• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mereba kızlar
kızarıklarımın hepsi geçti çok şükür
aynı zamanda lekelerimde de %80 açılma var
bakıldığında farkedilmesi çok zor ancak çok dikkatli bakıldığında farkediliyor lekelerim
expigmenti herkese tavsiye ediyorum
yalnız sabırla kullanmalısınız..
kızarıklıklar sizi yıldırmasın
çünkü ardında lekesiz bir cilt sizi bekliyor olacak:)

ya herkes farklı bişey soyluo. bn % 2 olanını aldm. ama acıkcası kullanmaya cesaret edemıorm.. sizce ne yapmalıyım...... =( :kedi:

merhaba arkadaşlar sırf bu konuya cvp yazmak için üye oldum expigment kremini ilk burda duymuştum yine internette araştırıken bu foruma denk gelmiştim iki senedir expigment%4 kullanıyorum ve yaklaşık on yasından beri yüzümden eksik olmayan koyu renkli çillerim vardı ama Allah'a şükürler olsun yüzüm şuan bembeyaz ve çok az denecek şekilde noktalar var onlarda çil gibi durmuyo .daha önnce .çillerim için çeşitli maskeler yapmıştım ama hiç bir faydası olmamıştı sonra bu kremi görünce hemen aldım .ilk kullandığımda yani özelikle o ilk hafta yüzüm kıpkırmızı tüp patlamış gibi dolaşıyordum hatta bi daha sakın kullanma demişti annem:olmaz:ama tabikide dinlemedim çünkü o psikolojiyi çok iyi biliyorum aynaya her bakdınğınızda yüzünüzde kara belirgin noktalar gercekten dayanılmaz bı durum :sinifsinif:ama o ilk haftadafdan sonra kızarıklıklarım gecmeye başladı ve 1-1,5 ay gibi bi sürede etkisini göstermeye başladı noktaların rengi açılmaya başladı:3:görenler bile şaşırıyolardı ne kullandın diye sorarlardı .bi çok kişiye tavsiye ettim kulananlarda da etki göstermiş yalnız tavsiyem çilleriniz varsa mutlaka güneşe çıkarken bi koruyucu krem kullanmalısınız ben sebamed in 45 faktörlüsünü kullanıyorum ve sizede de şiddetle tavsiye ederim expigmenti kullnırken fazla sürmemenizi tavsiye ederim aksi takdirde yüzünüz domates gibi dolaşırsınız .:kedi:ben kullandım çok da faydasını gördüm yüzüm şuanda bembeyaz bi kapatıcıya bile ihtiyacım yok ...

Merhaba bende yüzümdeki lekerden çok bunaldığım için nette bir araştırma yapmaya karar verdim. Buradaki forumdaki bu konu ile ilgili herşeyi okudum ve exipgment kullanmaya karar verdim. Yanlız öncesinde tretin sürüyorum 1-2 saat sonrada exipigmenti uyguluyorum. İlk önce deriyi soyup ardından gelecek derinin rengi sorunsuz çıksın istedim. Böyle bir uygulama içindeyim bugun kremi 4 kez kullanışım. Yüzüm kızarıp soyulmaya başladı güneş kremimi ve bebantenide eksik etmiyorum tabi. Umarım bir fayda sağlar. İlerleyen günlerdede gelişmeleri yazarım.

off ya kremi kullananlar resim ekleyebilir mi kafayı yiyicem dr lara da güvenmiyorum artık öylesine krem veriyorlar.benm yanağım toplu iğne başı kadar 3 tane ard arda kahverengi leke var ve siniriimi bozuyor....sempatiksalakcinnikötükedihüso:oklava:

Merhaba bende yüzümdeki lekerden çok bunaldığım için nette bir araştırma yapmaya karar verdim. Buradaki forumdaki bu konu ile ilgili herşeyi okudum ve exipgment kullanmaya karar verdim. Yanlız öncesinde tretin sürüyorum 1-2 saat sonrada exipigmenti uyguluyorum. İlk önce deriyi soyup ardından gelecek derinin rengi sorunsuz çıksın istedim. Böyle bir uygulama içindeyim bugun kremi 4 kez kullanışım. Yüzüm kızarıp soyulmaya başladı güneş kremimi ve bebantenide eksik etmiyorum tabi. Umarım bir fayda sağlar. İlerleyen günlerdede gelişmeleri yazarım.

