Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bekleyebilirsen 12. Gun daha iyi olur bende testi bugun aldim yarin sabah yaparım dedim eve gelir gelmez kendimi tuvalete attim :) ama benim test bozuktu markasi bebektime gibi biseydi baska marka alin kizlar

Sağol canım o zaman pazar sabahı yapim tamam hem eşimde evde belki süpriz olurrr :)
Bende belirtide kalmadı iğnelerdenmiş demekk
Neyse halırlısı buda olmazsa tüp allah büyük

İnsan anlam veremiyo değilmi götürüp spermi yumurtanın yanına bırakıyo dr
Ben ilkinde hiç dikkat etmedim bundada çok iyi beslenip hep dinlendim bakalım nolacak
ama tutanları okudum hiç dinlenmeyen bile kalabiliyo
ama onlar beğenmiyo birbirini

aynen hemde gozunun onundee cok tuhaf oluo ınsann :/ ben ılkınde dınlendım ama cok sınırlı oluyorum aglama nobetlerı gelıodu ıkıncısınde sakındımm hepte dınlendıım ama yıne negetıf bakalım bu nolcakk hayırlısı :)

gecenız guzel olsun hanımlarr hersey Allahtan bız umudumuzu kesmeyızz rabbım herkesı onlune gore versın ıns ıı geceler

Ya bence onla ilgili değilde bişey var bulamıyolar yani bizim sebepsiz ama bence bişey var ya bulunamıyo bende bişey vr spermleri öldürüyo ya yumurta kalitesiz
ben tüpten umutluyum şu belirsizlik yoruyo beni sonuç kötüde olsa hazırlıklıyım ama geçmiyo

canım transfer derken tüp bebekten mi bahsediyorsun?

Sağol canım o zaman pazar sabahı yapim tamam hem eşimde evde belki süpriz olurrr :)
Bende belirtide kalmadı iğnelerdenmiş demekk
Neyse halırlısı buda olmazsa tüp allah büyük

canım bende bu tedaviyle olmazsa tüpe gitmeyi düşünüyorum bi kere tüple hamile kaldım bi kere daha kalırım gibi geliyor... ama zor bi tedavi psikolojik olarak çok yıpratıyor...

Bende hep öyle düşünüyorum bu zaman kaybı gibi geliyo ama tüpte hiç belli olmaz tabi
evet oda zor anestezi al yumurtalar toplansın sonra bekle yum. Kalitelimi transfer gerçekten zor iş

evet tup bebek :O

canım burdaki arkadaşlar aşılama yaptıranlar... bende aşılama yaptırdım... geçen yıl tüp bebek yaptırmıştım deneyimlerimi aktarabilirim... ben tedavi sürecinde ailemin yanındaydım... transferden sonra ilk 3 gün wc dışında kalkmadım... sonraki günler yemek için ve wc için kalktım genelde yattım dışarıya transferin 7. günü iğne yaptırmak dışında çıkmadım.. genelde 3 günden sonra normal hayatınıza dönün diyolar ama ben dönmedim zor bir tedavi niye riske atayım diye düşündüm... birde ilk 3 gün yatarken popomun altına ince bi astık bıraktım... embriyolar çıkmasın diye :) tabu bu biraz saçmaydı ama yinede yaptım....

Ayy benim normal klomen catlatma ignesiyle 2 gebeligim var iki de kimyasal gebeligim var bana bakan da amann yine mi cocuk istiyon dusurcen yine ay niye dusuyo sen dikkat mi etmiyosun cinselligi kastediyorlar bu arada
Cnm niye bebeklerin düştüğü araştırıldımı?rahmimde septum fln mı var acaba perde yani düşüğe sebep olurmuş çünkü bendede küçük bişey mevcut ama düşük yapıcak kadar değilmiş.

yaa asilama ve tup arasindaki fark nedir bende tup yapanlar saniodum.burayi olsun bende dediklerinixi yapiyodum hatta test gunune kadar hep yattim kimildamaya korkuyodumm saolun yine bilgilernz icin hep kucuk adimlar atiyodum wc ye kalkiodum bi tek

yaa asilama ve tup arasindaki fark nedir bende tup yapanlar saniodum.burayi olsun bende dediklerinixi yapiyodum hatta test gunune kadar hep yattim kimildamaya korkuyodumm saolun yine bilgilernz icin hep kucuk adimlar atiyodum wc ye kalkiodum bi tek
Aşılama normal birlikteliğin hastane ortamında yapılması işlemi denilebilir.Sadece spermlerin 1 saatte kat ettiği yolu doktorlar kestirmeden yumurtalığa yerleştirerek yumurtanın spermle buluşmasını sağlıyolar döllenme rahimde oluyo doğal hamilelik sayılıyo yani başka bir sorun yoksa.Tüp bebek döllenmeyi dışarda gerçekleştirip embriyoyu rahme yerleştiriyolar bildiğim kadarıyla o yüzden şans daha fazla.

hiii tesekur edeerim.cok rahatmis tupe gore

Ayyy bendede 1 tane test var ne zaman yapsam diyordum 10, mu 12. Mi yapsamkiii :)))

Canim sen 12. Gunu yap ne olur ne olmaz.

24 ekım basladım tedavıyee sat ve bat anlamadımda cmrtesı kontrolum ver ve tahmınmcee pazrts faln yumurta toplama yapılır ınss

Yani canim son adet tarihin ve bekledigin adet tarihini verebilir misin? 3.tup denemen mi canim bi de onu belirtebilirsen listeye yaziyoruzya

Canim 1. Satfadaki listemize bakarsan orda tup yapan arkadaslar da var yani sadece asilama yaptiranlar degiliz bu baslikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…