evye nasıl olmalı?

arkadaşlar bu corianın gerçek fiyatı nedir yaa.?bende mutfak yaptırıyorum corianın metre tülü 800 lira diyor yapıcak olan müteahhit benim tezgahım 5 metre nasıl olcakk yaa ?
Sağda solda okuduklarımdan anladığım kadarıyla, 5 x 800 = 4.000 Lira oluyor. Eğer tezgah derinliği standarttan (ki 60 cm diye biliyorum) fazla ise o zaman hesap biraz daha karışıyor, oraya hiç girmiyorum şimdi.

arkadaşlar ben mersin de yaşıyorum burda fiyat böyle sizlerin orda nasıl öğrenebilen bana cvp yazsın lütfen gerekirse başka yerden getirtcem tabi daha hesaplı bulursam.

ya arkadaşlar bende evlenicem yaza allah nasip eder evin işçiliği baştan oluyor komple.mutfakta evye sorunu bendede var.bizim evimizde mermer olduğundan bir bütün çokta güzel ama eskidi bu modelller.sorum şu bu krom evyelerde tek ana gözmü daha iyi oluyor.yoksa birde yanında küöçük bir şey daha varya neymiş efendim bez deterjan falan koycakmışız:SSS acil cvp bekliyorum lütfen benim için çok önemli.cvp verirseniz çok sevinirim.

ya arkadaşlar bende evlenicem yaza allah nasip eder evin işçiliği baştan oluyor komple.mutfakta evye sorunu bendede var.bizim evimizde mermer olduğundan bir bütün çokta güzel ama eskidi bu modelller.sorum şu bu krom evyelerde tek ana gözmü daha iyi oluyor.yoksa birde yanında küöçük bir şey daha varya neymiş efendim bez deterjan falan koycakmışız:SSS acil cvp bekliyorum lütfen benim için çok önemli.cvp verirseniz çok sevinirim.

benim evyem de çelik olanlardan..
tek lavabo,yanında oluklu bi bölüm olanlardan..
o oluklu kısma ya yıkanan bulaşıklar konuyo yada bulaşıklık konabiliyo..
suları lavaboya kolayca akıyo oluklu sistem sayesinde,birikme olmuyo..

benim evyem de çelik olanlardan..
tek lavabo,yanında oluklu bi bölüm olanlardan..
o oluklu kısma ya yıkanan bulaşıklar konuyo yada bulaşıklık konabiliyo..
suları lavaboya kolayca akıyo oluklu sistem sayesinde,birikme olmuyo..

canım cvp için teşekürler.sanırım ben sorumu düzgün soramadım hiç anlamamda bu işlerden:)))hani lavabonun yanında küçük bi lavabo daha var işte 2.li gibi o bi işe yarıyormu bence gereksiz görünüyor ama bilemiyorum bunun için sormuştum.umarım sen beni ben seni anlamışımdır iyice kafam karıştı kusura bakma:))))tüm gün mutfak modeli bakmaktan beynim sulandı heralde:))

cnm ben de çok düşündüm onu. o küçük göz çöp öğütücü kullanacaksan tercih ediliyor genelde.
ama onda bile gereksiz bence.. boşuna yer işgali. tekli yaptır derim ben.. ben öyle yaptırıcam.

ben de başta öle düşünmüştüm ama araştırınca boşuna olcaanı anladım ve vazgeçtim.

Bence de o ilave minik göz gayet luzumsuz. Çöp öğütücü istense bile (ki o da bizim ülkede pek gereksiz birşey), bir çok tek göz eviye modeli var çöp öğütücü takmaya uygun.

Öte yandan, 1 göz + damlalıklı modeller, yani şunun gibi
$ekinoks.jpg

daha kullanışlı olabilir.

Kolay gelsin.

Bence de o ilave minik göz gayet luzumsuz. Çöp öğütücü istense bile (ki o da bizim ülkede pek gereksiz birşey), bir çok tek göz eviye modeli var çöp öğütücü takmaya uygun.

