haklısın cnm zatn bulaşık makimesi var. elde bulaşık derdi yok. tezgah kullanımı bakımından da masam da olucak tezgah malzemesinden. orayı da kullanabilicem. yeter bana :)) kızlar peki söyleyim bakim hangisi daha iyi olur mutfak... boy dolaplı mı yoksa uzun tezgah mı??
boy dolabını kaldırınca böle oluyo ama elektrik tesisatı yapıldığı için ocakla evye aras değişmeyecek diğer resimdeki gibi olacak.
Boy dolap olmasa da ocak eviye arası değişmeyecek demişsiniz Yani boy dolap olunca ocak-buzdolabı arası kısalacak gibi anlıyorum. Buzdolabının yanında bir panel olacaksa, aradaki mesafe fena değil gibi geldi bana, boy dolap olabilir bana kalırsa. Ocak-buzdolabı arası bir miktar tezgah kaybı olacak tabi. Sizi bilmem ama, bana zaten o bölge, ocaktan birşeyler sıçrayabileceği için çok kullanışlı gelmiyor. Masa da olacak demişsiniz, salon tarafındaki kısım da geçici ihtiyaçlar için kullanılabilir.
Boy dolap olmasa da ocak eviye arası değişmeyecek demişsiniz Yani boy dolap olunca ocak-buzdolabı arası kısalacak gibi anlıyorum. Buzdolabının yanında bir panel olacaksa, aradaki mesafe fena değil gibi geldi bana, boy dolap olabilir bana kalırsa. Ocak-buzdolabı arası bir miktar tezgah kaybı olacak tabi. Sizi bilmem ama, bana zaten o bölge, ocaktan birşeyler sıçrayabileceği için çok kullanışlı gelmiyor. Masa da olacak demişsiniz, salon tarafındaki kısım da geçici ihtiyaçlar için kullanılabilir.
slm kızlar bugün inşaata gittim ve elektrikçilerin yanlışlıkla doğru yere tesisatı çektiklerini gördüm ve çok sevindim. yani lavabo ve ocak arası mesafem açılıyor. mutfağımın son hali böyle.. tabii son hali ediysem mutfak dolapları yapılırken çizimciye sunacağım bu. orda da tabiiki malzemelerine, rengine, dolpların açılış şekline felan karar vericez. çizimciye mail attım hangi malzemeleri kullanıyorsunuz diye. cevap gelirse sizden bu konu da da yardım isteyeceğim.
haklısın cnm oraya da ekledim zaten. olmazsa burdakileri sileriz... asıl konuyu zaten düzenliyorum şuanda. burdakileri de silelim sen okuduktan sonra...
kızlar annemin mutfağına evye aldık şu damlalıklı olanlardan teka ama onun altı boş damlalığın sular yere gitmezmi benim kafammı basmıyo anlamadım gitti :26:
kızlar annemin mutfağına evye aldık şu damlalıklı olanlardan teka ama onun altı boş damlalığın sular yere gitmezmi benim kafammı basmıyo anlamadım gitti :26:
ama normal lavabo gideri gibi değil ki
diğerine yuvarlak hortumu takabilirsin yeride var ama damlalık kısmı düzde değil kavisli sabit nasıl durcak
tam anlamadığım için bukadar anlatabiliyorum canım hala basmadı benim kafaaam
ama normal lavabo gideri gibi değil ki
diğerine yuvarlak hortumu takabilirsin yeride var ama damlalık kısmı düzde değil kavisli sabit nasıl durcak
tam anlamadığım için bukadar anlatabiliyorum canım hala basmadı benim kafaaam