evye nasıl olmalı?

hımm teşekkürler... ben de araştırmış kadar oldum verdiğin bilgilerle. eşime gösterdim evyeyi. onun da hoşuna gitti. biraz pahalı ama başka markalarda bakıcaz o tarz uygun fiyatlı ... tekrar teşekkürler

bence ayrı olmalı benim tamamı bir ve kullanışlı değil su akıyo gidiyoo sinir ediyo benii

canım mesela bulaşık yıkarken filan diğer taraftaki eşyalarımın altına kadar akıyo sular

Bir hafta içinde evye'ye karar verip almamız lazım...Ama benim aklım çook karıştı.Burada sular çok kireçli, tezgah granit olacak..Tek göz,çift göz,1,5 göz ...Of offf ne yapıcam şimdi çok kararsızım çook :26:

Sular kireçli olunca çelik eviyeler pek uygun olmayabilir. Granitin rengine göre, bej, gri granit denen eviyelerden belki olur mu acaba? Hoş isimlerinde granit geçiyor da neden yapılıyorlar fikrim yok. Çok koyu renk olursa kireç daha rahatsız edici olabilir.

Tezgah granit olunca damlalık için oluk falan açılıyor diye biliyorum, onun için tek göz eviye olabilir. Ben tazgahaltı almanızı öneririm. Tezgah uzunluğu müsaitse 2 göz de kullanışlı olur. Çöp öğütücü dışında 1.5 göz tam ne işe yarar anlamış değilim.

aman amannnnn dokulu çelik evye almayın asla tavsiye edilmez.çamaşır suyuyla bile yıkıyorum lekeler çıkmıyor

aman amannnnn dokulu çelik evye almayın asla tavsiye edilmez.çamaşır suyuyla bile yıkıyorum lekeler çıkmıyor

Su kireçli ise fayda eder mi bilmem, ama ben bir süredir doğal beyaz sabun, yani bildiğimiz beyaz sabun kullanıyorum çok daha iyi sonuç alıyorum çelik eviyemde. Ya sünger, ya microfiber bez ikisi de işe yarıyor sabunla temizlerken.

haberlerde izlemiştim metal evye sağlık açısından daha iyiymiş ve tercih edilmesi gerekiyormuş. bakteriyi diğerleri daha çok barındırıyormuş. metal evye kullanım ömrü olarakta diğerlerine göre daha uzunmuş. zaten dikkat edersek bütün profesyonel mutfaklarda da metal evye kullanılır bununda da bir nedeni aslında sağlık açısından bakteri barındırma açısından metalin daha iyi olmasıymış.

bu yüzden metal derim. benim evdeki diğerinden tezgahla bütün ve taşınırken değiştirmedik mutfağı ne kadar çamaşır suda tutsamda yaramıyor çok hafif çatlakları var lavabo içinde oralarda bakterilerin barınması çok çok kolay metalde bu tarz çatlakların zamanla oluşması imkansız zaten

kızlar metal evye yaptırıcam çünkü mutfağı istediğim gibi L şeklinde yaptıramıyorum. bu üzden de ocakla arasındaki mesafe kısalıyor. bu nedenle mecburen evyeyi metal yaptırıcam ki ocağa su sıçrama ihtimali olmasın... gerçi burda yaptığınız yorumlarda da metal evye olması daha uygun olucak gibi görünüyor.

Bulaşıklarını koyabileceğin kadar bir alan yeterli diye düşünüyorum ayrıca mutfaktaki her alana çok fazla ihtiyac duyuluyo uzun olması pek bi avantaj değil açıkcası

haklısın cnm zatn bulaşık makimesi var. elde bulaşık derdi yok. tezgah kullanımı bakımından da masam da olucak tezgah malzemesinden. orayı da kullanabilicem. yeter bana :)) kızlar peki söyleyim bakim hangisi daha iyi olur mutfak... boy dolaplı mı yoksa uzun tezgah mı??

boy dolabını kaldırınca böle oluyo ama elektrik tesisatı yapıldığı için ocakla evye aras değişmeyecek diğer resimdeki gibi olacak.

bunlar da boy dolaplı hali...

Eki Görüntüle 169957

Eki Görüntüle 169958

Son düzenleme:
boy dolapsızhali daha ii gibi

tezgahın geniş olması önemli...
karşı duvarda boy dolabı yapabileceğin alan varmıpeki

boy dolapsızhali daha ii gibi

tezgahın geniş olması önemli...
karşı duvarda boy dolabı yapabileceğin alan varmıpeki

yok cnm ama karşıda şöyle masa olucak amerikan yani... ordaki masa da tezgahın malzemesinden ya da benzer bişi olucak.
ama ordaki havlupan yerine belki bi boy dolabı yaptırılabilir ama o zmn da çok boğar bence... mutfak kapısı gibiri bir de salondan görünücek yan tarafı. hoş olmaz di mi??

Son düzenleme:
kapı yanı olmaz...

masanın solundaki boşluk nasıl. oraya derinliği azolan bi dolap yapılabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…