- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
Kanıt topla ve boşan ama bu ikisini de yapmauacağına göre en azindan evi huzursuz etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kadınla konuşan evli bir beyefendi!
Şimdi evli erkek neden başka bir kadınla konuşur diye düşünecek olursak eyer gizli bir çapkınlık içinde olduğunu söyleyebiliriz!
AMA VE LAKİN konu sahibine şunları da diyorum bunun altımda başka sebeplerde olabilir çocukluktan kalma olan birtakım sapkınlıklar,dürtüler vs. başka da bir şey diyemiyorum hem bu bence biraz erkek muhabbetine giriyor konunun içeriği bunun 8 yaşındaki çocuk bile farkındadır.Küçükken izlediğim bir dizide görmüştüm.Ben o yüzden utandım yani hanımefendi tabii ki de bu durumdan rahatsız olduğunu belirtecek bize ama bu şekilde değil üslubu yanlış.
En baştan bence hatalı başladınız.. Benim fikrimce yani bana göre bunun altını çiziyorum bazıları şimdi çıkıp özel hayat özel yaşam evlendik diye.... bilmem ne falan zırvalıklarına girecek o yüzden baştan belirteyim sonradan zaten laf anlatmaya çalışmıyorum kimseye.. Bence karı koca arasında gizli birşey olamaz..senin ve eşinin telefonunda şifre olması gayet doğal fakat bu şifreleri ikimizinde bilmesi gerekiyor.. Laptopu telefonu tableti her neyse bunların şifrelerini siz kendi çabanızla çözmek yerine zaten bilmeniz gerekliydi.. Sevgilin olur nişanlın olur evet özel hayat diyebilir ama kocan olduktan sonra hayatına ortak oluyorsa bence kabul edilemez birşey.. Ayrıca yaptığı o çirkinlikleri ekran görüntüsü alıp kendi telefonunuza atınn ama panikle ya da sinirle yarım yamalak iş yapmayın ne var ne yok kimle konuşmuş nerelere girmiş neler konuşmuş hepsinin görüntüsünü alın.. Bu da çok saçma aslında ama maalesef erkeklerin beyinleri biraz daha küçük olduğundan bu gibi durumlarda yok ben değildim yok arkadaşın hesabı yok virüs yok o yok bu bilmem ne deyip sizi kandırabileceğini sanıyor zaten biz kadınlar çoğu zaman buna inanmıyoruz ama maalesef ortada delil olmadığından genelde erkek kişisinin anası babası bacısı danası ona inanma yolunu seçip kadına baskı yapıyor o yüzden diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bunu yapman şart.. Sonrasında o adamı affetmek ya da affetmemek sana kalmış tabiki.. Ama daha evliliğinin 2. yılında bu iğrençliği yapan adamdan sonrasında bir cacık olacağını ben düşünmüyorum.. Tabi ki de sizin kararınız..Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Bosanmak kolaymi sizce. Nasil bir yol izlemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz diye sorayim dedim. Tepki ile yaklasacaksaniz yorum yapmayinkadınlar kulübünde bey arıyosan kolay gelsinkadın mısın erkek misin kardeş sen?Niye yaptığının ne önemi var aldatıyo işte boşamıycaksan deşme abicim/ablacım
Cok tesekkur ederim cevao verdiginiz icin. Evet hepsinin ekran goruntusu mevcut. Olurda bosanmaya cesaret edebilirsem hepsi mahkeme icin delil olacakEn baştan bence hatalı başladınız.. Benim fikrimce yani bana göre bunun altını çiziyorum bazıları şimdi çıkıp özel hayat özel yaşam evlendik diye.... bilmem ne falan zırvalıklarına girecek o yüzden baştan belirteyim sonradan zaten laf anlatmaya çalışmıyorum kimseye.. Bence karı koca arasında gizli birşey olamaz..senin ve eşinin telefonunda şifre olması gayet doğal fakat bu şifreleri ikimizinde bilmesi gerekiyor.. Laptopu telefonu tableti her neyse bunların şifrelerini siz kendi çabanızla çözmek yerine zaten bilmeniz gerekliydi.. Sevgilin olur nişanlın olur evet özel hayat diyebilir ama kocan olduktan sonra hayatına ortak oluyorsa bence kabul edilemez birşey.. Ayrıca yaptığı o çirkinlikleri ekran görüntüsü alıp kendi telefonunuza atınn ama panikle ya da sinirle yarım yamalak iş yapmayın ne var ne yok kimle konuşmuş nerelere girmiş neler konuşmuş hepsinin görüntüsünü alın.. Bu da çok saçma aslında ama maalesef erkeklerin beyinleri biraz daha küçük olduğundan bu gibi durumlarda yok ben değildim yok arkadaşın hesabı yok virüs yok o yok bu bilmem ne deyip sizi kandırabileceğini sanıyor zaten biz kadınlar çoğu zaman buna inanmıyoruz ama maalesef ortada delil olmadığından genelde erkek kişisinin anası babası bacısı danası ona inanma yolunu seçip kadına baskı yapıyor o yüzden diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bunu yapman şart.. Sonrasında o adamı affetmek ya da affetmemek sana kalmış tabiki.. Ama daha evliliğinin 2. yılında bu iğrençliği yapan adamdan sonrasında bir cacık olacağını ben düşünmüyorum.. Tabi ki de sizin kararınız..
