Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim sorunla ilgili prk bi bilgim yok yaniltmayayim seni ama son adet tarihin ve beklenen adet tarihini yazarsan seni de listemize almaktan mutluluk duyariz

ayyy bende aynı durumdayım aşılama olmassa tup dusunmuyorum rapor alınca herkes anlıycak inşallah olur da gerek kalmaz

neyapcaz bilmiyorum benim burda oyle veya boyle çocuğu olmuyo diye soyluyoorlar hakkımda zaten ne yaparsam yaparım değiştiremeyeceğim bunu ama tüp bebek yaptırmak sorun değil de okadar dile düştükten sonra tutsa bari. offfff bu arada adet olacam

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim 20 mm tek yumurta ve 55 milyon spermle 5. Kasım aşılamam oldu önce ALLAHIM I'n izniyle inşallah hamileyimdir ve hamilesinizdir umut olalım birbirimize
Bu arada 10 yaşında kızım var çok kardeş istiyor benimde ilk aşılamam

Ya arkadaşlar kan tahlilinde sonuç 4.44 olursa acaba negatif mi pozitifmi oluyor

hemen ekliyorum canım listeye inşallah hamileyizdir :)

Inşallah aynı gün yapmışız.. Beklemek zormuş..

aynı gün olarak baya kalabalığız, ekledim canım seni de listeye, evladığını Allah bağışlasın inşallah ve kardeş göndersin yanına :) benim ilk olacak Allah nasip ederse. beklemek evet çok çok zor, her türlü hamilelik ve bir yandan adet belirtilerine sahibim. ama hepsini duymazdan görmezden gelmeye çalışıyorum. kendimi ve kafamı bişeylerle mesgul etmeye çalışıyorum başka türlü gün geçmiyor zaten. geçen ay işten de ayrıldım. evde daha bi geçmezken zaman şimdi bide tahlil tarihi beklerken sanki guler uzadı. bana 19 kasımda tahlil dedi dr um bakalım bugun tam bir hafta kaldı. o güne dek adet olmazsam

7
7. Günde çıkmaz. Dime aynen geçmiyo seninde inş güzel haberini alırız bukadar erken adet belirtisi olmazki inş ;( karnım da sanki top var akıntım baya var aferdersin ama oda belirti kabız değil ama acayip karnım buruluyo doğru wc ye
Amma uzun yazdım sende veya diğer arkadaşlarda varmı ilki tutan belirtsi olan )

canım işte burda konuşuyoruz sayfalarda bulabilirsin ama en taze haber olarak burdaki arkadaşlardan birinin arkadaşı ilk aşılamasında hamile kaldı, son gune kadar adet belirtileri yaşamış son gun yok olmuş yani 14. gun. test yapmış pozitif çıkmış Rabb'im bize de nasip etsin inşallah o test sonucunu görmeyi. ümidimi kaybetmeyeyim diyorum ama listemiz olumsuz gitti hep bi gebemiz var henuz sadece. bi de bendeki bu adet belirtileri. sütyeni çıkarıyorum yatarken, acıyı çok takana kadar sütyenle sabitlenince sıkıntı yok, bi de uçları çok hassaslaştı. benim akıntım yok progestanı ağızdan kullanıyorum. ama nolcaz bilmiyorum. Rabb'im neylerse güzel eyler. ona teslimiz. bekliyoruz...

Çok doğru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..ben sadece folbiol alıyorum bsşka ilacım yok.. Vermedi gerek yok dedi ..

Şuan ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum cevapların için çok sağol güncel forum olması çok iyi insana yoldaş oluyor ..

Canim Allah kabul etsin insallah.
Biz her gun burdayiz gece gunduz. Hangimiz ne zaman musaitsek.
Seni de duymak okumak isteriz

Ayy benim normal klomen catlatma ignesiyle 2 gebeligim var iki de kimyasal gebeligim var bana bakan da amann yine mi cocuk istiyon dusurcen yine ay niye dusuyo sen dikkat mi etmiyosun cinselligi kastediyorlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…