- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
Aynen öyle deneme yanılma yapıcaz baska bi şansımız yok malesefkiiiBende öyle ama böyle de olmak doğru değil ne yapmalı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle deneme yanılma yapıcaz baska bi şansımız yok malesefkiiiBende öyle ama böyle de olmak doğru değil ne yapmalı bilmiyorum
Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşallahEvet gercekten dogalarinda var. Allah islah etsin hesabinu sorsun tum bunlari yasatan éslere
Ya aslında benım eşim benı hıc aldatmadı şükür 13 senelik evlıyız ama geneli çapkın bence Allah şaşırtmasın diyelim çok onur kırıcı bi durum. Allah hiç bı kadına ve erkeğe böyle acı şeyler göstermesin Insallah.Doğalarında var da demeyelim yahu aldatmayan erkek yok mu vardır inş![]()
Ya aslında benım eşim benı hıc aldatmadı şükür 13 senelik evlıyız ama geneli çapkın bence Allah şaşırtmasın diyelim çok onur kırıcı bi durum. Allah hiç bı kadına ve erkeğe böyle acı şeyler göstermesin Insallah.
Aminn. Cünlesinin insallahBen sevgilim tarafından aldatıldım çok kötü bi durum gerçekten evliyken daha da zordur eminim. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın. Mutluluğunuz daim olsun![]()
Aynı siteden üyelik aç, onun üyeliğinin dikkatini Çek, takiptesin. Bir süre konuş. Sonra da onunla beraber çekilmiş fotoğrafınızı ona at. Bu çift gibi olmak istemiyorum kocası onu aldatıyor yaz.Ne diyecek bak bakalım.
Burda tek erkekMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Aklı sıra hava atmış işte kocişiyle :) artık bunları ilk saçmalamalarından tanıyorum :)Arkadaşlar bu mesajdan bişey Anlayan var mı?banada anlatın lütfen
Boşanmayacaksan katlanıp oturacaksın evin de biz başka bir akıl var da vermiyormuyuz sanıyorsun yani varmı başka bir çözüm adam niyeti bozmuş işte istediğin cevap ne yani ya katlanacksın ya da boşanacaksın bunun başka bir çaresi yok evlilik sitesi zaten aşırı fena kuma gelecek bu gidişle eh artık ona da katlanırsın ne diyeyimBosanmak kolaymi sizce. Nasil bir yol izlemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz diye sorayim dedim. Tepki ile yaklasacaksaniz yorum yapmayin
İşte ben de dedim erkek muhabbetine giriyor diye hem burada hiç erkek yok ki çok saçma sapan bir soru "erkek sorusu" erkekler arasında geçer bence ancak bu muhabbet biz kız kıza niye tartışalım bunu?AYRICA bunu soran yarın öbür gün "nereme bakarsın,beyler karşı cinste neye dikkat edersiniz diye" konu da açar.Bence konu açarken dikkat etmeliyiz.Rencide oldum aslında.Sessizliğinizi nasıl korudunuz maşallah. Ben yakaladığımda dünyayı başına yıkmıştım mesela. 1 saniye bile susamadım. İlginçsiniz. Hem tepki olarak hem de buraya sorduğunuz soru olarak. Kadınlar Kulübüne erkek sorusu mu soruyorsunuz? Buraya sorana kadar eşinize sormanız gerekiyor ama neyse
Bir süre çaktırmayıp delil toplardım. Konuşmalar fotoğraflar mesajlar... Daha sonra herife bir şey demeden doğru avukata. Dilekçe eline ulaşınca da Türk kahvemi içerdimMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?