- 3 Şubat 2018
- 25.494
- 109.830
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta küs değiliz yaklaşık 2 aydır uzağız birbirimize durmadan kavga ediyoruz beni umursamıyor ve konuşmak istemiyor benimle .. üstelik yaptığım bişey olmadığı halde. Ahlaksız bir şey de yapmadım ayrıca.
Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım
Ayıbı ayıpla mı örtecekseniz. Sizi yaşattıklarının bedeli evliyken eski sevgiliyle görüşmek mi olmalı? Hem eski sevgiliniz nişanlısını sevmediğini söylüyormuş ya tabi öyle diyecek başka türlü sizi nasıl ikna edecekti. Sevmeyen adam nişanı atar ki ben bu bahaneye inanmıyorum. Giderseniz o nişanlısıyla evlenir ilerde siz de kullanıldığınızla kalırsınız. Üstelik eşiniz de duyar bunu eşinizden de olursunuz. Erkekler her türlü kurtulur da olan size olur.Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım çok yakın oldum. Ama iten hep onlar oldular. Annelik babalık yapmadılar hiç. Dugu n günü durduk yere yaptıkları rezillikler de cabasi.
Gitme bence oda seni aldatiyor kendi istekleri icin kullanicak esinlede sorulariniz varsa aytilin kendinize daha güzel bi hAyat kurunYuvanın yıkılmasını istemiyorum demiş ama eşinizi sevmiyorsunuz bence ve mutlu değilsiniz. Evliliği devam ettirmek istediğinizden emin misiniz? Eğer eminseniz sormanız gereken şey bu değil evliliğimi nasıl yoluna koyabilirim olmalı.
Eski sevgiliniz nişanlıymış. Ben burda hemcinsimi düşünerek konuşacağım kii asla bunu yapmayın o zmn ayrılın ne yaşayacaksanız ona göre yaşayın.
Sende boşlukta olduğun için inanıyorsun zaten. Ayrıca be kadar iğrenç bir zihniyete sahipsiniz.. evliyken eski sevgili ile görüşmek nedemek? Adamin ailesi sana boşuna hakaret yağdırmiyor. Baksana buluşarak onlar haklı çıkartırsın.. Git kafanı baska şeylerle dagit. Utanmiyormusun kendinde ? Adam sırf boşluğunda kulanarak onu sevmiyorum diyor. Sevmeyen insan çoktan ayrilirdi.. Sırf niyeti seninle yakınlaşmak sonra popo ya tekme atmak. Bence yapın sonra kendin anlarsın.Evet benim de içime sinmiyor zaten ısrarla sevmiyorum ondan bahsetmeyelim vs diyor. Tanıdığım biri bana zarar verecek bir şey yapmaz ama kendime yakıştırmiyorum bu durumu.
Ya herkes eski sevgiliye takılmış ama burada bir dram varArkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
ALLAH BELASINI VERSIN NISANLIYIM EVLIYIM AMA SEVMIYORUM DIYEN ERKEKLERE bir kadın bunu söylerse belki anlarım ama kimse erkekleri zorla evlendirmiyor eşlerini aldatmak için sevmiyorum derler olmayan vicdanlarini rahatlatmak için EŞINIZLE sorunlarınız OLABILIR ama ESKI SEVGILINIZLE nasıl konuşuyorsunuz bunu anlamıyorum bu nasıl bir ahlak anlayışıArkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Peki beni unutamadığını söyleyip ağlaması normal mi? Çok agladigDeseydiki usulünce boşan bende ayrılayım biz ikimiz başlayalım hadi neyse olabilirdi.. ama bu gel resmen işi pişirelim sonra herkes kendi yoluna diyor,saf değilsen eğer ne dediğini sende anlamışsındır.
AyrılmaBirbirinizle mutlu olabilirsiniz. Bu normal. Ancak neden ayrildiniz bu kisim onemli. Siz de eski sevgiliniz de bunu dusundugune gore ikiniz de partnerlerinizi artik sevmiyorsunuz. Siz bosanin. O da ayrilsin nisanlisindan bir araya gelip o sekilde deneyebilirsiniz. Nisanlisina da yazik. Kendisini sevmeyen biriyle evlenmesini dogru bulmuyorum. Ancak biriniz evli digeriniz nisanliyken denemek aldatmaya girer dogru degil.hele bir de Duyulursa cok cok zor duruma duser size kotu davranan herkesi hakli cikarmis olursunuz. Sakin yapmayin
Önceki konularıma bakarsanız zaten bizim hep sorunlarımız vardı. Ben geçimsiz biri değilim çok sabrettim düğün günü yaptıkları şeye rağmen evlendim inanın ortada hiçbir şey yoktu. Babası dengesiz biri.. Beni evinden kovdu gitmek istemiyorum ama eşim devamlı ısrar ediyor kavgalar soğukluklar biktim artik inanın.. Bu eski sevgili de zamanında çok sevdiğim biriydi o da beni seviyordu ama ayrıldık bi şekilde başkalarıyla kesişti yollarımız. Ben sadece sohbet etmek iyi gelir diye düşündüm onda bile içim rahat etmediği için buraya yazdım. Burdaki arkadaşlar da edepten ahlaktan bahsedip durmuşlar. Bir şey yaptığım yok ki zaten bitmek üzere olan bi evliliğin içindeyim. Yine de görüşmek istemediğini söyledim kendisine çünkü nişanlı başka bi kadına bu haksızlığı yapamam.Kaynana kayınpeder kocan eski nişanlı hepsini hayatından çöp gibi at gitsin
Sen çok daha iyi şeyler yaşamayı hak ediyorsun