evye de dahil. o da corian ama beyaz
arkadaşlar bu corianın gerçek fiyatı nedir yaa.?bende mutfak yaptırıyorum corianın metre tülü 800 lira diyor yapıcak olan müteahhit benim tezgahım 5 metre nasıl olcakk yaa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evye de dahil. o da corian ama beyaz
Sağda solda okuduklarımdan anladığım kadarıyla, 5 x 800 = 4.000 Lira oluyor. Eğer tezgah derinliği standarttan (ki 60 cm diye biliyorum) fazla ise o zaman hesap biraz daha karışıyor, oraya hiç girmiyorum şimdi.arkadaşlar bu corianın gerçek fiyatı nedir yaa.?bende mutfak yaptırıyorum corianın metre tülü 800 lira diyor yapıcak olan müteahhit benim tezgahım 5 metre nasıl olcakk yaa ?
arkadaşlar bu corianın gerçek fiyatı nedir yaa.?bende mutfak yaptırıyorum corianın metre tülü 800 lira diyor yapıcak olan müteahhit benim tezgahım 5 metre nasıl olcakk yaa ?
ya arkadaşlar bende evlenicem yaza allah nasip eder evin işçiliği baştan oluyor komple.mutfakta evye sorunu bendede var.bizim evimizde mermer olduğundan bir bütün çokta güzel ama eskidi bu modelller.sorum şu bu krom evyelerde tek ana gözmü daha iyi oluyor.yoksa birde yanında küöçük bir şey daha varya neymiş efendim bez deterjan falan koycakmışız:SSS acil cvp bekliyorum lütfen benim için çok önemli.cvp verirseniz çok sevinirim.
benim evyem de çelik olanlardan..
tek lavabo,yanında oluklu bi bölüm olanlardan..
o oluklu kısma ya yıkanan bulaşıklar konuyo yada bulaşıklık konabiliyo..
suları lavaboya kolayca akıyo oluklu sistem sayesinde,birikme olmuyo..
ya arkadaşlar bende evlenicem yaza allah nasip eder evin işçiliği baştan oluyor komple.mutfakta evye sorunu bendede var.bizim evimizde mermer olduğundan bir bütün çokta güzel ama eskidi bu modelller.sorum şu bu krom evyelerde tek ana gözmü daha iyi oluyor.yoksa birde yanında küöçük bir şey daha varya neymiş efendim bez deterjan falan koycakmışız:SSS acil cvp bekliyorum lütfen benim için çok önemli.cvp verirseniz çok sevinirim.
Bence de o ilave minik göz gayet luzumsuz. Çöp öğütücü istense bile (ki o da bizim ülkede pek gereksiz birşey), bir çok tek göz eviye modeli var çöp öğütücü takmaya uygun.
Öte yandan, 1 göz + damlalıklı modeller, yani şunun gibi
Eki Görüntüle 145344
daha kullanışlı olabilir.
Kolay gelsin.
cnm bu hangi marka çok güzelmiş.. bi bakiimm
hiç duymadım bu markayı
ben frankeden falan baktım... tek göz düşünüyorum. tek gözler de genelde küçük. büyüklüğü hoşuma gitti bunun. eşim biliyordur mutlaka.. teşekkür ederim
bu tezgahaltı evyelere öğütücü takılabiliyo mu acaba.. ben öğütücü de kullanıcam..
(
Yeğenime sordum, 3 1/2 inç sifon giderli tüm eviyelere çöp öğütücü bağlanabiliyormuş, ki bu eviye de öyle BLANCO EVYE, ARMATR, DAVLUMBAZ, P TCLER ve ANKASTRE MUTFAK RNLER TRKYE - BLANCOSUPRA 500-U
Bu arada Corian ile ilgili 2 şey duydum, 1- Bazı renkler (düz, desensiz olanlardan) fiyat olarak çimstone dan çok farklı değilmiş. 2- Çay, yağ lekesi gibi şeyler, öyle bir peçete ile silinince çıkmıyormuş, illaki süngerin sert kısmı ile, cif vari şeylerle ovalannca çıkıyormuş. Yani bir nevi zımparalama gibi diye ifade edilmiş okuduğum yazıda (mimarların yaptıkları uygulamalarla ilgili detay paylaştıkları bir forumda okudum).
Siz gerçi granite dönmüşünüz ama yine de aklınızda olsun.
ilgin için çok teşekkürler. peki bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? çimston çok pahalıymış ama ondan demeyin orta halli hangisi daha iyi. granit mi mermerit felan mı?