Mutfağın dağınıklığınınn kusruna bakmayınnnn
yenii inşaat haliyle çekilii resmii koydummm
dolap almayıı düşünüyorumm siyahmıı yoksa grimii alayımm ne uyar sizceee
Doğru dürüst takılırsa hiç düşeceklerini sanmam tezgahaltı eviyelerin. Dünyada, gerek bu tip eviye, gerekse de çöp öğütücüler bizdekinden daha yaygın. Eğer düşme tehlikesi olsaydı kullanılmazdı bana kalırsa. Düşünecek olursanız, öteki tür, ankastre eviyeye de tezgahın kenarında minicik bir alan kalıyor, düşecek olsa onlar da düşerdi.
Son birkaç aydır eviye için o kadar çok arama yaptım ki internette, düşme olayı olsa, bir şekilde bu aramalar sırasında karşıma çıkardı herhalde diye düşünüyorum.
Mutfağın dağınıklığınınn kusruna bakmayınnnn
yenii inşaat haliyle çekilii resmii koydummm
dolap almayıı düşünüyorumm siyahmıı yoksa grimii alayımm ne uyar sizceee
bence ayrı olmalı benim tamamı bir ve kullanışlı değil su akıyo gidiyoo sinir ediyo benii
Bir hafta içinde evye'ye karar verip almamız lazım...Ama benim aklım çook karıştı.Burada sular çok kireçli, tezgah granit olacak..Tek göz,çift göz,1,5 göz ...Of offf ne yapıcam şimdi çok kararsızım çook :26:
aman amannnnn dokulu çelik evye almayın asla tavsiye edilmez.çamaşır suyuyla bile yıkıyorum lekeler çıkmıyor
aman amannnnn dokulu çelik evye almayın asla tavsiye edilmez.çamaşır suyuyla bile yıkıyorum lekeler çıkmıyor
boy dolapsızhali daha ii gibi
tezgahın geniş olması önemli...
karşı duvarda boy dolabı yapabileceğin alan varmıpeki
kapı yanı olmaz...yok cnm ama karşıda şöyle masa olucak amerikan yani... ordaki masa da tezgahın malzemesinden ya da benzer bişi olucak.
ama ordaki havlupan yerine belki bi boy dolabı yaptırılabilir ama o zmn da çok boğar bence... mutfak kapısı gibiri bir de salondan görünücek yan tarafı. hoş olmaz di mi??
Eki Görüntüle 169984
kapı yanı olmaz...
masanın solundaki boşluk nasıl. oraya derinliği azolan bi dolap yapılabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?