• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

Empati bir cok sorunu zaten cevaplar: Ya esiniz eski sevgilisinin yanına gitse kafa dağıtmak için?
Yetişkinler gibi sorunlarınız la yüzleşin. Elin 🐂 ne kanmayin

2 hafta küs değiliz yaklaşık 2 aydır uzağız birbirimize durmadan kavga ediyoruz beni umursamıyor ve konuşmak istemiyor benimle .. üstelik yaptığım bişey olmadığı halde. Ahlaksız bir şey de yapmadım ayrıca.

Madem iki ay oldu boşanma davası açın, kurtulun bu esaretten.

Eski sevgiliyle de irtibatı tam kesmelisiniz.

Hem eşinizin , hem o kadının hem kendi gunahiniza girersiniz.

Emin olun ki sonradan çok pişman olursunuz.

Aranızın kötü olduğunu duyduğu gibi sizi aramış , bu çok adice bir hareket.

Evli bir kadını arayan erkeğe adam deme ben, üstelik nisanliyken.

Heyecan peşinde. Sevmiyorum bahane, istese ayrılır.

Bir erkek istese kim engel olursa olsun ayrilir, sakın kanmayın.

En önemlisi ne olursa olsun nikahlisiniz siz, sakın bu kötülüğü kendinize yapmayın.

hemen heryerden engelle kardeşim .
eşinle barışırsan mesaj atarsa ne olcak hiç düşünmüyor musun ?
ya benle konuştu evliyken diye ortak arkadaşlarına yayarsa , eşinin kulağına giderse
yahu hiç bişeyden korkmuyor musunuz ne cesaret bu

direk engelleyin bence . eşinize gelincede bişeyler bittiyse boşanırsın kardeşim.
belli ki kafan karışmaya biraz müsait .

Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım
Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım çok yakın oldum. Ama iten hep onlar oldular. Annelik babalık yapmadılar hiç. Dugu n günü durduk yere yaptıkları rezillikler de cabasi.
Ayıbı ayıpla mı örtecekseniz. Sizi yaşattıklarının bedeli evliyken eski sevgiliyle görüşmek mi olmalı? Hem eski sevgiliniz nişanlısını sevmediğini söylüyormuş ya tabi öyle diyecek başka türlü sizi nasıl ikna edecekti. Sevmeyen adam nişanı atar ki ben bu bahaneye inanmıyorum. Giderseniz o nişanlısıyla evlenir ilerde siz de kullanıldığınızla kalırsınız. Üstelik eşiniz de duyar bunu eşinizden de olursunuz. Erkekler her türlü kurtulur da olan size olur.

Eski günlerdeki gibi gezelim iki sevişiriz sonra sen yuvana dönersin diyor. Yuvan yıkılmasın diye düşünen mal degneyi onun basina kalma diye diyor seni düşündüğü icin degil. zaten bu aldatan erkeklerin 1 numarasi eşimi sevmiyorum... aramiz kötü.. ulan sen nişanlısin. Sevmiyorsan ayril kizdan. Ama senden alacagini almadan ici rahat etmeyecek. Sonra nişanlısıyla mutlu mesut devam.

Resmî birlikteliği olan insanların dikkatli ve onurlu davranması gerekiyor. Partnerinle anlaşamıyorsan, sevmiyorsan yollarını ayırırsın. Başı bağlı olmayan insanlar istedikleriyle görüşürler. Başı bağlı olanlar sorumluluklarını yerine getirirler.
Davranış problemin varsa eski sevgilinin ailesiyle de benzer şeyler yaşayabilirsin. İyi ölç tart

Yuvanın yıkılmasını istemiyorum demiş ama eşinizi sevmiyorsunuz bence ve mutlu değilsiniz. Evliliği devam ettirmek istediğinizden emin misiniz? Eğer eminseniz sormanız gereken şey bu değil evliliğimi nasıl yoluna koyabilirim olmalı.

Eski sevgiliniz nişanlıymış. Ben burda hemcinsimi düşünerek konuşacağım kii asla bunu yapmayın o zmn ayrılın ne yaşayacaksanız ona göre yaşayın.
Gitme bence oda seni aldatiyor kendi istekleri icin kullanicak esinlede sorulariniz varsa aytilin kendinize daha güzel bi hAyat kurun

Yahu adam yatalım diyor işte ablacım ne yuva yıkması kaderi. Kendine bunu yakıştırıyorsan git dağıt kafanı tabi

Evet benim de içime sinmiyor zaten ısrarla sevmiyorum ondan bahsetmeyelim vs diyor. Tanıdığım biri bana zarar verecek bir şey yapmaz ama kendime yakıştırmiyorum bu durumu.
Sende boşlukta olduğun için inanıyorsun zaten. Ayrıca be kadar iğrenç bir zihniyete sahipsiniz.. evliyken eski sevgili ile görüşmek nedemek? Adamin ailesi sana boşuna hakaret yağdırmiyor. Baksana buluşarak onlar haklı çıkartırsın.. Git kafanı baska şeylerle dagit. Utanmiyormusun kendinde ? Adam sırf boşluğunda kulanarak onu sevmiyorum diyor. Sevmeyen insan çoktan ayrilirdi.. Sırf niyeti seninle yakınlaşmak sonra popo ya tekme atmak. Bence yapın sonra kendin anlarsın.

