Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde canım olsa ilk çocuğum olcaktı bugün doktora gittim ve ocaman bir hiççç negatif

canım benim üzme kendini lütfen tamam mı? hiç yılmadan önümüzdeki ay aynen devam...

anladım canım, ben de şimdi geldim dr dan gelişmeleri burada hemen paylaşacağım...

kızlar merhaba, az önce dr dan gledim. solda (açık olan taraf) 1 tane 18mm sağda (tıkalı olan taraf) 5 tane 21-20-19-17-20 boyutlarında yumurtalar varmış. tabi benim sağ tıkalı olduğu için aşılamayı uygun gördü dr. bana 2 toz 1 su seklinde vurabilmem için 2 adet choriomon 5000 diye iğne verdi. bu gece 22.00 de yapıcam ve kısmetse çarsamba sabahı saat 10.00 da aşılamam yapılacak. benim işim ne kadar sürecek dedim, 20 dk tutucaz seni burada dedi. herhalde 20dk yatıracaklar beni sonra çıkıp eve gelicem. arkadaşlar ilk gün evde genelde yatmak mı gerekiyor?

Canm cok sukur iyi bi sonuc.ilk asilamayi oldugun an bacak bacak ustune atip catalda yarim saat yat ayaklar havada
Ewe gel tw karsisina gec yat ilk gun agir is yapma.normal hayatina don.banyo yapma asilamaya giderken guzelc yikan.4gun yapma isimizi garantiye alalim su sicak micak olur en ince ayrintiyi dusun.eger mumkunse calismiosan ertesi gunde ayaklarini kaldr yat.bide dr na muhakkak iliskiyi sor ayni gunmu ertesi gunmu die.cok az kaldi dualarimseninle :)

Bi
Bide sormasi ayip nekadara yaptirdiniz asilamalari ?

canım tşk ederim Allah razı olsun. çalışmıyorum bu aralar evdeyim çıkarıldım işten ama vardır bunda da bir hayır mutlaka...dr a ilişkiyi sorayım iyi hatırlattın. dediğin gibi bence de duş önemli hayırlısı inşallah.

ALlah yardimcin olsun.bu arada sag tarafin tikali olmasa 3 uz dogururdun kesin happymeall :) :)

ALlah yardimcin olsun.bu arada sag tarafin tikali olmasa 3 uz dogururdun kesin happymeall :) :)

hehehe zaten tıkalı olmasa dr bu ayı boş geçelim dicekti. benim endişem bu ay o toplam 6 yumurtanın hepsini çatlatır mı bu çatlatma iğnesi çunku eğer tutmazsa bidahaki ay diğerlerinin kiste dönüşmesinden korkuyorum.

Ya evet beniim dr umda onu soledi bana ama kotu dusunme dr guven umarim dogru tedavidr ama 20 mm civarindaki yumurtlar catlar muhakkak nasil olacak acaba merak ediorum ama sen korkma bnim gibi yapma bak

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah güzel enerjilerle dönelim evlerimize :)

1 SENE İÇİNDEKİ İNİŞ ÇIKISLARIM ARKADASLAR

Eklentiler

• ChartImg.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 101
Çok sevindim happymeal hadi hayırlısı inşallah.Biliyosun bugün ilk günüm ve ilk gün ztn ağrın olucağı için fazla oturabileceğini sanmıyorum ki yat ztn ben sadece yemek ve tuvalet için kalktım elimde olsa onlara bile kalkmıcaktım :):):)Bnm bugünüm kanamalı ve ağrılı oldu umarım çektiğimiz bu sıkıntılar bizi bebeklerimize kavuşturur tez zamanda hayırlısıyla.

Benim doktor tahlil tarihi vermedi... Adetin geçerse 2 gün sonra gel dedi... Kendisi çok garanticidir de :)
Bulantılardan eser yok bugün... Hatta artık hiçbir belirti yok... Veee işin kötü tarafı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor... Hayırlısı canım bekleyip göreceğiz...

Sende en önemli aşamaya geldin Allahın izni ile... İnşallah bu aşılama evladına kavuşmana vesile olur...

Bi

Bide sormasi ayip nekadara yaptirdiniz asilamalari ?

canım, benim gittiğim yerde aşılama dahil toplam 1250 tutmuş olacak öncesinde kullandığım ilaçlar gel git masrafı muayene çatlatma iğnesi derken bu şekilde.

Ben gebze anadolu hastanesinde ilaçlar vs dahil 550 tl ye geldi ben baya uygun yaptırmışım desene:)happymeal sen nereye gidiyosun?Bu arada doktorum bana bu akşam ve yarın akşam cinsel ilişki olsun dedi

Ben gebze anadolu hastanesinde ilaçlar vs dahil 550 tl ye geldi ben baya uygun yaptırmışım desene:)happymeal sen nereye gidiyosun?Bu arada doktorum bana bu akşam ve yarın akşam cinsel ilişki olsun dedi

canım ben bursada özel pembe mavi hastanesine gidiyorum. haklısın ben de çarşamba gününü yatışla geçireyim bari :)

aslında sen bi kaçamak yapıp öğrenebilirsin artık canım ama tabi sen bilirsin. tşk ederim canım güzel dua ve dileklerin için ilk kez aşılama olacağım zaten ilk kez aşılama için elverişli duruma geldi yumurtam. hayırlısı Rabb'imden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…