Öte yandan, 1 göz + damlalıklı modeller, yani şunun gibi
Eki Görüntüle 145344

daha kullanışlı olabilir.

Kolay gelsin.

cnm bu hangi marka çok güzelmiş.. bi bakiimm

cnm bu hangi marka çok güzelmiş.. bi bakiimm

Ukinox marka, model WAVE 915.500 GT.
Ben de çok beğendim bunu ama ben illa ki tezgahaltı istediğim için vaz geçtim.
Bu çok büyük bir eviye yalnız, teknik çizimine de ekliyorum,
$ekinoks teknik.jpg
yani 90 cm falan dıştan dışa, ama muhteşem olan tarafı içine fırın tepsisini oturtabileceğin kadar geniş bir haznesi var. Beni de cezbeden o olmuştu ilk başta zaten.

Bu arada, yeğenim Blanco da çalışıyor ve de haliyle başka hiçbir markayı beğenmiyor, ama bu eviyenin şeklini o da beğendi. Ne kadar kalitelidir bilemem, ama yanlış hatırlamıyorsam sizin eşiniz de mutfaklarla igili bilgi sahibiydi, kendisi bilebilir kalitesini.

hiç duymadım bu markayı
ben frankeden falan baktım... tek göz düşünüyorum. tek gözler de genelde küçük. büyüklüğü hoşuma gitti bunun. eşim biliyordur mutlaka.. teşekkür ederim

hiç duymadım bu markayı
ben frankeden falan baktım... tek göz düşünüyorum. tek gözler de genelde küçük. büyüklüğü hoşuma gitti bunun. eşim biliyordur mutlaka.. teşekkür ederim

Franke dekiler bana da küçük geldi.

Aday adaylarımdan 2 tanesine bir bakın isterseniz.

--BLANCOSUPRA 500-U (tezgahaltı, fiyat tam bilmiyorum, sitelerindeki fiyat listesinden 1.100 civarı gibi gördüm.
$blanco_supra_500_large1.jpg

--Teka FRAME 1B 1D Plus F, bu tezgaha sıfır (Flash). Fiyat 1.000 civarı gibi çeşitli internet sitelerinde gördüğüm.

$teka.jpg

Her 2 eviyenin de hazneleri kocaman.

Bunlarla ilgilenirseniz ve eşinizin olumlu, olumsuz bir görüşü olursa, ben de duymak isterim.

Yeğenim Ekinoks a pek olumlu bakmadı. Teka yı görmüş, beğenmiş, ama gördüğü üründe bir eğrilik mi ne, öyle bir üretim hatası varmış, düzgünü bulunursa alınabilir demişti. Gerçi tezgah çimstone olursa Flash eviye çok da cazip değil benim için.

Son düzenleme:
blanco güzelmiş.

büyüklüğü de tam istediğim gibi
ama ben hala karar veremedim yaa
ilk corian olsun dedik. kendinden evyeli olunca bakmadım evye

fiyat yüksek gelince granite döndüm.
şimdi evye damlalıklı mı olsuuunnn.. tezgah altı mı. şu an kullandığım tezgah altı..

bir de ben dekorlu istiyorum keten dokulu falan da deniyo. öyle olunca çizikler belli olmuyo. şu an kullandığım dekorlu. bulaşık fırçasıyla fırçalıyorum çizik falan yok.
düzlerde çok belli oluyor çizikler..

bu tezgahaltı evyelere öğütücü takılabiliyo mu acaba.. ben öğütücü de kullanıcam..

eşim biliyodur bunları ama çok geç geliyo eve.. 2de çocuk var. onları uyutana kadar pestil gibi oluoyruz ikimiz de konuşamıyoruz bile uyuyp kalıyoruz :KK43:

bu tezgahaltı evyelere öğütücü takılabiliyo mu acaba.. ben öğütücü de kullanıcam..

