her ciltte farklı reaksiyon gösteriyor ama kızarması gayet normal. az sürmeme ragmen bende de oluyor ama bepanten kullanıyorum ve sabaha kızarıklıktan eser kalmıyor. bi de 2 günde bir kullanıyorum.bence siz en azından 2 hafta %2 lik ile devam edin sonra %4 luk olandan kullanırsınız.işe yarıyorsa zaten kızarıyor yada soyuluyor. kızarma falan yoksa faydası da yok demektir.2 aylık bir süresi var diye yazıyor uzerinde bu sürede hic bir gelişme yoksa zaten kullanmanın bir anlamı da yok. sizin kullanalı kaç gün olmuş?
ben kreme 24 agustost akşamı yani bi 2 qn önce başladım.. ama bende soyulma olmadı..ayrıca güneşte fazla bulunmuyorum sadece dershaneye giderken güneş görüyorum.. ondada şapka ve gözlük takıyorum..güneş kremini ise 30 faktördew olnadan kullanıyorum..ama bnde soyulma olmadı sadece sürdügüm yerde hafif kızarıklık var.ve hepsine sürmüoorum şuan sadece bi leke üzernde deniyorum ve ince tabaka halnde sürüyorum gece yatmadan.. acaba soyulma ne zman başlar.?ne mzna ilaç etkisini gösterir.[ bide ben sürdügüm lekem ben gibi ben değil çnkü snradan oldu ama koyu kahverengi....] bide bepanthn kremini sabah yüzümü yıkadıktan sonramı sürcem ?