evet yazarsan iyi olur.noldubugüne kadar mesela

merhaba arkadaşlar sırf bu konuya cvp yazmak için üye oldum expigment kremini ilk burda duymuştum yine internette araştırıken bu foruma denk gelmiştim iki senedir expigment%4 kullanıyorum ve yaklaşık on yasından beri yüzümden eksik olmayan koyu renkli çillerim vardı ama Allah'a şükürler olsun yüzüm şuan bembeyaz ve çok az denecek şekilde noktalar var onlarda çil gibi durmuyo .daha önnce .çillerim için çeşitli maskeler yapmıştım ama hiç bir faydası olmamıştı sonra bu kremi görünce hemen aldım .ilk kullandığımda yani özelikle o ilk hafta yüzüm kıpkırmızı tüp patlamış gibi dolaşıyordum hatta bi daha sakın kullanma demişti annem:olmaz:ama tabikide dinlemedim çünkü o psikolojiyi çok iyi biliyorum aynaya her bakdınğınızda yüzünüzde kara belirgin noktalar gercekten dayanılmaz bı durum :sinifsinif:ama o ilk haftadafdan sonra kızarıklıklarım gecmeye başladı ve 1-1,5 ay gibi bi sürede etkisini göstermeye başladı noktaların rengi açılmaya başladı:3:görenler bile şaşırıyolardı ne kullandın diye sorarlardı .bi çok kişiye tavsiye ettim kulananlarda da etki göstermiş yalnız tavsiyem çilleriniz varsa mutlaka güneşe çıkarken bi koruyucu krem kullanmalısınız ben sebamed in 45 faktörlüsünü kullanıyorum ve sizede de şiddetle tavsiye ederim expigmenti kullnırken fazla sürmemenizi tavsiye ederim aksi takdirde yüzünüz domates gibi dolaşırsınız .:kedi:ben kullandım çok da faydasını gördüm yüzüm şuanda bembeyaz bi kapatıcıya bile ihtiyacım yok ...

hadi ya demek iyi o kadar.peki bıraktıktan sonra tekrarçıkma gibi bişi oldu mu
bi de soyuluyo ya kötü durmuyo mu nasıl dolaştın öyle

Merhaba tekrar. Kremleri kullanmaya başladıktan sonra malum kırmızı lekeler bendede oldu. Bir an kokrtum bunlar geçermi geçmezmi diye ama geçti. Çalıştığımiçin ve işyerinde aaa yüzüne noldu nidalarından bıktığım için kremleri haftada 3 kez kullanarak devam ediyorum şu an. İlk yüzümdeki soyulma gerçekleşti.Yanlız tretini bırakmayı düşünüyorum sadece exipigmente devam edeceğim.İlerleyen aşamalarda yazmaya devam edeceğim.

merhaba lafaye
yüzündeki lekeler nasıl bişiydi çil ben güneş lekesi gibi bişi mi yoksa yara çizik gibi miydi
ilk kullanıldığında kırmızı lekeler mi oluyo yüzde?
bende de lekeler var da çil tarzı. tretin kullanmaya korkuyorum soyuyo yüzü korumasız kalır bişi de süremem su bile değdirmeye korkarım. tek expigment bi işe yaramazmı

ve tretinle benleri soyup tekrar ben çıkmaması sağlanabilir mi? ben hariç diğer herşeyde etkili değil mi

Bende bu tretin krem dudak kenarlarımda çeneme doğru lekeler yaptı :( ve bunlar gitmiyor gördükçede sinirim bozuluyor. Umarım gider. Beklemedeyim :((((

hadi ya demek iyi o kadar.peki bıraktıktan sonra tekrarçıkma gibi bişi oldu mu
bi de soyuluyo ya kötü durmuyo mu nasıl dolaştın öyle
canım ben bırakmadım hala kullanıyorum ve tekrar cıkma gibi bi söz konusuda olmadı bnde soyulma falanda olmadı ama bnm cildim neyi sürsen dayanıklıdır yani o kadar hassas bi cildim yok Allah'tan bnde işe yaradı ama herkeste böyle olurmu bilemem cilt tipine göre farklılık gösterebilir

