evye nasıl olmalı?

Boy dolap olmasa da ocak eviye arası değişmeyecek demişsiniz Yani boy dolap olunca ocak-buzdolabı arası kısalacak gibi anlıyorum. Buzdolabının yanında bir panel olacaksa, aradaki mesafe fena değil gibi geldi bana, boy dolap olabilir bana kalırsa. Ocak-buzdolabı arası bir miktar tezgah kaybı olacak tabi. Sizi bilmem ama, bana zaten o bölge, ocaktan birşeyler sıçrayabileceği için çok kullanışlı gelmiyor. Masa da olacak demişsiniz, salon tarafındaki kısım da geçici ihtiyaçlar için kullanılabilir.

Son düzenleme:

evet cnm doğru anlamışsın. böyle olucak yani boy dolabı olmazsa...

slm kızlar bugün inşaata gittim ve elektrikçilerin yanlışlıkla doğru yere tesisatı çektiklerini gördüm ve çok sevindim. yani lavabo ve ocak arası mesafem açılıyor. mutfağımın son hali böyle.. tabii son hali ediysem mutfak dolapları yapılırken çizimciye sunacağım bu. orda da tabiiki malzemelerine, rengine, dolpların açılış şekline felan karar vericez. çizimciye mail attım hangi malzemeleri kullanıyorsunuz diye. cevap gelirse sizden bu konu da da yardım isteyeceğim.

cnm güzel oldu da senin konundan devam etsek.çok konu dışına çıktık burda. evye diye gelenler seninmutfağıgörücekhep

cnm güzel oldu da senin konundan devam etsek.çok konu dışına çıktık burda. evye diye gelenler seninmutfağıgörücekhep

haklısın cnm oraya da ekledim zaten. olmazsa burdakileri sileriz... asıl konuyu zaten düzenliyorum şuanda. burdakileri de silelim sen okuduktan sonra...

kızlar annemin mutfağına evye aldık şu damlalıklı olanlardan teka ama onun altı boş damlalığın sular yere gitmezmi benim kafammı basmıyo anlamadım gitti :26:

kızlar annemin mutfağına evye aldık şu damlalıklı olanlardan teka ama onun altı boş damlalığın sular yere gitmezmi benim kafammı basmıyo anlamadım gitti :26:

Damlalığın deliğini de gidere bağlıyorlar, oradaki su da normal musluk suyu aktığınds nereye gidiyorsa oraya gidiyor.

Damlalığın deliğini de gidere bağlıyorlar, oradaki su da normal musluk suyu aktığınds nereye gidiyorsa oraya gidiyor.

ama normal lavabo gideri gibi değil ki
diğerine yuvarlak hortumu takabilirsin yeride var ama damlalık kısmı düzde değil kavisli sabit nasıl durcak
tam anlamadığım için bukadar anlatabiliyorum canım hala basmadı benim kafaaam

Son düzenleme:

Şunun gibi bir şey her halde

Tahminim onun alt boruları ayrıca satılıyordur. Bir tesisatçıya veya Teka nın kendine sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…