evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

Bir süre önce bir haber çıkmıştı diş hekimi hastalarını taciz etmiş. sanırım kızlar yetiştirme yurdunda kalıyordu yaşları 18 den küçüktü, tam bilmiyorum ama adam ceza almıştı galiba. Var böyle tipler.

Konuyu keşke kaldırmasalardı yea
Orda çok sağlam espriler vardı
Arada bakar bakar gülerdik

Anası babası bile bir kere kucağına almamış o kadar sevimsizdi diyorsun yani :KK70::KK70::KK70:

Bende acıyorum hastalarına... Gördüğünüz gibi okumak ayrı adam olmak ayrı...

O isimde bir diş hekimine gitmeyin arkadaslar aman dikkat. Ben not aldim gitmem valla :KK70::KK70::KK70:

Bir süre önce bir haber çıkmıştı diş hekimi hastalarını taciz etmiş. sanırım kızlar yetiştirme yurdunda kalıyordu yaşları 18 den küçüktü, tam bilmiyorum ama adam ceza almıştı galiba. Var böyle tipler.

Allah Allah neden ozellikle diş hekimleri acaba? Pis sapik ya..

Bilmiyorum vallahi, ya böyle çok var sapık ruhlu insan hangi konumda olursa olsun. Allah ıslah etsin onları. Demek ki türbanlı kadın fantazisi var pisliğin.
Evet ya edepsiz. Nasil bir fanteziyse artik..
ayrica amin Allah hidayet etsin..
Kaçtı canım konu sahibi sanırım @Bilgece yüzünden kaçtı. :KK14:

Kacmasaydi ya ogreneydik kim oldugunu. Valla artik ibret olsun, kimse böyle konu acmasin yani.
Bi kere de 3 genci paylasmisti ya kazen? Iclerinden birinin Annesi de kkya uyeymis hatta.
valla bunlar ar tutmuyor ya...

vallahi konunun ilk başından inanasım gelmedi
beş çocuklu evli adamın hangi muhteşem özelliği onu vazgeçilmez yapmış :p
onsuz nefes alınamaz olmuş :KK1:
sanmam yani fake konu gibi geliyor

Kendini şöyle çok güzel durdurabilirsin, sevgilinin karısının numarasını bul, onu ara bu aradığım numara benim numaram de, ben eşinin sevgilisiyim de, gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten, herşey durur merak etme.

Biraz edep yahu... Bu ne be.. 5cocuklu adama aşıkmış.. Karısının ahı var ya senin şimdi çektiğini söylediğin adı aşk acısından kat kat vurur seni... Ah yerde kalmaz. Kalmasında.. Ayıp ayıp beee...

X