett,çünküü benim de öylee olduu ve bazı lekelrimm giiiti.bu gün 6.günümm,benim soyulma banyoda keselenince çıkan ölü hücreler gibi...bu şekild de lekeli cilt gitmişş oluyoo.....

sanıırmm evett,çünküü benim de öylee olduu ve bazı lekelrimm giiiti.bu gün 6.günümm,benim soyulma banyoda keselenince çıkan ölü hücreler gibi...bu şekild de lekeli cilt gitmişş oluyoo.....[/QUOTE]

bnmde hafif hafif soyuluo kızarıklık oldugu için leke var gibi duruoo..çok az bi lekem kaldi sürdügüm belgede bir anda soyulunca hepsi gitmedi:1no2:

bnmde hafif hafif soyuluo kızarıklık oldugu için leke var gibi duruoo..çok az bi lekem kaldi sürdügüm belgede bir anda soyulunca hepsi gitmedi:1no2:[/QUOTE]

çok az bi lekem kaldı demişsin lekelerin gittimiki ?

yaklaşık 1 aydır tekrar kullanmaya başladım
yalnızca lekelerimin üzerine yatmadan önce sürüyorum
önce sürdüğüm kısımlarda cildim kızardı , daha sonra kurumaya başladı
kuruyan cilt soyuldu ve lekelerimin rengi baya açıldı
hatta soyulan cildimle lekelerimde soyuldu gitti sanki
şuan çok az belli oluyor hatta bazı kısımlardakiler tamamen yok oldu

bnmde hafif hafif soyuluo kızarıklık oldugu için leke var gibi duruoo..çok az bi lekem kaldi sürdügüm belgede bir anda soyulunca hepsi gitmedi:1no2:

çok az bi lekem kaldı demişsin lekelerin gittimiki ?[/QUOTE]

gitti gibi ama kızarık yaa... :S:S o çok kötü lekedende kötü acaba o nezman gider..gider mi acaba

çok az bi lekem kaldı demişsin lekelerin gittimiki ?

gitti gibi ama kızarık yaa... :S:S o çok kötü lekedende kötü acaba o nezman gider..gider mi acaba[/QUOTE]

leken kızardı mı yoksa leke kabuk olup kalktımı leken kızardıysa aynısı banada oldu ben kremi bıraktım çünkü korktumm ama senin leken kabuk olup kalktıysa ve yeni deri taze olduğu için kızarıksa iyi haber leke gitti demektir ve öyleyse bepanthen sürmeyi ihmal etme sakın canımm

gitti gibi ama kızarık yaa... :S:S o çok kötü lekedende kötü acaba o nezman gider..gider mi acaba

leken kızardı mı yoksa leke kabuk olup kalktımı leken kızardıysa aynısı banada oldu ben kremi bıraktım çünkü korktumm ama senin leken kabuk olup kalktıysa ve yeni deri taze olduğu için kızarıksa iyi haber leke gitti demektir ve öyleyse bepanthen sürmeyi ihmal etme sakın canımm[/QUOTE]

cnm kızardı ama soyulduda yeni deri çıktı ve şuan kırmızı ama kelekm gitti sanırım kızarık oldugu için anlaşılmıor.. bakalm birz ara vercm o bepnthn kulanıorm şuan..inş iyi gelrr..ama lekem yoldu hatta bn soydm ama 30 fltör gnş kremi kulanıorum şuan

kızlar güneş koruyucu sürmeyi sakın ihmal etmeyin
ben evde iken bile sürüyorum artık
çünkü bu kremi kullanırken cildimizi güneşten korumamız gerek
bu arada hangi güneş kremini kullanıyorsunuz
ben +50 sebamed
doktor , bana expigmenti 6 ay kullanmamı söylemişti
sizler ne kadar süre kullanıcaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…