Git ya iki sevisip rahatlarsınız. Zaten evden ayrilmissin 2 haftadir gorusmemissin. Bayram sonrasida davani ac olsun bitsin.

Anahtar kelime "yuvanın yıkılmasını istemiyorum" bu ne demek ikimizde gönlümüzü eğleyelim sonra herkes yoluna demek gerçekten sevse ayrıl bende ayrılayım birlikte yeni bir hayat kuralım olurdu kendini kullandırma kendine olan saygını kaybetme bence ne yaşamak istiyorsan eşinden ayrıl -bekar biriyle yaşa etik olan bu

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ya herkes eski sevgiliye takılmış ama burada bir dram var
Düğün günü kayınpederine ne oldu da senin üstüne yürüyüp hastanelik etti
Tüm bunlar olurken senin ailen neredeydi kıyamet kopmadı mı o ortamda
Seni hastaneden çıkarıp kocana mı yolladılar o halinle
Konu olarak eski sevgiline gelemiyorum bile

Kaynana kayınpeder kocan eski nişanlı hepsini hayatından çöp gibi at gitsin
Sen çok daha iyi şeyler yaşamayı hak ediyorsun

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
ALLAH BELASINI VERSIN NISANLIYIM EVLIYIM AMA SEVMIYORUM DIYEN ERKEKLERE bir kadın bunu söylerse belki anlarım ama kimse erkekleri zorla evlendirmiyor eşlerini aldatmak için sevmiyorum derler olmayan vicdanlarini rahatlatmak için EŞINIZLE sorunlarınız OLABILIR ama ESKI SEVGILINIZLE nasıl konuşuyorsunuz bunu anlamıyorum bu nasıl bir ahlak anlayışı

="Sanem, post: 60822775, member: 945669"]
[/QUOTE]

Kullanıp atar sadece çok sevdiğiniz biriyse neden evlenmediniz ,, başkası ile nişanlı o kızın yerinde olmak istermiydiniz ?? Eşiniz aynısını yapsa size karşı peki eksik hissetmezmisiniz adam yarın eşi olacak kızı aldatıyor resmen ondan hayır bekleme

Deseydiki usulünce boşan bende ayrılayım biz ikimiz başlayalım hadi neyse olabilirdi.. ama bu gel resmen işi pişirelim sonra herkes kendi yoluna diyor,saf değilsen eğer ne dediğini sende anlamışsındır.
Peki beni unutamadığını söyleyip ağlaması normal mi? Çok agladig
Birbirinizle mutlu olabilirsiniz. Bu normal. Ancak neden ayrildiniz bu kisim onemli. Siz de eski sevgiliniz de bunu dusundugune gore ikiniz de partnerlerinizi artik sevmiyorsunuz. Siz bosanin. O da ayrilsin nisanlisindan bir araya gelip o sekilde deneyebilirsiniz. Nisanlisina da yazik. Kendisini sevmeyen biriyle evlenmesini dogru bulmuyorum. Ancak biriniz evli digeriniz nisanliyken denemek aldatmaya girer dogru degil.hele bir de Duyulursa cok cok zor duruma duser size kotu davranan herkesi hakli cikarmis olursunuz. Sakin yapmayin
Ayrılma
Kaynana kayınpeder kocan eski nişanlı hepsini hayatından çöp gibi at gitsin
Sen çok daha iyi şeyler yaşamayı hak ediyorsun
Önceki konularıma bakarsanız zaten bizim hep sorunlarımız vardı. Ben geçimsiz biri değilim çok sabrettim düğün günü yaptıkları şeye rağmen evlendim inanın ortada hiçbir şey yoktu. Babası dengesiz biri.. Beni evinden kovdu gitmek istemiyorum ama eşim devamlı ısrar ediyor kavgalar soğukluklar biktim artik inanın.. Bu eski sevgili de zamanında çok sevdiğim biriydi o da beni seviyordu ama ayrıldık bi şekilde başkalarıyla kesişti yollarımız. Ben sadece sohbet etmek iyi gelir diye düşündüm onda bile içim rahat etmediği için buraya yazdım. Burdaki arkadaşlar da edepten ahlaktan bahsedip durmuşlar. Bir şey yaptığım yok ki zaten bitmek üzere olan bi evliliğin içindeyim. Yine de görüşmek istemediğini söyledim kendisine çünkü nişanlı başka bi kadına bu haksızlığı yapamam.

Kusura bakma da sana iyi gelecek kala kala eski sevgilin mi kaldı
üstelik nişanlı?

git ailenden al destek arkadaşlarından al en olmadı psikologdan al

daha boşanmanın konusu bile açılmamış gidip nişanlı eski sevgilimle gezip dolaşayım diyorsun bu doğru bişey mi sence

aynısını eşin yapsa aldatıldım diye ne kadar berbat hissederdin aynı duyarlılığı sen de göster

ha olur da nişanlısından ayrılmış olur sen de boşanmışsındır ve eski sevgilin ben hiç evlenmedim ama boşanmış eski sevgilimle evlenmek bende hiç soru işareti bırakmaz diyorsa gezer tozarsınız

gidip eşinizle aranızdaki meseleyi olumlu ya da olumsuz halledin önce..

Back