Yavrum madem seviyordun neden hata yapyın diye sormazlar mı ? Hadi sordum niye hata yaptığğğğğınKızlar biz yeni ayrıldık sayılır ve ben deli gibi seviyorum ilişkimizin bitme sebebi ise benim yaptığım hatalardı çok sevdiğimden mi düştüm kaybetme korkusundan mı bilmiyorum ve bu insan bana birçok kez şans verdişimdi çok kızgın kırgın konusmak dahi istemiyor zaten her yerden engelliyim ne yapıcam ben ya (önüne bak demeyin bakamıyorumm)
Dua edin lütfeen barışalımm
nasıl bir hata bu, aldattınız mı geri dönülemez bir hata mıKızlar biz yeni ayrıldık sayılır ve ben deli gibi seviyorum ilişkimizin bitme sebebi ise benim yaptığım hatalardı çok sevdiğimden mi düştüm kaybetme korkusundan mı bilmiyorum ve bu insan bana birçok kez şans verdişimdi çok kızgın kırgın konusmak dahi istemiyor zaten her yerden engelliyim ne yapıcam ben ya (önüne bak demeyin bakamıyorumm)
Eski sevgilinin üstüne gitme, kafanı dinle , ulaşmaya çalışma hiçbir şekilde. Kendisi dönerse döner zaten. Ama bana göre bu ilişkide pek hayır kalmamış gibi. Gururunu ayaklar altına alma derim. Kaç yıllık ilişki, tartışma sebebi nelerdi?Kızlar biz yeni ayrıldık sayılır ve ben deli gibi seviyorum ilişkimizin bitme sebebi ise benim yaptığım hatalardı çok sevdiğimden mi düştüm kaybetme korkusundan mı bilmiyorum ve bu insan bana birçok kez şans verdişimdi çok kızgın kırgın konusmak dahi istemiyor zaten her yerden engelliyim ne yapıcam ben ya (önüne bak demeyin bakamıyorumm)
Ya ben ilişkinin en başında aslında onun istediği gibi bir insan değildim ama inanın kendimi değiştirmeye çok çalıştım istediği gibi biri olmaya kısıtlama olayı çok vardı ben ne olursa olsun hiç yalan söylememiştim ama doğru bildiğim şeyleri açıkladığımda bu onun için doğru değildi onun doğruları benim için değildi yalan söyledim ama büyük bir şey değildi sırf artık daha kötüye gitmeyelim diye sonra yalan söylediğimi öğrendi ve bittiYavrum madem seviyordun neden hata yapyın diye sormazlar mı ? Hadi sordum niye hata yaptığğğğğın
Biraz zaman ver ona da çünkü belli ki yaptığın hatalar her neyse bi düşünme yokuna gitmiş çocuk bırak düşünsün sende hatalarından ders almaya ve bir daha yapmamaya çalış.
Çocuğu da sık boğaz etme
Hasbinallah duadan sayılıyor muKızlar biz yeni ayrıldık sayılır ve ben deli gibi seviyorum ilişkimizin bitme sebebi ise benim yaptığım hatalardı çok sevdiğimden mi düştüm kaybetme korkusundan mı bilmiyorum ve bu insan bana birçok kez şans verdişimdi çok kızgın kırgın konusmak dahi istemiyor zaten her yerden engelliyim ne yapıcam ben ya (önüne bak demeyin bakamıyorumm)
Hayır asla öyle bir şey değil aşağıya da yazdımnasıl bir hata bu, aldattınız mı geri dönülemez bir hata mı
Siz ilişkiye başlarken de hata yapmışsınız bence bi özür de kendınıze borçlusunuzYa ben ilişkinin en başında aslında onun istediği gibi bir insan değildim ama inanın kendimi değiştirmeye çok çalıştım istediği gibi biri olmaya kısıtlama olayı çok vardı ben ne olursa olsun hiç yalan söylememiştim ama doğru bildiğim şeyleri açıkladığımda bu onun için doğru değildi onun doğruları benim için değildi yalan söyledim ama büyük bir şey değildi sırf artık daha kötüye gitmeyelim diye sonra yalan söylediğimi öğrendi ve bitti
bu ne demek ya?hiç yalan söylememiştim ama doğru bildiğim şeyleri açıkladığımda bu onun için doğru değildi onun doğruları benim için değildi
Fikir ayrıcalığına düşüyorlar doğru söyleyince..bu ne demek ya?
Bacım hemen ediyorumKızlar biz yeni ayrıldık sayılır ve ben deli gibi seviyorum ilişkimizin bitme sebebi ise benim yaptığım hatalardı çok sevdiğimden mi düştüm kaybetme korkusundan mı bilmiyorum ve bu insan bana birçok kez şans verdişimdi çok kızgın kırgın konusmak dahi istemiyor zaten her yerden engelliyim ne yapıcam ben ya (önüne bak demeyin bakamıyorumm)
helal olsun anlamana.Fikir ayrıcalığına düşüyorlar doğru söyleyince..
Sonra kızımız yalancı modda nie sırf yaranmak için olmadığı biri gibi davranıyor die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?