Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama evet,ilk denememiz,adetin 14. Günü yapıldı aşılamam,23 ekimde adet oldum,5 kasımda aşılama oldu ve bugün test yaptırdım,29. Günümde yaptırdım.ama doktorum çok sınırda olduğunu söyledi ve sevinmektebacele etmeyin dedi,bi kere daha test yaptırıcam..yani arada kaldım ne seviniyorum ne üzülüyorum...

canım o zaman şimdilik şuna sevinelim ilk aşılamada hamile kalabildin çok şükür tüplerinde rahimde bi problem yok...

İnşallah bebeğin tutunur sana, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

cumartesi ya da pazartesi tekrar test yapıp ona göre yoluma bakıcam..senin yüksekmiş ama mesela geçenlerde bahsettim burda başka bir arkadaşım da ilk aşılamasında hamile kaldı ve aşılamanın 18.günü sanırım test yaptı ve değeri 1990 :) arada uçurumlar var,neden bilmem.herkes için hayırlısı olsun...

arkadaşlarım arasında bu durumu yaşayanlar oldu değeri düşük olup doktorların bu çocuk tutunmaz dediği o çocuklar şimdi canavar gibi bi akrabam ile bugün konuştum yengesi hastalanmış acile kaldırmışlar ordaki doktora korunmadıklarına gebe olma ihtimaline göre ilaç yazmasını istemiş test yapmışlar gebe çıkmış değeri kaç bilmiyorum ama sonra kanama başlamış adet oldum çocuk düştü herhalde demiş bi doktora gitmiş yine gebelik testi pozitif çıkmış ama doktor ne çocuğu hastasın işte adet oluyorsun demiş o kadın şuan 13 haftalık hamile... inşallah sende o doktora bebeğini göstermeye gidersin...

bence sevın ...en azından hamılesın değer kaç olursa olsun....kalbını ferah tut bebegın senınledır inş..

Olumlu düşün lütfen... Anca yerleşmiştir annesi

canım birde pazartesi kadar bekleyip sıkılma zaman geçmek bilmiyor cumartesi günü bugün hangi saatlerde yaptırdıysan testi yine aynı saatlerde aynı yerde yaptır yada acilde yaptırabilirsin

Dr neden böyle bişey söylüyo ki ya Allah Allah.Canım önemli olan tam 2 gün sonra bu değerin 2ye katlanmış olması.Değer düşük bi değerle başlayabilir, geç döllenme olabilir.Bence de sen c.tesi günü git bi kadın doğuma acile 'düşük riskim var' de tekrar beta hcg testi yaptır.İnşallah 2 ye katlanır cnm.Benim ilk öğrendiğimde değerim 22 idi gerçi aşılamanın 12. günü idi ama herkese göre değişebilir değerler ben de üzülmüştüm değer düşük diye ama çok şükür şu anlık herşey yolunda keseyi gördük bz

Kizlar benim de ctesi 16.gun oluyor asilama yaptirali hayirlisi inşallah hepimiz böyle seviniriz

arkadaşım sen hala kan testi yaptırmadın mı ben çoktan çatlardım herhalde... yarın bi testte senden istiyoruz... hemen sabah kan ver olur mu sonra da bize güzel haberler ver tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…