Evet bu dediginizi yaptim zaten. Bakalim zaman ne gosterecekAynı siteden üyelik aç, onun üyeliğinin dikkatini Çek, takiptesin. Bir süre konuş. Sonra da onunla beraber çekilmiş fotoğrafınızı ona at. Bu çift gibi olmak istemiyorum kocası onu aldatıyor yaz.Ne diyecek bak bakalım.
Illaki fake bir bey vardie diye yazdim. Sizce sadece bayanlarmi varhanimlar ve beyler mi?
Neden cesaret edemeyeceğini düşündün canım?? Ya da ondan vazgeçebileceğini mi düşünmüyor musun?? Allah sana kolaylık versin çok zor : (Cok tesekkur ederim cevao verdiginiz icin. Evet hepsinin ekran goruntusu mevcut. Olurda bosanmaya cesaret edebilirsem hepsi mahkeme icin delil olacak
haklisiniz varmis gördük de. insallah yoktur diye umuyorum dahaEvet bu dediginizi yaptim zaten. Bakalim zaman ne gosterecek
Illaki fake bir bey vardie diye yazdim. Sizce sadece bayanlarmi var
Üftade is that u?Bir kadınla konuşan evli bir beyefendi!
Şimdi evli erkek neden başka bir kadınla konuşur diye düşünecek olursak eyer gizli bir çapkınlık içinde olduğunu söyleyebiliriz!
AMA VE LAKİN konu sahibine şunları da diyorum bunun altımda başka sebeplerde olabilir çocukluktan kalma olan birtakım sapkınlıklar,dürtüler vs. başka da bir şey diyemiyorum hem bu bence biraz erkek muhabbetine giriyor konunun içeriği bunun 8 yaşındaki çocuk bile farkındadır.Küçükken izlediğim bir dizide görmüştüm.Ben o yüzden utandım yani hanımefendi tabii ki de bu durumdan rahatsız olduğunu belirtecek bize ama bu şekilde değil üslubu yanlış.
Boşandım ben. Affedilecek gibi değildi yaptıkları. Tanıştığımız günden yakaladığım güne kadar 3 yıl aralıksız aldatıldım çümküBoşandınız mı affettiniz mi?
Boşandım ben. Affedilecek gibi değildi yaptıkları. Tanıştığımız günden yakaladığım güne kadar 3 yıl aralıksız aldatıldım çümkü
Birde ben bir süre aynı okulda çalıştım. Aynı mahallede oturuyoruz ve hergün gördüğüm insandı. Hakkında tek bir kötü söz duymadık hatta herkes kefil olurdu. Bazı tanıdıklarımız bu adam çok iyi, onu üzme bile demiştiİnanamıyorum ya nasıl da gizlemeyi başarmış genelde beceremez erkekler bi yerden yakalanırlardı. Allah kurtarmış yine de farketmeyebilirdiniz tabi. Allah bundan sonrasında iyi insanla karşılaştırsın inş![]()
Birde ben bir süre aynı okulda çalıştım. Aynı mahallede oturuyoruz ve hergün gördüğüm insandı. Hakkında tek bir kötü söz duymadık hatta herkes kefil olurdu. Bazı tanıdıklarımız bu adam çok iyi, onu üzme bile demiştikim bilecek ki öyle sapık olduğunu. İnsanlar çok iyi tiyatro oynuyor.
Yaptim evet mesaj gonderdim henuz girmedi.Sessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.
cocugumBen neden sustugunuzu anlamadim neden tepki gostermediniz ekran görüntülerini alin kendi telefonunuza atin inkar ederse gosterin hatta baktiniz laftan anlamiyor aile büyüklerini devreye sokun esiniz sizden cekinmiyorsa illaki cekindigi yerler vardir ben bosanin diyemem ama bunu bilerekte normal bi hayat yasanmaz
Neden cesaret edemeyeceğini düşündün canım?? Ya da ondan vazgeçebileceğini mi düşünmüyor musun?? Allah sana kolaylık versin çok zor : (
Sizin tercihiniz tabiki başkasına laf düşmez.. Umarım hayatınız ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz.. Ama ben mutsuz olduğum bir evlilik beni aldatmış bir adama kadınlık yapmaktansa babamın evine ailemin yanına döner çalışmıyorsam bir iş bulup çalışmaya başlarım çocuğumu daha mutlu yetiştiririm.. Ayrılmış olmam çocuğumun babasını tamamen onun hayatından çıkarmış olmam anlamına gelmez..Ama tabi ki siz sizin için en doğru kararı verirsiniz..Ya inanin telli duvakli gelin ciktiginiz evden bir cocukla ve dul damgasi yiyerek geri donmek cok zor. Ve bebegim yeni konusmaya basladi her baba deyisinde bir heyecan var.babasini nasil elinden alabilirim daha bu yasta
Sanal aldatma. Yani yüzlerce kadınla sanal sex yapmış. Tanışmış 3-5 konuşmuş, beklentiye giren kadın oldukça engellemiş. Yani yüzyüze konuşalım diyen kadın oldukça engellemiş yenisini bulmuş. Böylece yüzün üzerinde kadın olmuş. Beş değil on değil epey bi boynuzum olmuşNasıl aldatıyormuş ki ?
çok ilginç herkesin iyi bilmesi de :/