- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.041
Kızlar değer 2,69
Aşılamanın 9.günü yapıldı bu nee
ka çıncı gun canım.Kizlar ya icin icin trat yapyirmak istiyorum
Canim ben kesin alirim cunku bir dusuk bir erken dogum 2 kimyasalim var bana vermezlerse istifa bile ederimkeşke verseler.
öyle bişey olursa bana da haber verin. bastırayım ben de
normal değilmişm canım fazla artmış biraz sankibuarada canım yazmayı unutmuşum beta hcg artışım normaldi.iki kez tahlil yapıldı.ilki 235 di(adet döngümün 32.günü) diğeri sanırım 4 gün sonra
1390 falandı
canım bende endişeliyim biraz da öyle bişeyden Allah göstermesin kokrtuğum başıma geliyo ama şükür bende yolk sac kesesi de gördündü.2hafta sonra kalp atışına gidicem du a etamin canım.canım kese göründü önce sonra yaklaşık 2 hafta sonra gittiğimde dr kesenin boş olduğunu söyledi.ultrasona göre 6 hafta 3 günlüktü.kese 8mm olmuştu.dr um kese 5 mm olduğunda yolksac kesesinin oluşması gerektiğini ancak bende oluşmadığını söyledi.yani yolksac yoktu canım.sadece kese ve plesanta oluşmuştu.hemen aynı gün başka dr a gittim oda aynı şeyleri söyledi.bende kürtaj olmak zorunda kaldım.çatlatma iğnesi ve klomenle hamile kalmıştım.kürtaj sonrası bu ay 6.denememiz olacak inşallah aşılamayla gelir bebeişlerimiz.
fellanengel canım sen daha önce evde test yapmışmıydın bide adetin 32. günümü ilk test yaptın aşılamanın kaçıncı gunu oluyonormal değilmişm canım fazla artmış biraz sanki
Canim ben kesin alirim cunku bir dusuk bir erken dogum 2 kimyasalim var bana vermezlerse istifa bile ederim
Iste boyle ozel durumlar olmayinca vermezler en fazla bir haftao zaman tamam. ben de bunu diyorum. özel bişey dışında veremeyiz dediler. senin durumun özel oluyo işte.
benim bugun 12. gunum dün evde test yaptım ama yokkk muş. ben dayanamayanlardanım
bebeğim olunca şunları yaparım dediğiniz bir çok hayalınız vardır ama en büyük hayaliniz ne kızlar..
benim bebeğimi emzirmem gözlerine baka baka onu hissede hissede ellerini öpe öpe.
Tamam ben bugun ilk kontrole gidiyorum ön olusum var mi diye bakilacak gerekirse klomeni iki gun daha yazicak bakAlim insallah olumlu haberlerle geri donerim
Herkese günaydın,
@haseki, canım o kadar sevindim ki anlatamam sanki kendiminkini duymuş gibi kalbim attı. Allah sağlığıyla birlikte kucağına almayı nasip etsin. Bu arada sizin dualarınız kabul olur bizlere de dua edin lütfen. Ben de bugün 3ten sonra gideceğim kan vermeye, biliyorsunuz pek umudum yok olsa çıkardı sanki önceki testlerde ama Allah'tan umut kesilmez. Öğrenince hemen yazmaya çalışacağım ama misafirim var gece yatmadan önce yazabilirim inşallah.
Kizlar ya icin icin trat yapyirmak istiyorum
Kızlar değer 2,69
Aşılamanın 9.günü yapıldı bu nee
yolksac göründüyse korkma canım eğer o varsa %99 bebişde var demektir.Allahım korusun inşallah duyarsın sağlıkla sesinide :)canım bende endişeliyim biraz da öyle bişeyden Allah göstermesin kokrtuğum başıma geliyo ama şükür bende yolk sac kesesi de gördündü.2hafta sonra kalp atışına gidicem du a et
dr a gösterdiğimde hesaplama yaptı artış normal dedi 1 hafta sonra kese için gelin demişti canım.normal değilmişm canım fazla artmış biraz sanki
inşallah canımmm Allah razı olsun hepimizi güldür rabbim inşallah.bugün eşimin kuzeninin bir kızı oldu.12 sene aradan sonra tedavi oldularmı bilmiyorum ama sanırım kendiliğinden hamile kaldı kadında sorun vardı :)Doğumda sana dua edeceğim demişti.Allahım en kısa ve hayırlı zamanda hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.
Aminnn canım aminnn ağzından bal damlıyoo..Dr yolksac varsa bebek %100 gelişir mi dedi yoksa beslenir mi dedi öle bişi dedi aama tam hatırlayamıyorum o anki heyecandan...ALLAH sana da göstersin cnm inşallahhyolksac göründüyse korkma canım eğer o varsa %99 bebişde var demektir.Allahım korusun inşallah duyarsın sağlıkla sesinide :)
annem bana hamileyken düşük tehlikesi yüzünden 7 ay rapor almış ve yatmış. ama doğumdan sonra işten çıkarmışlar işimize yaramadın demişler.Iste boyle ozel durumlar olmayinca vermezler en fazla bir hafta
cnm ben evde aşılamanın 11. günü test yaptım silik çizgi gördüm.12. günü biraz daha koyulaşmıştı ve test yaptırdım aynı gün yani siklusumun 26. günü idi bet hcg 22 çıkmıştıfellanengel canım sen daha önce evde test yapmışmıydın bide adetin 32. günümü ilk test yaptın aşılamanın kaçıncı gunu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?