Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben menegon iğne kullandım 5 gün serephone la beraber sonra kontrol çatlatma iğnesi ertesi gün aşılama ya sizin nasıl oldu..zorlu süreçte herkese sabır dilerim bol dua ve inanç...

Ben menegon iğne kullandım 5 gün serephone la beraber sonra kontrol çatlatma iğnesi ertesi gün aşılama ya sizin nasıl oldu..zorlu süreçte herkese sabır dilerim bol dua ve inanç...

Ben de canim 5 gun letu kullandim 7 gun sanirim fostimon 75 sonra catlatma ve asilama iste. 18. Gun oldu benim asilamam.

Ayy benim normal klomen catlatma ignesiyle 2 gebeligim var iki de kimyasal gebeligim var bana bakan da amann yine mi cocuk istiyon dusurcen yine ay niye dusuyo sen dikkat mi etmiyosun cinselligi kastediyorlar bu arada

Ne bosbogaz insanlar var ya

Ben de canim 5 gun letu kullandim 7 gun sanirim fostimon 75 sonra catlatma ve asilama iste. 18. Gun oldu benim asilamam.

Ne bosbogaz insanlar var ya

Ayyy ilk defa fostimon kullanan biri gördümm :))
Bende 6 gün fostimon vurulup asılama oldum :)
Senin 18 günmü oldu test yapmadnmı canımm ben 8, günde yerimde duramıyorummm

Ayyy ilk defa fostimon kullanan biri gördümm :))
Bende 6 gün fostimon vurulup asılama oldum :)
Senin 18 günmü oldu test yapmadnmı canımm ben 8, günde yerimde duramıyorummm

evet canım fostimon kullandım 75lik. bende fostimon kullanana pek denk gelmemiştim sitede bile bununla ilgili doğru düzgün mesaj yok ama iğne etkili bir iğne üstelik diğerleri gibi pahalı da değildi. ben memnundum. canım adetimin 18.gunu aşılamam yapıldı. bugun aşılamamın 7. gunuydu henuz. 19 kasıma test tarihi verdi dr um. kısmetse 19unda test yaptırıcam. tabi o güne dek regl olmazsam. ayın 5inde oldu aşılamam senin olduğun gün. hep beraber alıcaz inşallah sonuçları zaten 1 kasım aşılama sonucundan sonra sapır sapır gelecek hep sonuçlar. dilerim listemizdeki bu negatifliğin bacağını kırarız artık şenlendiririz. sana ne zaman test tarihi verdi dr un?

evet benim arkadaşım,ümitsizce adet oluyorum dedi,dedim hayır hamilelikle adet belirtileri bire bir aynı ve ertesi gün önce idrar testi yaptı(adet gününde yaptı testi)çift çizgi çıkınca kan testi yaptı ve pozitif..umut herzaman canlı kalmalı :)

Aynen bende çok araştırdım fostimonu biri hatta onla hamile kalmış sevindimm :))
Ben haftaya bugün gidecekmisim hastaneye ama dayanamıyorumm
İnsallah listenin tamamı pozitifi görürüzzz

Kızlar merhaba ben ilk tüp tedavimde hamile kaldım test gunume 3 gun kala adet sancisi hatta danla damla kan geldi oturdum agladim ertesi gun idrar testi yaptım cift çizgi sonraki gun ksn testi degerim 806 bebisler yolda ikizdi ama 19. Haftada kaybettim yani demem o ki adet oluyoruz diye peşin peşin uzulmeyin birde morfoloji konusu var bizde de morfoloji normal % 2 idi sperm sayisi 62 milyondu buns cok takilmayin benim aşılama min 12 gunu hic bi belirti yok idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti ama test biraz bozuk gibiydi yarin kan testi yaptircam aycok uzun yazdim :)

neden 19. gün yapıldı aşılama,geç değil mi ?

Haklisin canim aynen oyle umidi yitirmemek lazim.
Canim yumurtam 17. Gun 18 mm oldu catlatma yapildi 18. Gun asilamam oldu. Aslinda 21mm 22mm olan yumurtalarim vardi ama onlar tikali taraftaydi bu yuzden acik olan taraftakinin buyumesini bekledik. Gec olsa gec derdi dr ama 18. Gun asilama olup hamile kalmis arkadaslar var burda

Aynen bende çok araştırdım fostimonu biri hatta onla hamile kalmış sevindimm :))
Ben haftaya bugün gidecekmisim hastaneye ama dayanamıyorumm
İnsallah listenin tamamı pozitifi görürüzzz

Insallah canim bende 10. Gun evde test yapmayi dusunuyorum aslinda bi de 12. Gun yaparim. 14. Gun de yaparim eger adet olmazsam zaten cift cizgi gormezsem belki kan vermeye gitmem bile. Hakkimizda hayirlisi.

Canim ikinci cizgi silik de ciktiysa bu mutlu bir haberdir insallah yarinki kan sonucunu da paylas bizimle lutfen.

meraba kızlar benımde 3. denemem pcoluyum menopur kullanan varmı cok uzadı bu tedavıı

transferden sonra nelere dıkkat edıyosunuz merak ettıgım konu buu 3. denemem ve ben halla nıe tutmadı dıee dusuncedeyım ılkınde dr cok umutluydu ve tutmama ya neden bulamdılar bende sızler napıosunuz transferden sonra bunları ogrenmek ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…