mereba kızlar
kızarıklarımın hepsi geçti çok şükür
aynı zamanda lekelerimde de %80 açılma var
bakıldığında farkedilmesi çok zor ancak çok dikkatli bakıldığında farkediliyor lekelerim
expigmenti herkese tavsiye ediyorum
yalnız sabırla kullanmalısınız..
kızarıklıklar sizi yıldırmasın
çünkü ardında lekesiz bir cilt sizi bekliyor olacak:)
Merhaba bende yüzümdeki lekerden çok bunaldığım için nette bir araştırma yapmaya karar verdim. Buradaki forumdaki bu konu ile ilgili herşeyi okudum ve exipgment kullanmaya karar verdim. Yanlız öncesinde tretin sürüyorum 1-2 saat sonrada exipigmenti uyguluyorum. İlk önce deriyi soyup ardından gelecek derinin rengi sorunsuz çıksın istedim. Böyle bir uygulama içindeyim bugun kremi 4 kez kullanışım. Yüzüm kızarıp soyulmaya başladı güneş kremimi ve bebantenide eksik etmiyorum tabi. Umarım bir fayda sağlar. İlerleyen günlerdede gelişmeleri yazarım.
merhaba arkadaşlar sırf bu konuya cvp yazmak için üye oldum expigment kremini ilk burda duymuştum yine internette araştırıken bu foruma denk gelmiştim iki senedir expigment%4 kullanıyorum ve yaklaşık on yasından beri yüzümden eksik olmayan koyu renkli çillerim vardı ama Allah'a şükürler olsun yüzüm şuan bembeyaz ve çok az denecek şekilde noktalar var onlarda çil gibi durmuyo .daha önnce .çillerim için çeşitli maskeler yapmıştım ama hiç bir faydası olmamıştı sonra bu kremi görünce hemen aldım .ilk kullandığımda yani özelikle o ilk hafta yüzüm kıpkırmızı tüp patlamış gibi dolaşıyordum hatta bi daha sakın kullanma demişti annemlmaz:ama tabikide dinlemedim çünkü o psikolojiyi çok iyi biliyorum aynaya her bakdınğınızda yüzünüzde kara belirgin noktalar gercekten dayanılmaz bı durum :sinifsinif:ama o ilk haftadafdan sonra kızarıklıklarım gecmeye başladı ve 1-1,5 ay gibi bi sürede etkisini göstermeye başladı noktaların rengi açılmaya başladı görenler bile şaşırıyolardı ne kullandın diye sorarlardı .bi çok kişiye tavsiye ettim kulananlarda da etki göstermiş yalnız tavsiyem çilleriniz varsa mutlaka güneşe çıkarken bi koruyucu krem kullanmalısınız ben sebamed in 45 faktörlüsünü kullanıyorum ve sizede de şiddetle tavsiye ederim expigmenti kullnırken fazla sürmemenizi tavsiye ederim aksi takdirde yüzünüz domates gibi dolaşırsınız .:kedi:ben kullandım çok da faydasını gördüm yüzüm şuanda bembeyaz bi kapatıcıya bile ihtiyacım yok ...
canım ben bırakmadım hala kullanıyorum ve tekrar cıkma gibi bi söz konusuda olmadı bnde soyulma falanda olmadı ama bnm cildim neyi sürsen dayanıklıdır yani o kadar hassas bi cildim yok Allah'tan bnde işe yaradı ama herkeste böyle olurmu bilemem cilt tipine göre farklılık gösterebilirhadi ya demek iyi o kadar.peki bıraktıktan sonra tekrarçıkma gibi bişi oldu mu
bi de soyuluyo ya kötü durmuyo mu nasıl dolaştın öyle
kızlar bende sabahları treatin akşamları expigment sürüyordum.1 hafta sonunda yüzüm asırı kurudu dokunamıyorum kıpkırmızı oldum hafıf soyulmalar basladı.bunlar neysede yüzümde asırı kuruluktan tam 4 tane kocamnan sıvılce cıktı
sırf bu sıvılceler yüzünden bıraktım malesef kullanmayı.cunku sıvılceler kolay kolay gecmıyor ayrıca ız kalıyor.izleri yok edeyım derken daha cok iz oldu yüzümde:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?