- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.441
happymeal beni eklememişsin listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahhh bol pozitif olur o sonuc cnmne iyi ne kötü ne ümitli nede değilllll............... benim halim vaktim durumum bu canımcımmmmm 27 sini bekliyorum kan testi için...
Insallah canim.yoksa tup bebege basliyoruz napalimInsallahhh bol pozitif olur o sonuc cnm
Hayirlisiyla gerek kalmiycak cnm insallah ama her ne olursa sonuc olumsuz da olsa uzulup pes etmek yokk uzulmek yokkk bizim bebeklerimiz nazli annesi hemen gelmiolarInsallah canim.yoksa tup bebege basliyoruz napalim
Canim benim ya insanin moral veren arkadaslarinin olmasi ne guzel Allah razi olsun.zaten asilamam normalde iptal olmustu esimin ilk yaptirdigi test kotu cikinca sonra testi tektarladik ozel bi labtatuatda ozaman 7milyon cikinca yumurtalarinda cok guzel gelismis dedi dr um 3tane bosa gitmesin tup öncesi en azindan bi asilama deneyelim dedi yoksa drek gelecek ay rupe başlayacaktık.bakalim nasibimizde ne var.Hayirlisiyla gerek kalmiycak cnm insallah ama her ne olursa sonuc olumsuz da olsa uzulup pes etmek yokk uzulmek yokkk bizim bebeklerimiz nazlabratuardahemen gelmiolar
Hayirlisi neyse o olsun cnm bakalim biz daha bisey bilmiyoruz iki yil once 45 milyondu spermlerimiz simdi kactir bilmiorum benim yumurtam gelisecek mi onu da bilmiyorum cok belirsiziz ama kafaya takmiycm diye soz verdim kendime icimden diyorum ki bebek olunca cok yorulacaksin simdi guzel bos gunlerinin tadini cikar diye twlkin ediyorum kendimiCanim benim ya insanin moral veren arkadaslarinin olmasi ne guzel Allah razi olsun.zaten asilamam normalde iptal olmustu esimin ilk yaptirdigi test kotu cikinca sonra testi tektarladik ozel bi labtatuatda ozaman 7milyon cikinca yumurtalarinda cok guzel gelismis dedi dr um 3tane bosa gitmesin tup öncesi en azindan bi asilama deneyelim dedi yoksa drek gelecek ay rupe başlayacaktık.bakalim nasibimizde ne var.
Bizim de toplam sayi 82 milyondu canim on ayonce yogunluk 19 milyondu esimde varikoselden ameliyat oldu oncesinde ve sonrasinda degeri boyleydi.ama simdi sayi 39 milyona yohunluk 7 milyona dusmus dr ameliyatta kilcal damar zedelenmesi olmus olabilir yoksa varikosel bukadar etkilemezdi dedi iki tane ilac verdi onlari kullaniyo keciboynuzu yapiyorum en azindan tupe kadar daha ii olursa sansimizda yukselir die umut ediyoruz.insallah siIn içinde hayirlisi olur canim.kac kez asilama yaptirsinHayirlisi neyse o olsun cvarikoselalim biz daha bisey bilmiyoruz iki yil once 45 milyondu spermlerimiz simdi kactir bilmiorum benim yumurtam gelisecek mi onu da bilmiyorum cok belirsiziz ama kafaya takmiycm diye soz verdim kendime icimden diyorum ki bebek olunca cok yorulacaksin simdi guzel bos gunlerinin tadini cikar diye twlkin ediyorum kendimi
Stres yapma canim vucudun alismistir ondan hiasetmiyosundur.bende iğneleri kullanmaya başladım kızlar ama daha önce kullandığımda ağrılarım olurdu şimdi hiç birşey hissetmiyorum pazartesi yumurta kontrolum var cok endişeliyim umarım gelişmiştir
Bu ilk olucak cnm insallah tutar oek anlamiom bu sayilardan 20 milyonu gecince iyi olmuyomuyduBizim de toplam sayi 82 milyondu canim on ayonce yogunluk 19 milyondu esimde varikoselden ameliyat oldu oncesinde ve sonrasinda degeri boyleydi.ama simdi sayi 39 milyona yohunluk 7 milyona dusmus dr ameliyatta kilcal damar zedelenmesi olmus olabilir yoksa varikosel bukadar etkilemezdi dedi iki tane ilac verdi onlari kullaniyo keciboynuzu yapiyorum en azindan tupe kadar daha ii olursa sansimizda yukselir die umut ediyoruz.insallah siIn içinde hayirlisi olur canim.kac kez asilama yaptirsin
sonuç 19,4 çıktı kızlar..doktorum birkaç gün sonra tekrar test istedi
Canim korkuyorum yarin sabah belki evde test yaparim ama saliyabkadar beklemeyi düşünüyorumarkadaşım sen hala kan testi yaptırmadın mı ben çoktan çatlardım herhalde... yarın bi testte senden istiyoruz... hemen sabah kan ver olur mu sonra da bize güzel haberler ver tabiii
Kizlar gunaydin , bugun eve dinucez insallah jayinvalidemden, burada ne kadar guzel (!) zaman geciriyorum tahmin edersiniz. Dve gidince tum gecmise bakip guncellemeleti yapicam, cumamiz mubarek olsun.[/QUOT
Happymeal benim kan testi sonucum 19.4 çıktı,4 gün sonra tekrar test yaptırıcam,çook sınırda bi değer olduğu için doktor çok sevinme yinede dedi..
Toplam hız ne kadardı?Arkadaşlar bizim yıkama öncesi 37 mil. Yıkama sonrası 13 mil.ile tuttu ilk aşılamada,Allah inşallah devamını getirir,en azından tuttu bu da bir adım diyorum.