- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
merhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar morfoloji tüp bebek için çok önemli mi
bende diyorumda ama olsun neyapalım çokk şekerrr.bende seviyorum yhaaa töbeee kız elin adamı dıyom :)
ayyy bende aynı durumdayım aşılama olmassa tup dusunmuyorum rapor alınca herkes anlıycak inşallah olur da gerek kalmaz
Biz yine de unidimizi sonvana kadar koruyalin sekerim
Selam arkadaşlar nasılsınız ???
hayırlısı olsun canım resmin dikkatimi çekti her çocuk özeldir filminin resmi sende hint filmimi izliyosun benim gibi allah hayırlı evlatlar nasip etsin
26 EkimCanim sorunla ilgili prk bi bilgim yok yaniltmayayim seni ama son adet tarihin ve beklenen adet tarihini yazarsan seni de listemize almaktan mutluluk duyariz
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim 20 mm tek yumurta ve 55 milyon spermle 5. Kasım aşılamam oldu önce ALLAHIM I'n izniyle inşallah hamileyimdir ve hamilesinizdir umut olalım birbirimize
Bu arada 10 yaşında kızım var çok kardeş istiyor benimde ilk aşılamam
Inşallah aynı gün yapmışız.. Beklemek zormuş..hemen ekliyorum canım listeye inşallah hamileyizdir :)
Inşallah aynı gün yapmışız.. Beklemek zormuş..
7. Günde çıkmaz. Dime aynen geçmiyo seninde inş güzel haberini alırız bukadar erken adet belirtisi olmazki inş ;( karnım da sanki top var akıntım baya var aferdersin ama oda belirti kabız değil ama acayip karnım buruluyo doğru wc yeaynı gün olarak baya kalabalığız, ekledim canım seni de listeye, evladığını Allah bağışlasın inşallah ve kardeş göndersin yanına :) benim ilk olacak Allah nasip ederse. beklemek evet çok çok zor, her türlü hamilelik ve bir yandan adet belirtilerine sahibim. ama hepsini duymazdan görmezden gelmeye çalışıyorum. kendimi ve kafamı bişeylerle mesgul etmeye çalışıyorum başka türlü gün geçmiyor zaten. geçen ay işten de ayrıldım. evde daha bi geçmezken zaman şimdi bide tahlil tarihi beklerken sanki guler uzadı. bana 19 kasımda tahlil dedi dr um bakalım bugun tam bir hafta kaldı. o güne dek adet olmazsam
7
7. Günde çıkmaz. Dime aynen geçmiyo seninde inş güzel haberini alırız bukadar erken adet belirtisi olmazki inş ;( karnım da sanki top var akıntım baya var aferdersin ama oda belirti kabız değil ama acayip karnım buruluyo doğru wc ye
Amma uzun yazdım sende veya diğer arkadaşlarda varmı ilki tutan belirtsi olan)
Çok doğru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..ben sadece folbiol alıyorum bsşka ilacım yok.. Vermedi gerek yok dedi ..
Şuan ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum cevapların için çok sağol güncel forum olması çok iyi insana yoldaş oluyor ..
HYa arkadaşlar kan tahlilinde sonuç 4.44 olursa acaba negatif mi pozitifmi oluyor
Ayy benim normal klomen catlatma ignesiyle 2 gebeligim var iki de kimyasal gebeligim var bana bakan da amann yine mi cocuk istiyon dusurcen yine ay niye dusuyo sen dikkat mi etmiyosun cinselligi kastediyorlar bu aradaneyapcaz bilmiyorum benim burda oyle veya boyle çocuğu olmuyo diye soyluyoorlar hakkımda zaten ne yaparsam yaparım değiştiremeyeceğim bunu ama tüp bebek yaptırmak sorun değil de okadar dile düştükten sonra tutsa bari. offfff bu arada adet olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?