• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eximle barışmak istiyorum ne yapıcaam?

of tam bunu yazdim site bozuldu duzeltemedim :))
yanlis video eklemisim. su adam gibi diyecektim

Aslında konu sahibi bu açıdan bakınca haklı konuma gecıyor kendını anlatamadıgı icinde yanlış anlamış bulunduk kendısını .

Şuan için verebilecegım tek tavsiye o adam senin kişiliğine karakterine ve kendıne olan saygına zarar verir konu sahibi vazgeç bu sevdadan

Aslında konu sahibi bu açıdan bakınca haklı konuma gecıyor kendını anlatamadıgı icinde yanlış anlamış bulunduk kendısını .

Şuan için verebilecegım tek tavsiye o adam senin kişiliğine karakterine ve kendıne olan saygına zarar verir konu sahibi vazgeç bu sevdadan
Ya bi konu açalım dedik üstünkörü dalga geçen dalga geçene insanların hayatını tam olarak bilmeden ne varsa söylemiş yine ben de hata ki bu platforma böyle bir soru sordum

🤣🤣🤣 vıdeoyu şey gibi
Ya bi konu açalım dedik üstünkörü dalga geçen dalga geçene insanların hayatını tam olarak bilmeden ne varsa söylemiş yine ben de hata ki bu platforma böyle bir soru sordum
Anlatım şekli bozukluğundan kaynaklanmış siz sürekli hatalar yaptım affetti şimdi de yalan söyledim affetmiyor yazınca olay yön değiştirmiş .

Kimse sizi olduğunuz gibi kabullenmıyor die olmadığınız kişi gibi kendınıze ait olmayan fikirler sunmayın. Profilde yazan doğru ve 21 yaşındaysanız
sizi olduğunuz gibi seven biri illaki karşınıza çıkacaktır o zaman daha iyi anlayacaksınız birinin yanında kendın olmanın ne kadar rahatlatıcı ve huzurlu bi duygu olduğunu . Bugün barışsanız ne olcak ki ertesi gün yine sizden farklı kişilik beklentisi olan birine yaranmak için yalan söylemek zorunda kalıp bide üstüne yalancısın diyip sizi yine terk etcek acı çektirecek bu ilişki size başka bi şey sunmaz

helal olsun anlamana.
konu sahibinin kendini anlatma becerisi şu adaminkiyle ayni

helal olsun anlamana.

helal olsun anlamana.

🤣🤣🤣 vıdeoyu şey gibi

Anlatım şekli bozukluğundan kaynaklanmış siz sürekli hatalar yaptım affetti şimdi de yalan söyledim affetmiyor yazınca olay yön değiştirmiş .

Kimse sizi olduğunuz gibi kabullenmıyor die olmadığınız kişi gibi kendınıze ait olmayan fikirler sunmayın. Profilde yazan doğru ve 21 yaşındaysanız
sizi olduğunuz gibi seven biri illaki karşınıza çıkacaktır o zaman daha iyi anlayacaksınız birinin yanında kendın olmanın ne kadar rahatlatıcı ve huzurlu bi duygu olduğunu . Bugün barışsanız ne olcak ki ertesi gün yine sizden farklı kişilik beklentisi olan birine yaranmak için yalan söylemek zorunda kalıp bide üstüne yalancısın diyip sizi yine terk etcek acı çektirecek bu ilişki size başka bi şey sunmaz
Bunların farkındayım ama gerçekten çok seviyorum bile isteye düşmedim hataya her şeyi düzeltmek isterken daha çok batırdım çok korkuyordum kaybetmekten kendi ellerimle kaybettim abla şimdi canımdan çok sevdiğim insan aynı bu şekilde kendimi anlatamadığım için muhtemelen benden nefret ediyor her şeyi düzeltmek istiyorum eski günlere dönmek istiyorum ben

Konudan bağımsız bir şey soracağım.
Konu sahibinin profil fotoğrafı küçük 'e' harfi. Nicki ise 'm' ile başlıyor.
Kulüpte ilk kez böyle bir şey gördüm.
Bu normal mi?

Bir şey daha var gri profil var mıydı?

Konudan bağımsız bir şey soracağım.
Konu sahibinin profil fotoğrafı küçük 'e' harfi. Nicki ise 'm' ile başlıyor.
Kulüpte ilk kez böyle bir şey gördüm.
Bu normal mi?

Bir şey daha var gri profil var mıydı?
Google ile giriş yaptığım için olabilir mi

Hayır asla öyle bir şey değil aşağıya da yazdım
ben ilişkinin en başında aslında onun istediği gibi bir insan değildim ama inanın kendimi değiştirmeye çok çalıştım istediği gibi biri olmaya kısıtlama olayı çok vardı ben ne olursa olsun hiç yalan söylememiştim ama doğru bildiğim şeyleri açıkladığımda bu onun için doğru değildi onun doğruları benim için değildi yalan söyledim ama büyük bir şey değildi sırf artık daha kötüye gitmeyelim diye sonra yalan söylediğimi öğrendi ve bitti

Alıntı Yorumla
biraz karışıkmış durumunuz. hayırlısı olsun

Back