• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken erkeklerin baska bayanlarla konusmasi

Erkekler bunu neden yapar bilmiyorum ama susan kadın neden susar e ben onu da bilmiyorum. Yapmayın lütfen çocuk için falan susmayın ya ne olur? Dik durun delil toplayıp onu boşayın

Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya :KK43: :KK43: :KK43: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
🤔🙄

Son düzenleme:
Doğalarında var da demeyelim yahu aldatmayan erkek yok mu vardır inş :(
Ya aslında benım eşim benı hıc aldatmadı şükür 13 senelik evlıyız ama geneli çapkın bence Allah şaşırtmasın diyelim çok onur kırıcı bi durum. Allah hiç bı kadına ve erkeğe böyle acı şeyler göstermesin Insallah.

Şimdi söylersen inkar edecek.yok arkadaşım yok kardeşim varsa yada kuzenim yiğenim diyecek. Takip etmelisin ben üç dört gün dayanabildim sadece.

Ya aslında benım eşim benı hıc aldatmadı şükür 13 senelik evlıyız ama geneli çapkın bence Allah şaşırtmasın diyelim çok onur kırıcı bi durum. Allah hiç bı kadına ve erkeğe böyle acı şeyler göstermesin Insallah.

Ben sevgilim tarafından aldatıldım çok kötü bi durum gerçekten evliyken daha da zordur eminim. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın. Mutluluğunuz daim olsun🥰

Boşanmayacaksan lütfen bildiğini çaktırma.
Sebebine gelecek olursak Karım beni affeder gidecek yeri yok vs vs.. Sürekli aldatır.

Aynı siteden üyelik aç, onun üyeliğinin dikkatini Çek, takiptesin. Bir süre konuş. Sonra da onunla beraber çekilmiş fotoğrafınızı ona at. Bu çift gibi olmak istemiyorum kocası onu aldatıyor yaz.Ne diyecek bak bakalım.

GERÇEK KESİT! flash tv kapanmamış mıydı ya? 😀

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Burda tek erkek Kazen Kazen abi.Ona soralim.😂 Takipte kalin bence.Evlilik sitesi ne alaka.Hemde neden esinizin sifresini bilmiyosunuz?Bizim evde tlf asla saklanmaz sifrede dahil.Zaten bakmam ozeline.(Arkadaslariyla konusma filan)

Bosanmak kolaymi sizce. Nasil bir yol izlemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz diye sorayim dedim. Tepki ile yaklasacaksaniz yorum yapmayin
Boşanmayacaksan katlanıp oturacaksın evin de biz başka bir akıl var da vermiyormuyuz sanıyorsun yani varmı başka bir çözüm adam niyeti bozmuş işte istediğin cevap ne yani ya katlanacksın ya da boşanacaksın bunun başka bir çaresi yok evlilik sitesi zaten aşırı fena kuma gelecek bu gidişle eh artık ona da katlanırsın ne diyeyim

Sessizliğinizi nasıl korudunuz maşallah. Ben yakaladığımda dünyayı başına yıkmıştım mesela. 1 saniye bile susamadım. İlginçsiniz. Hem tepki olarak hem de buraya sorduğunuz soru olarak. Kadınlar Kulübüne erkek sorusu mu soruyorsunuz? Buraya sorana kadar eşinize sormanız gerekiyor ama neyse
İşte ben de dedim erkek muhabbetine giriyor diye hem burada hiç erkek yok ki çok saçma sapan bir soru "erkek sorusu" erkekler arasında geçer bence ancak bu muhabbet biz kız kıza niye tartışalım bunu?AYRICA bunu soran yarın öbür gün "nereme bakarsın,beyler karşı cinste neye dikkat edersiniz diye" konu da açar.Bence konu açarken dikkat etmeliyiz.Rencide oldum aslında.

Kadın belli ki aldatıldığını öğrenince afallamış akıl almak istemiş yeni bir hesap açmış burada herkeste ‘hanımlar ve beyler meeee’ demiş. Şaka gibisiniz yani gerçekten.

Sizin de esiniz bi tuhaf evlilik sitesi ne ya kaç yaşında bu insan. Bence bir şey çaktırmayın şifresini bildiğinizi de söylemeyin bi süre takip edip ekran fotoğraflarını kendi telefonunuzda bulundurun.

Erkeklere niye boyle seyler yaparsınız yazmak yerine, kocana dımdırekt gıdıp tipine bakmadan cok herseye tammıssın gibi evlilik sitesi senin neyine be adam deseydin keske.

Normal aldatmalarda kötü tabi ama böyle saçma sapan sitelerden birilerini bulmaya çalışan erkekler ekstra cringe geliyor bana ya

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Bir süre çaktırmayıp delil toplardım. Konuşmalar fotoğraflar mesajlar... Daha sonra herife bir şey demeden doğru avukata. Dilekçe eline ulaşınca da Türk kahvemi içerdim 😎

Back
X