benimki uzun evye li ilk resimdeki gibi çift lavobalı ama temizlemesi zor oluyr bence evye lavoba ıçınde olsun düm düz tum kırıntıları rahatca ıcıne sılebılırsın
haklısın aslında temizliğinden ben de korkuyorum. ya dediğin gibi içinde evye yaptırıcam ya da kaliteli bir mermeritle bütün yaptırıcam inş.
ben de ilk evlendiimde özenemedim bu kadar. hatta arsa almıştık başta. projesini felan çizmiştim. herşeyi süperdi ama para olmadıından fazla yapamadık evi. arsayı satıp ev aldık mecbur ama gene şanslıyım projeden aldıımız için gene istediğim gibi olucak inş. darısı isteyen herkesin başına inş. dua edin de hayırlısıyla girelim içine :)
Canım bende evimin herşeyini sıfırdan yaptırdım.
mutfak konusuda çok titiz davrandıysamda istediğim gibi olmadı malesef. umarım seninki olur.
ben ilk başta evye konusunda yuvarlak içine gömülü istiyordum. temizlemesi ve kullanımı kolay oluyor diye ama şimdik evyeler üstten oturtmala olduğu için ilk resimdeki gibi yaptırmak zorunda kaldım. diğer yuvarlak olanlar tezgaha alttan yapıştırılıyormuş çok sağlıklı olmuyormuş. zamanla düşme yapabilir dedikleri için mecburen üstten oturtmalı evye aldık ama hiçkullanışlı değil
bencede öyle yaptır,mutfak dolapların ne renk seçmeyi düşünüyorsun,sen mi yaptırcaksın mütahitten hazır mı alcaksın,nereye yaptırcaksın?
metal evyelerde bir de keten dokulusu var. kireç lekesi vs göstermiyormuş. mat bir görüntüsü var. mantıklı geldi bana. ama fiyatına bakınca çok ucuz .tekli evye 4o tl.oysa çelik olanlar 130 ytl.
kararsız kaldım bende..
bir de kendinden sağ veya sol tarafında damlalık bölümü olanlar var. acaba kullanışlımıdır?