evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

Ya bu nasıl bir adiliktir anlamadım konu sahibi pis adam ondanda pis ulan gadi esinden utanmıyorsun 5çpcuğundan utan ya kadìna ne demeli insan söyleyecek söz bulamiypr bunlar yüzünden yuvalar yıkİlıyor allah topunuzu kurutsun. pardon ya kadın diyerek kadınlara hakaret ettim

:KK62:Kusura bakma ama o yuz verse dahu sen uzak dur... Birsürü kişinin yuvası böyle yıkılıyor. Coluk cocuk dagılıyor vicdanlı ol...

norwegian yokk artık nasıl bir şey bu iyimisin sen ben ciddi ciddi skıntımı paylaşıyrumm

erkek irkina kiran girmis..yeryuzunde tek erkek 5 cocuk sahibi evli barkli adam kalmis..
ya ne kadar bencil ne kadar kendini seven biri oldugunuzun farkinda misiniz?
o 5 cocugun vebalini o kadincagizin ahini neden almak istiyorsunuz.
oruc tutun oruc,nefsiniz korelsin

ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum :KK43:(((
hayır eğleniyorsun:KK14:

Cevaplari okumadim. 2 haftada onsuz nefes alamaz hale geldiysen, adam vantilator (solunum makinasi) herhalde. Cok sacma olmus be.

Sabah kadar nefessiz öldün sanırım yada beyne oksijen gitmedi mi ne

Ya sizlerin isi gücü yokmu bu nedir ya bi gidin ne yasiyosaniz yasayin marifet gibi burada paylaşmayı bunlari

ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum :KK43:(((
Anneniz küçükken ateşle oynamamanız hususunda sizi hiç uyarmadı mı ? :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

tam tersini bir düşünseniz adamın karısının sen olduğunu düşünsene ve kocanın sevgilisi var ne hissederdin.Bekar adam mı kalmadı Allah aşkına

Ay bu süper bi seeee :) bence hemen koş koş kollarına. Bir de beş hazır çocuk :) bence kaçmaz bu fırsat. Harika mikemmel :KK70:

tabii ki onsuz nefes alamamam ve evli bi adama aşık olman doğal şeyler sonuçta kime aşık olacağımızı biz seçemiyoruz öyle değil mi eğer vazgeçemeyeceğini düşünüyorsan söyle boşasın karısını seninle yeni bi hayata başlasın.

şaka şaka hadi git öte de oyna yavrucum.

"Nefes alamiyorum" diyosun ya nefesini tut biz bırak deyince bırakırsın :KK53::KK53::KK53:

Bosverin kizlar hic ilgilenmeyin bence konusuyla, bosuna yorum almasin.
Ne hali varsa gorsun ne diyim...

kadına saydırıldıgı kadar eşine, cocuklarına, evliligne saygısı olmayan o insancıga da saydırılsaydı ya...

olay yuva yıkmaksa bunu adam kendisi yapıyor zaten.
"sevgili olalım" diye teklif eden o degil mi?
bırakın ayrılsınlar, eşi de cocukları da kurtulsun.

konu sahibi fake veya degil, kendisi ya da bir baskası olaya ortak olmus olmamıs o evlilik icin farkeden birsey yok bence.

X