kızlar bende sabahları treatin akşamları expigment sürüyordum.1 hafta sonunda yüzüm asırı kurudu dokunamıyorum kıpkırmızı oldum hafıf soyulmalar basladı.bunlar neysede yüzümde asırı kuruluktan tam 4 tane kocamnan sıvılce cıktı :(
sırf bu sıvılceler yüzünden bıraktım malesef kullanmayı.cunku sıvılceler kolay kolay gecmıyor ayrıca ız kalıyor.izleri yok edeyım derken daha cok iz oldu yüzümde:çok üzgünüm:

kızlar bende sabahları treatin akşamları expigment sürüyordum.1 hafta sonunda yüzüm asırı kurudu dokunamıyorum kıpkırmızı oldum hafıf soyulmalar basladı.bunlar neysede yüzümde asırı kuruluktan tam 4 tane kocamnan sıvılce cıktı :(
sırf bu sıvılceler yüzünden bıraktım malesef kullanmayı.cunku sıvılceler kolay kolay gecmıyor ayrıca ız kalıyor.izleri yok edeyım derken daha cok iz oldu yüzümde:çok üzgünüm:

Bende aynsı sorunla karşılatım. Cildini alıştırman gerekiyordu önce. Bende öyle hemen sürmeye devam edince yüzüm inanılmaz kötü oldu. 2 gün bırakıp 2 gün sürmeye karar verdim. Yüzümdeki lekelerde sanki biraz açılma var :( Hala beklemedeyim bakalım neler olacak..

expigmenti 3 yıldır kullanıyorum ben. ilk kullandığımda gözle görülür bir düzelme farkediliyordu. 3 yıldır sürekli kullanmıyorum bu arada. yazları güneş lekesi oluyor ne kadar korunsam da. ekim gibi başlıyorum, 2 aydan fazla da kullanmayın sakın. sadece akşamları cildi temizledikten sonra sadece lekelerin üzerine sürüyorsunuz. gün içerisinde kışın da olsa mutlaka güneş koruyucu krem kullanın ve haftada 1 kez peeling yapılması gerekiyor. çünkü deride soyulma görülüyor. çok ciddi, rahatsızlık verecek bir soyulma değil. kışın soğuktan cildimiz kuruduğunda nasıl küçük deri parçaları oluyosa bu da onun gibi. yalnız (benim cildimden galiba) lekeler yazın yeniden çıkıyor. kalıcı değil yani. daha iyi sonuçlar aldığınız ürünler varsa sizden de bekliyorum. ben ayrıca bitkisel yağlardan üretilmiş bir sabun kullanıyorum " karpuz yağı ve kararbiber " var içinde. abim de ben de denedik gayet iyi sonuçlar aldık. bu yaz çok fazla leke olmadı. nerelerde bulunur bilmiyorum ben ist.da yaşıyorum burdan temin ettim.

beniimde doğumdan kalan elmacık kemiği üstünde belirgin bir lekem var..bende expigment4ü iki gün oldu kullanalı..çok sürdüm sanırım..çünkü ilk gün kızardı..bugünde kapkara oldu lekeli bölge..çok fazla acı yok ama görüntü berbat..soyulacakmı çok merak ediyorum..birde cildimi yakmış olmaktan korkuyorum..bepanten sürdüm bugün..umarım yolundadır herşey:((

ya bu krem leri dr kontrolünde kullanın ve kasım ayında başlayın.ben öyle yapıcam.yoksa yeni lekelere katlanamam...

Bundan 4 5 yıl önce expigmentte %2 lik olanla başlamıştım 2 ay kullandım sona %4 olana geçtim onu da düzenli kullandım ama bende ne kızarma ne soyulma hiç birşey olmamıştı ara ara hala kullanırım ama yine sizlerde olduğu gibi bir etki göstermedi çillerim bir dönem açılmıştı ama hala var tamamiyle geçmediler arkadaşımın daha bir aylık kullanmasıyla yok olmuş hiç yok çilleri onunda yüzü soyuluyo bende neden aynı etkiyi göstermiyo acaba o esmer ben beyaz tenliyim kızaracaksa benim kızarması gerekmiyor mu? öyle değil mi ?

Son düzenleme:
yaklaşık 1 haftadır sadece lekelere az sürüyorum.ve kabuk kabuk soyuluyor yavaşça lekelerde açıldı biraz.bu arada dermatalog lekelerime bakıp verdi bu kremi kendi başınıza almayın.ve çok süren arkadaşlar cildini tahriş etmiş olabilir inşallah kurtulucaz lekelerden ...

Back