- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Evet bende merak ediyorum.fallenangel8 canım senin sorunun neydi de aşılama tercih etmiştin? kaç yumurtan vardı ve kaç mm idi aşılama olduğun gün?
inşallah kısmet artık canım..Olsun zeynep bozma moralini var demekki daha vakti.Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun bizi rabbim dualarımızı kabul etsin..
canım seni çook iii anlıyorum aynı şeyi bende çok düşünüyorum dun aşılama yapıldı bugun stresten eşimle kavga ettım ayrı yatttım. çok zor bir süreçteyim.olmadı olmadı yine olmadı hiç güvenim kalmadı.şuanda umutsuz bir vakkayım eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum.
Bende aynı durumdayım cnm dün aşılamam oldu dün akşam ve bu akşam ilişki olsun dedi nerdeee gerginlikten stresten eşimle kavga ettim akşam oturdum hüngür hüngür ağladım bide üstelik dahada çok ağrım oldu ben ağlayınca ayy bilmiyorum bu üzüntüyle stresle nasıl çocuk olucak.Ben öyle ağlayınca eşimde korktu kanamam olucak bişey olucak diyeslm kızlar dun 12.00 gibi aşılamam yapıldı. doktor beni önce çatala aldı . yumurtlaman başlamış ii dedi . görmedim ama hissettim rahmi biraz açıyolar sonra ince pipet gibi bişey soktular sonrada spermleri enjekte ettiler. merak edenlere hiiç korkmayın çınku rahat geçiyo. 20 dakıka falan yattıktan sonra doktor yarın başlamam için progestan verdi dun le bugun ilişki dedi ama ne mumkun benim çok ağrım var. bikaç deneme sonrası tabiki ilişki olmadı. eşimde bana sinirlendi ii bu ayda olmasın dedı bende kalktım salondayattım sabaha kadar ağladım. yaaa eşim doğru soyluyosa ilişkiye giremediğim için bu ayda bebek olmayacaksa. bu ay sonunda eşimin kardeşine kız istemeye gitcez. ordada soraralarsa hala çocuğunuz yokmu diye .kendiden kuçuk kardeşinin bebeği bizden önce olursa buna dayanabılırmı yada ben nekadar daha dayanacağım. çook gerginim sözü hafif kalırmıydı hayatımızda. nefes alamıyorum boğuluyorum eşimden ayrılsam onu daha mutlu edebılırmıyım.
Bende aynı durumdayım cnm dün aşılamam oldu dün akşam ve bu akşam ilişki olsun dedi nerdeee gerginlikten stresten eşimle kavga ettim akşam oturdum hüngür hüngür ağladım bide üstelik dahada çok ağrım oldu ben ağlayınca ayy bilmiyorum bu üzüntüyle stresle nasıl çocuk olucak.Ben öyle ağlayınca eşimde korktu kanamam olucak bişey olucak diyeBende korkuyorum şimdi tutmıcak diye
Cnm bnm aminn inşallah seninkide tutar bnm BAT ım 17 kasım o yüzden 16 sında bi kan tahlili yaptırıcam doktora sormayı unuttum oda demedi bişey sadece estrafem ilaç vermişti rahimi kalınlaştırmak için ona devam dedi o kadar.Hayırlısı olsun hakkımızda sende çok üzme kendini çabalarımız boşa çıkmasın en azından biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah tan bu akşamı boş geçirme sende yine aç telefonunu eşinin bu dönemde gurur pek iyi gelicek bişey değil sakin ol.Çalışıyomusun?canım valla benım kendımden umidim yok ama inş senın tutar bende kaç gundur stresten hep kavga ediyorum şimdi arıyo telefonunu bıle açmıyorum çınku bu alttan muayeneler laflar benı çook yordu. benımde ağrım çok oldu hafıf koyu leke şeklinde akıntım oldu. zaten sterslıyım nasıl olcak ilişki bugunde olmaz çunku kendımı tanıyorum şu an herkesten nefret ediyorum hayırlısı olsun canım senın için inş tutar. bide doktor sana nezaman test yaptır dedı bana 18 kasım dedi
Cnm bnm aminn inşallah seninkide tutar bnm BAT ım 17 kasım o yüzden 16 sında bi kan tahlili yaptırıcam doktora sormayı unuttum oda demedi bişey sadece estrafem ilaç vermişti rahimi kalınlaştırmak için ona devam dedi o kadar.Hayırlısı olsun hakkımızda sende çok üzme kendini çabalarımız boşa çıkmasın en azından biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah tan bu akşamı boş geçirme sende yine aç telefonunu eşinin bu dönemde gurur pek iyi gelicek bişey değil sakin ol.Çalışıyomusun?
