Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmadı olmadı yine olmadı hiç güvenim kalmadı.şuanda umutsuz bir vakkayım eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum.
canım seni çook iii anlıyorum aynı şeyi bende çok düşünüyorum dun aşılama yapıldı bugun stresten eşimle kavga ettım ayrı yatttım. çok zor bir süreçteyim.

slm kızlar dun 12.00 gibi aşılamam yapıldı. doktor beni önce çatala aldı . yumurtlaman başlamış ii dedi . görmedim ama hissettim rahmi biraz açıyolar sonra ince pipet gibi bişey soktular sonrada spermleri enjekte ettiler. merak edenlere hiiç korkmayın çınku rahat geçiyo. 20 dakıka falan yattıktan sonra doktor yarın başlamam için progestan verdi dun le bugun ilişki dedi ama ne mumkun benim çok ağrım var. bikaç deneme sonrası tabiki ilişki olmadı. eşimde bana sinirlendi ii bu ayda olmasın dedı bende kalktım salondayattım sabaha kadar ağladım. yaaa eşim doğru soyluyosa ilişkiye giremediğim için bu ayda bebek olmayacaksa. bu ay sonunda eşimin kardeşine kız istemeye gitcez. ordada soraralarsa hala çocuğunuz yokmu diye .kendiden kuçuk kardeşinin bebeği bizden önce olursa buna dayanabılırmı yada ben nekadar daha dayanacağım. çook gerginim sözü hafif kalırmıydı hayatımızda. nefes alamıyorum boğuluyorum eşimden ayrılsam onu daha mutlu edebılırmıyım.

Bende aynı durumdayım cnm dün aşılamam oldu dün akşam ve bu akşam ilişki olsun dedi nerdeee gerginlikten stresten eşimle kavga ettim akşam oturdum hüngür hüngür ağladım bide üstelik dahada çok ağrım oldu ben ağlayınca ayy bilmiyorum bu üzüntüyle stresle nasıl çocuk olucak.Ben öyle ağlayınca eşimde korktu kanamam olucak bişey olucak diye Bende korkuyorum şimdi tutmıcak diye

canım valla benım kendımden umidim yok ama inş senın tutar bende kaç gundur stresten hep kavga ediyorum şimdi arıyo telefonunu bıle açmıyorum çınku bu alttan muayeneler laflar benı çook yordu. benımde ağrım çok oldu hafıf koyu leke şeklinde akıntım oldu. zaten sterslıyım nasıl olcak ilişki bugunde olmaz çunku kendımı tanıyorum şu an herkesten nefret ediyorum hayırlısı olsun canım senın için inş tutar. bide doktor sana nezaman test yaptır dedı bana 18 kasım dedi

Cnm bnm aminn inşallah seninkide tutar bnm BAT ım 17 kasım o yüzden 16 sında bi kan tahlili yaptırıcam doktora sormayı unuttum oda demedi bişey sadece estrafem ilaç vermişti rahimi kalınlaştırmak için ona devam dedi o kadar.Hayırlısı olsun hakkımızda sende çok üzme kendini çabalarımız boşa çıkmasın en azından biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah tan bu akşamı boş geçirme sende yine aç telefonunu eşinin bu dönemde gurur pek iyi gelicek bişey değil sakin ol.Çalışıyomusun?

ça

çalışıyorum canım memurum. bende halımden pek memnun değilim ama elimde değil içimden gelmiyor.sen neler yapıyosun.

canım seni çook iii anlıyorum aynı şeyi bende çok düşünüyorum dun aşılama yapıldı bugun stresten eşimle kavga ettım ayrı yatttım. çok zor bir süreçteyim.

kızlar lütfen ikinizde yapmayın böyle, hem kendinizi hem de eşlerinizi üzmeyin, bu akşam ilişki olmasına gayret edin, ağrıdan acıdan olamamış olabilir elbette ama dru dinlemeye çalışmalı. bende dun catlatma iğnemi yaptım sonrasında butun gece ağrım oldu hala da var. hakkımızda hayırlısı. ama ilişki olmadı diye çocuk olmaz demeyin eşinizzaten aynı gun sabah vermişti spermleri akşama ne kadar birikebilir bi de zaten aşılamadaki hazır askerler bekliyor yumurtayı içerde siz ilave kuvvet göndermemişsiniz o kadar sıkmayın kendinizi lütfen. ayrı yatma eşten ayrılma filan mazallah düşünmeyin bile. çocuk için iç huzurunuzu bozmayın ayrı yatmak da ne demek, ikinizin de istediği bir gerçek için ilişkinizi bozmayın...

evet canlar dün smaer ve kültür testi yaptırdım.15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar..hadi bakalım.şimdi adet olmayı bekliyorum.kan ve ulturason olacak..heyecan içindeyim

evet canlar dün smaer ve kültür testi yaptırdım.15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar..hadi bakalım.şimdi adet olmayı bekliyorum.kan ve ulturason olacak..heyecan içindeyim

canım benim Rabb'im daha fazla aratmasın inşallah, hayırlı haberlerini güzel sonuçlarını bekliyoruz, dualarımız seninle. o bebiş o eve gelicek

oooh maşallah yumoşlar bir bir buyuyor desene hadi hayırlısı Rabb'imden
inşallah canım polikistik overli olduğum için dozları az kullanıyorum yavaş yavaş büyüyorlar herşey istediğimiz gibi dedi doktor bakalım canım ya inşallah sonuda istediğimiz gibi olur

aynen kavgayı sorma.severek evlendik biz.şimdi bu meseleden eşimi üzüyorum yaa.onu sevdiğim halde üzdüm dün..elimde değil kendimi toparlayamadım.

inşallah canım polikistik overli olduğum için dozları az kullanıyorum yavaş yavaş büyüyorlar herşey istediğimiz gibi dedi doktor bakalım canım ya inşallah sonuda istediğimiz gibi olur

canım benim de polikistik görüntüsü varmış dr öyle dedi bi başka dr da aynı cümleyi kurmuştu ama polikistik oversın evet denmedi ben öle miyim değil miyim bilmiyorum. benim de düşük dozla yavas buyuyorlar tam 18. gunumde aşılama yapılmış olacak. bi de canım 35 yaş altı mısın tek transfer yapıyorlarmış sanırım değil mi? kaç yumurta toplanacak bakalım. embriyo dondurma işlemi yaptıracak mısın?

aynen kavgayı sorma.severek evlendik biz.şimdi bu meseleden eşimi üzüyorum yaa.onu sevdiğim halde üzdüm dün..elimde değil kendimi toparlayamadım.

canım evet üzüyoruz ama biz ne yapalım elimizden bişey gelmediği için nazımızı kım çekiyosa ona patlıyoruz . inşallah bugunlerde geçer. bugunler geçmezse biz birbirimizden geçeceğiz.

doğru soyluyosun canım ama ne bileyim inş bugunlerde geçer . başka elimden bişey gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…