(

Yeğenime sordum, 3 1/2 inç sifon giderli tüm eviyelere çöp öğütücü bağlanabiliyormuş, ki bu eviye de öyle BLANCO EVYE, ARMATR, DAVLUMBAZ, P TCLER ve ANKASTRE MUTFAK RNLER TRKYE - BLANCOSUPRA 500-U

Bu arada Corian ile ilgili 2 şey duydum, 1- Bazı renkler (düz, desensiz olanlardan) fiyat olarak çimstone dan çok farklı değilmiş. 2- Çay, yağ lekesi gibi şeyler, öyle bir peçete ile silinince çıkmıyormuş, illaki süngerin sert kısmı ile, cif vari şeylerle ovalannca çıkıyormuş. Yani bir nevi zımparalama gibi diye ifade edilmiş okuduğum yazıda (mimarların yaptıkları uygulamalarla ilgili detay paylaştıkları bir forumda okudum).

Siz gerçi granite dönmüşünüz ama yine de aklınızda olsun.

Yeğenime sordum, 3 1/2 inç sifon giderli tüm eviyelere çöp öğütücü bağlanabiliyormuş, ki bu eviye de öyle BLANCO EVYE, ARMATR, DAVLUMBAZ, P TCLER ve ANKASTRE MUTFAK RNLER TRKYE - BLANCOSUPRA 500-U

Bu arada Corian ile ilgili 2 şey duydum, 1- Bazı renkler (düz, desensiz olanlardan) fiyat olarak çimstone dan çok farklı değilmiş. 2- Çay, yağ lekesi gibi şeyler, öyle bir peçete ile silinince çıkmıyormuş, illaki süngerin sert kısmı ile, cif vari şeylerle ovalannca çıkıyormuş. Yani bir nevi zımparalama gibi diye ifade edilmiş okuduğum yazıda (mimarların yaptıkları uygulamalarla ilgili detay paylaştıkları bir forumda okudum).

Siz gerçi granite dönmüşünüz ama yine de aklınızda olsun.

Bildiğin malzeme en iyisi.. şu an oturduğum evde 2 yıldır granit tezgah kullanıyorum. düşük segmentte olmasına rağmen su emme dışında hiçbir problem yaşamıyorum. sıcak tencereyi de koyuyorum üstüne.. ekmek de kesiyorum (bastıra bastıra değil tabi.) hiçbirşey olmadı..

bişey daha takıldı şimdi aklıma tezgahaltı evyelere çöp öüğütücü takınca evyenin düşmesi gibi sorunlar yaşanır mı acabaa ?? :97:

Doğru dürüst takılırsa hiç düşeceklerini sanmam tezgahaltı eviyelerin. Dünyada, gerek bu tip eviye, gerekse de çöp öğütücüler bizdekinden daha yaygın. Eğer düşme tehlikesi olsaydı kullanılmazdı bana kalırsa. Düşünecek olursanız, öteki tür, ankastre eviyeye de tezgahın kenarında minicik bir alan kalıyor, düşecek olsa onlar da düşerdi.
Son birkaç aydır eviye için o kadar çok arama yaptım ki internette, düşme olayı olsa, bir şekilde bu aramalar sırasında karşıma çıkardı herhalde diye düşünüyorum.

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek teşekür edemiyorum ama evye konusunda beni aydınlattığınız için teşekür ederim.bencede çok gereksiz çünkü benim tezgahım kısa çok uzun değil arkadaşlar bu kocaman şeyi koyupta napcam ozaman elektrikli aletlerimin bi çoğu bango üzerinde bulunmayacakki buda benim için çok kötü.ayrıca yayıla yayaıla işte yapamam.her yaptığımı toplamak zorunda kalıcam biraz kullanışsız bana göre.bende sadece tek göz olan evyelerden taktırıcam artık.dedikleriniz çok pahalı hiç gerek yok okadarına.zaten yeterince masraf yapılıyor evim için :SSSS kaldıki çokta büyük geldi o evyeler bana bangoyu çok kapatıyor.alırken buna dikkat edin derim.amerikan tarzları için tasarlanmış bu gösterdikleriniz adamların mutfağı bizlerin 2 odası kadar zaten.kocaman evye olmasıda mantıklı.ama bizlerin mutfakların okadar büyük değil maşallah her türlü eşyamızda fazla:KK70:DD

X