Bende aynı durumdayım cnm dün aşılamam oldu dün akşam ve bu akşam ilişki olsun dedi nerdeee gerginlikten stresten eşimle kavga ettim akşam oturdum hüngür hüngür ağladım bide üstelik dahada çok ağrım oldu ben ağlayınca ayy bilmiyorum bu üzüntüyle stresle nasıl çocuk olucak.Ben öyle ağlayınca eşimde korktu kanamam olucak bişey olucak diyeBende korkuyorum şimdi tutmıcak diye
canım seni çook iii anlıyorum aynı şeyi bende çok düşünüyorum dun aşılama yapıldı bugun stresten eşimle kavga ettım ayrı yatttım. çok zor bir süreçteyim.
slm kızlar dun 12.00 gibi aşılamam yapıldı. doktor beni önce çatala aldı . yumurtlaman başlamış ii dedi . görmedim ama hissettim rahmi biraz açıyolar sonra ince pipet gibi bişey soktular sonrada spermleri enjekte ettiler. merak edenlere hiiç korkmayın çınku rahat geçiyo. 20 dakıka falan yattıktan sonra doktor yarın başlamam için progestan verdi dun le bugun ilişki dedi ama ne mumkun benim çok ağrım var. bikaç deneme sonrası tabiki ilişki olmadı. eşimde bana sinirlendi ii bu ayda olmasın dedı bende kalktım salondayattım sabaha kadar ağladım. yaaa eşim doğru soyluyosa ilişkiye giremediğim için bu ayda bebek olmayacaksa. bu ay sonunda eşimin kardeşine kız istemeye gitcez. ordada soraralarsa hala çocuğunuz yokmu diye .kendiden kuçuk kardeşinin bebeği bizden önce olursa buna dayanabılırmı yada ben nekadar daha dayanacağım. çook gerginim sözü hafif kalırmıydı hayatımızda. nefes alamıyorum boğuluyorum eşimden ayrılsam onu daha mutlu edebılırmıyım.
evet canlar dün smaer ve kültür testi yaptırdım.15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar..hadi bakalım.şimdi adet olmayı bekliyorum.kan ve ulturason olacak..heyecan içindeyim
canım ben hala kontrollerdeyim tahmini pazartesi toplama işlemi olacak haber veririm zaten :)sevgili arkadaşlarım;
poff41 , Z zelal89 , sykapusuz , yalutt , cemrecinar , kimyager1508 , M miyankizu , qaraqiz aşılama ve transfer tarihleriniz belli olunca lütfen belirtin listemizi güncelleyelim :)
canım ben hala kontrollerdeyim tahmini pazartesi toplama işlemi olacak haber veririm zaten :)
inşallah canım polikistik overli olduğum için dozları az kullanıyorum yavaş yavaş büyüyorlar herşey istediğimiz gibi dedi doktor bakalım canım ya inşallah sonuda istediğimiz gibi oluroooh maşallah yumoşlar bir bir buyuyor desene hadi hayırlısı Rabb'imden
aynen kavgayı sorma.severek evlendik biz.şimdi bu meseleden eşimi üzüyorum yaa.onu sevdiğim halde üzdüm dün..elimde değil kendimi toparlayamadım.canım seni çook iii anlıyorum aynı şeyi bende çok düşünüyorum dun aşılama yapıldı bugun stresten eşimle kavga ettım ayrı yatttım. çok zor bir süreçteyim.
inşallah canım polikistik overli olduğum için dozları az kullanıyorum yavaş yavaş büyüyorlar herşey istediğimiz gibi dedi doktor bakalım canım ya inşallah sonuda istediğimiz gibi olur
aynen kavgayı sorma.severek evlendik biz.şimdi bu meseleden eşimi üzüyorum yaa.onu sevdiğim halde üzdüm dün..elimde değil kendimi toparlayamadım.
kızlar lütfen ikinizde yapmayın böyle, hem kendinizi hem de eşlerinizi üzmeyin, bu akşam ilişki olmasına gayret edin, ağrıdan acıdan olamamış olabilir elbette ama dru dinlemeye çalışmalı. bende dun catlatma iğnemi yaptım sonrasında butun gece ağrım oldu hala da var. hakkımızda hayırlısı. ama ilişki olmadı diye çocuk olmaz demeyin eşinizzaten aynı gun sabah vermişti spermleri akşama ne kadar birikebilir bi de zaten aşılamadaki hazır askerler bekliyor yumurtayı içerde siz ilave kuvvet göndermemişsiniz o kadarsıkmayın kendinizi lütfen. ayrı yatma eşten ayrılma filan mazallah düşünmeyin bile. çocuk için iç huzurunuzu bozmayın ayrı yatmak da ne demek, ikinizin de istediği bir gerçek için ilişkinizi bozmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?