- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 33
- Konu Sahibi Happy Meal
-
hayrli cumalar arkadslar 16 aydr istyorz olmadi kimyasl gebelik gecrdm 8 ay once gecn hafta tum tetkitler yapildi esimn ki iyi cikti bnmde doktr film cektikten sonra tuplerin acik dedi bi daha ki adetinde sonucunu almya gel ozamn muaynede konustz dedi.hemsireye sordum asilama olucak sanirm dedi sizlerinde mi boyle oldu asilamaya nezamn kara verildi?
hayrli cumalar arkadslar 16 aydr istyorz olmadi kimyasl gebelik gecrdm 8 ay once gecn hafta tum tetkitler yapildi esimn ki iyi cikti bnmde doktr film cektikten sonra tuplerin acik dedi bi daha ki adetinde sonucunu almya gel ozamn muaynede konustz dedi.hemsireye sordum asilama olucak sanirm dedi sizlerinde mi boyle oldu asilamaya nezamn kara verildi?
Bizim de 14 aydır olmuyordu canım, zaten 1 yılın sonunda sebep ne olursa olsun hala normal yolla gebelik sağlanamıyorsa doktorlar hastanın durumuna göre aşılama ya da tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Mesela bize doktorumuz ikisini de söyledi, aşılamanın ihtimalinin daha düşük olduğunu ve benim kistim olduğu için tüp bebek daha mantıklı, hem fazladan tekrar tekrar para harcamamış olursunuz, en çabuk sonuca ulaşmamızı sağlar dedi. Tabiki kararı bize bıraktı. Biz düşündük aşılamanın tüp bebeğe göre gebe kalma ihtimali daha düşük ama daha doğal bir yol olduğunu düşündüğümüz için önce yalnızca bir kez denemeye karar verdik, şuan sonucu bekliyorum inşallah olur ama olmazsa o zaman tüp bebek düşüneceğiz. Size de anlatır doktorunuz, siz karar verirsiniz ya da size uygun olanı denemenizi söyler.
biz fakulteye gidiyorz cnm maddi olark ilac aldrirlarsa o bide yol masrafi ama bi problm gozukmuyor simdilik acaba hemn yaptrmasam mi diyorum psikolojik olark cokmusdurumdayim cunku yilbasindan sonra faln gitsek mi dusunuyorum hsg sonuc raporunuda almadikdoktrm filmi cekerkendedi ttuplern acik diye Allahm yardm et coktum stresten
biz fakulteye gidiyorz cnm maddi olark ilac aldrirlarsa o bide yol masrafi ama bi problm gozukmuyor simdilik acaba hemn yaptrmasam mi diyorum psikolojik olark cokmusdurumdayim cunku yilbasindan sonra faln gitsek mi dusunuyorum hsg sonuc raporunuda almadikdoktrm filmi cekerkendedi ttuplern acik diye Allahm yardm et coktum stresten
mrb kızlar nasılsınız yaaaa doktor bana progestan verdi aşılamadan sonra ama dehşet uyku yapıyo ve başım dönüyo ayağa kalkamıyorum işyerınde bide arkadaşlar hamılemısın demezmı sinir oluyorum sizdede boyle yan etkılerı oluyomu:::
mrb kızlar nasılsınız yaaaa doktor bana progestan verdi aşılamadan sonra ama dehşet uyku yapıyo ve başım dönüyo ayağa kalkamıyorum işyerınde bide arkadaşlar hamılemısın demezmı sinir oluyorum sizdede boyle yan etkılerı oluyomu:::
canım bi yanlışın var.eğer pıhtılaşma sorunun varsa hamiel olduğunu öğrenir öğrenmez başlaman lazım iğneye.benim yengem 3 düşüğü var pıhtılaşam sorunu yok ama şuan 4.ye hamile ilk gittiği dr bebeğin kalp atışını duymadan iğneye başlamam demiş.sonra dr unu değiştirdi yeni dr u da olurmu öyle şey demiş senin hemen öğrenir öğrenmez başlaman gerekiyor demiş ve başlatmış hamilelik sonuna kadar vurulacak şimdi 5.ayına girdi maşallah.Ewet ama o igne bebegin kalp atisi duyulduktan sonra baslanio bebek tutunamadi 2.de oldu eger dusmeseydi baslicaktim
canım hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanması en doğru olanı.AAA ben pozitif sonucu alınca hemen başladım cnm kalp atışı duyulunca mı başlanıyormuş bilmiyodum.Ben aşılamamın 12. günü pozitif gördüm 14. günü yazdırdım iğneleri aldım ama dr.um başla dedi.Acaba kan pıhtılaşmasından kimyasal olmuyomu sadece kalp atışları mı durabiliyo kan pıhtılaşmasından.Neyse cnm senin de kafanı şişirdim bu halinde kusuruma bakma ben de endişeliyim biraz ister istemez.Allah sana sağlık sıhhat versin yine olur inşallah bu sefer sağlıklı olur
kılar merhaba bana yardımcı olursunuz inşallah ben bu ay regl in 3.günü doktoruma aşılama istedigimi söyledim klomen verdi 5 gün kullandım 6.güne puregon iğne kullanmaya başlamamı istedi ama ben puregon iğne taraftarı değilim daha önce kullandım ve gelişen yumurtam gelişmedi ve aşırıkilo aldırdı sadece klomen kullanrak aşılama yaptıran ve tutan varmı yoksa aşılamada iğne tedavisi şartmı
Teşekkürler cnm ben öyle yaptım kullanıyorum şu andacanım hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanması en doğru olanı.
Teşekkürler cnm ben öyle yaptım kullanıyorum şu anda
Teşekkürler cnm ben öyle yaptım kullanıyorum şu anda
Canım çok istiyorum da korkuyorum biraz.Önceki gebeliklerde hevesim kursağımda kalınca daha kese bile görünmeden...Şimdi en azından keseyi göreyim,kalp atışlarını duyayım allah'ın izniyle sonra üzülmeyeyim diyorum canım.Yoksa ben senden çok istiyorum inan...:)İlk gebeliğimi öğrendiğim tarih 6 kasım 2013 tü cnm(Tam 1 yıl olmuş) O zamanlar yazmıyodum buraya ama hamilelik takvimini bulmutum kadınlar kulübünden onların çıktısını aldım tarih girip 9 ayın ve sprilaettim.Ordan bakıyodum.Sonra 15 kasımda kimyasal yaşadım.Yerle bir oldum o sprialli deftere bakıp bakıp ağlıyodum,ortadan kaldırdım uzun bi süre...Anlıyosun beni di mi cnmhamilelik takvimi eklesene profiline görelim takip edelim seni hafta hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?