Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
24 yaşındayım ikiz istiyordum ama yasak olduğu için tek konacak 3 defa aşılama oldum eşimdede harekt sorunu olduğu için tutmadı raporumu aldım tüpe karar verdim banada %15-20 polikistik over dediler amh testimde yüksek çıktı bu yüzden iyi giden 10 yumurta var sanırım etrafındada küçükler doktorum bana amacımız 20-30 embriyo oluşturmak değil sağlıklı iyi embriyo oluşturmak dedi çok haklı dondurma işlemini 1 yıllık ücretsiz yapıyorlarmış bende nasipse inşallah donduracağım bakalım yarın tekrar kontrolüm var sen aşılama mı yapıyorsun

Amanda29 arkadaşım bencede bekle hatta adetinin gecikmesini bekle. Ben o testi yaptım tek çizgi çıkınca moralim bozuldu biraz ama bu hcg maddesi önce kanda belli olurmuş, oda 6-7 günü bulurmuş, sonra idrarda belli olurmuş 4-5 gün sonra diye öğrendim sonrasında moralim düzeldi biraz. Bende de hiç bir belirti yok bulantım hiç olmadı, karnım da ağrımadı, bakalım hayırlısı ama bende senden ümitliyim. Güzel haberler alırız inşallah.

2 NEGATİF 2 POZİTİF SONUCUMUZ VAR HAYIRLISI OLUR İNŞ KIZLAR......

inşallah bol bebişli bi topik olsun :)

anladım canım benim ilk aşılamam olacak, elhamdülillah eşimden yana bir sorun yok benim sağ tüpüm tıkalı ve yumurtlama tembelliğim var. şimdi işte açık olan tarafta dün 18mm yumurta vardı gece çatlatma yaptım yarın 10 da kısmetse aşılamam olacak. dualarını esirgeme benden ne olursun

canım senin test tarihin kısmetse ne zaman?

ça

çalışıyorum canım memurum. bende halımden pek memnun değilim ama elimde değil içimden gelmiyor.sen neler yapıyosun.
Ben çalışıyodum ama bıraktım şimdi evdeyim tekrar ünv.okuyorum öyle zmn geçiriyorum işte bebiş olayınıda aklımdan çıkartmaya çalışıyorum ama ne mümkün çıkmıyo hayırlısı Allahtan diyoruz ama bi yandan aklın bi köşesi bebekte:)

kızlar merhaba.biz dün zekai tahir burak hastanesine gittik bi yakınımın tavsiyesiyle infertiliteye.keşke gitmez olaydım.çok kalabalık bir yer.bana bakan dr iidii ama yanındaki dr un hastalara olan tavrı çok kötüydü.çok sertti.insanlar zaten oraya bozuk moralle gidiyo dr unda tavrı öyle olunca dahada bozuluyo.hastaların yanında dr diyorki bu iş yapılacak iş değil bıktım artık falan dedi hastanında suratı düştü tabi.benimde çok sinirim bozuldu.neyse dr benden hormon tahlili istedi.eşimdende sperm testi istediler.hastaneden çıkınca eşime ben artık buraya gelmem dedim 10 milyarda tutsa 20 milyarda tutsa özele gidecem dedim.ağladım ettim.eşim hemen daha önce kendisine tavsiye edilen bi dr dan bugün için randevu aldı.özel muaynehanesine gittik.gitmeden önce orda yaptırdımız test sonucunuda aldık eşimin sperm değeri 10 ayda 19 milyondan 2 milyona düşmüş bu mümkün mü yaa üroloji dr u size ancak tüp bebek olur demiş.eşimde dr bey benim daha önce değerlerim böyleydi demiş varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan önce bile 14 milyondu.ozaman testte yanlışlık vardır demiş.görüştüğümüz bütün dr lar bize sizin doğal yoldan çocunuz olur demişti.neyse diğer dr a gittik bu sonucla aşılama yapamam dedi.testte hata olabilir dedi.testi tekrar yaptırıp sonucu bana bildirin ona göre aşılama mı tüp bebek mi karar verelim dedi.banada klomene başladı yumurtalıkların çok ii çalışıyor iğneye gerek yok dedi.adetin 13.günü tekrar kontrole çağırdı.

rabbim gönlüne göre versin inşallah canım stres olma rabbime bırak dua et dualarım hepimiz için

canım benim hayırlısı olsun ama ben 6 ayda yarı yarıya düşen oranlara bu sitede çok şahit oldum ama ameliyattan öönce bile eğer öyle diyorsan o zaman testi yenilemekte fayda var, yorgunluğa da çok bağlı ve sigaraya bilesin. tedavin hayırlı olsun canım yeni bi süreç başlamış bakalım eşinin sonuçlarına göre nasıl şekillenecek. bu arada ne mutlu sana ki anlayışlı ve bebeği senin kadar isteyen bir eşin var Rabb'im sizi ayırmasın yuzunuzu güldürsün, kucağınızı doldursun inşallah. bizi bilgilendir lütfen

çok sağol canım Allah razı olsun.sigara içmeye devam etti ameliyattan sonra bıraksaydı 2 yıl olacaktı ne güzel cumartesi tekrar test verecek onun sonucuna göre ya aşılama olacak yada aşılama iptal edilip tüp bebek yapılacak nasibimizde hangisi varsa artık.bu zaman içinde ben yarın klomene başlayacam adetin 13.günü kontrole gidecem.zaten en fazla 2 aşılamdan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorduk.hayırlısı.

Aynen kizlar gercekten bugunler gecmezse biz birbirimizden gececez cok zor bi surec bnde 25 ekimde yaptirdim simdi bekliyorum 6snda test yaptiracam ama gecmiyor sanki zamani durdurmuslar piskolojik olarak berbat durumdayim tutacak mi tutmayacakmi anne olmak istiyorum ama olabilecekmiyim allah yardimcimiz olsun hepimiznde bizm gbi olan herkesin duasini kabul etsn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…