- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
Konu sahibide kacti zaten @Bilgece kacrdi dun gecekinden dha buyuk bsey degildi bu bosver onu kacrdgma uzuluyorm ben bu sinirlerimi ziplatti benimbütün espriler yapılmış yine kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibide kacti zaten @Bilgece kacrdi dun gecekinden dha buyuk bsey degildi bu bosver onu kacrdgma uzuluyorm ben bu sinirlerimi ziplatti benimbütün espriler yapılmış yine kaçırdım
Ben yazayim canim senin yerineyani illla sey olcam diyorsun şey işte açıkca yazamadım
norwegian yokk artık nasıl bir şey bu iyimisin sen ben ciddi ciddi skıntımı paylaşıyrumm
hayır eğleniyorsunben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((
Anneniz küçükken ateşle oynamamanız hususunda sizi hiç uyarmadı mı ?ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((
ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((