• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken erkeklerin baska bayanlarla konusmasi

Ya inanin telli duvakli gelin ciktiginiz evden bir cocukla ve dul damgasi yiyerek geri donmek cok zor. Ve bebegim yeni konusmaya basladi her baba deyisinde bir heyecan var.babasini nasil elinden alabilirim daha bu yasta
Bunu o niye düşünmemiş peki.? Adam olsaydı da aldatmasaydı. Evladını düşünmek yerine abazalık yaparsa sonuçlarına katlanacak. Ayrıca çocuğunuz siz mutsuzken mutlu olmaz.

Sanal aldatma. Yani yüzlerce kadınla sanal sex yapmış. Tanışmış 3-5 konuşmuş, beklentiye giren kadın oldukça engellemiş. Yani yüzyüze konuşalım diyen kadın oldukça engellemiş yenisini bulmuş. Böylece yüzün üzerinde kadın olmuş. Beş değil on değil epey bi boynuzum olmuş 😂

Sanal olunca saklaması kolay olmuş muhtemelen.
Elaleme rezil etseydiniz bilselerdi ne mal olduğunu.
Rezil pislik herif 😑

Dogru soyluyorsunuz. Erkeklerin geneli boyle. Ilerleyen zamanlarda kendime bir yol cizecegim zaten. Mutsuzken bende kimseyi mutlu edemem. Allah hepimizin karsisima iyi insanlar cikarsin

Ya inanin telli duvakli gelin ciktiginiz evden bir cocukla ve dul damgasi yiyerek geri donmek cok zor. Ve bebegim yeni konusmaya basladi her baba deyisinde bir heyecan var.babasini nasil elinden alabilirim daha bu yasta
Öncelikle boşanırsanız gururlu bir kadın olarak döneceksiniz. Ayrıca imkanınız varsa baba evine dönmeyin zaten. Durumu böyle ajite etmenin size bir faydası da olmaz. Babasını siz niye elinden alasınız? Onların baba çocuk ilişkisi devam edecek, sizin karı koca ilişkiniz bitecek.

Sanal olunca saklaması kolay olmuş muhtemelen.
Elaleme rezil etseydiniz bilselerdi ne mal olduğunu.
Rezil pislik herif 😑
Ooo ettim. Elinde avucunda olanı da aldım. Benden iyisi yok artık. Ama erkekler arkadaşları eşlerini aldatsa bile garip karışlamıyor. Çevresi dağılmadı ama evet rezil oldu.

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Dogalarında var ne kadar yapmıcam bakmıcamda deseler yaparlar farklı bı heycan olarak gelıyor demekki nasıl olsa evdeki garanti ayağına.

Ooo ettim. Elinde avucunda olanı da aldım. Benden iyisi yok artık. Ama erkekler arkadaşları eşlerini aldatsa bile garip karışlamıyor. Çevresi dağılmadı ama evet rezil oldu.

Tabi canım erkekler normal karşılar şaşırmam buna. Arkadaşı aldattı diye kınamazlarki en fazla yakalandın diye dalga geçerler. Çok iyi yapmışsınız ohhh.

Bosanmak kolaymi sizce. Nasil bir yol izlemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz diye sorayim dedim. Tepki ile yaklasacaksaniz yorum yapmayin
Adam evlilik sitesine üye, farkında mısınız? Facebook ve Instagram'da arandıkları yetmiyor, evliyken bir de evlilik sitesine üye oluyorlar, kadınların cevabı ise "boşanmak kolay mı?" oluyor. Boşamayacaksanız susun oturun o zaman. Bunu görüp de affederseniz zaten adam yakında evinize kadar getirir sanal karısını!

Adam evlilik sitesine üye, farkında mısınız? Facebook ve Instagram da arandıkları yetmiyor, evliyken bir de evlilik sitesine üye oluyorlar, kadınların cevabı ise "boşanmak kolay mı?" oluyor. Boşamayacaksanız susun oturun o zaman. Bunu görüp de affederseniz zaten adam yakında evinize kadar getirir sanal karısını!

Bi bilsem neden bu kadar gözleri aç neden bi türlü doymuyorlar asla anlamıyorum. Bekar oldugum halde hiç kimseye güvenim kalmadı gerçekten hep bi şüphe icindeyim 🤷🏻‍♀️

Bi bilsem neden bu kadar gözleri aç neden bi türlü doymuyorlar asla anlamıyorum. Bekar oldugum halde hiç kimseye güvenim kalmadı gerçekten hep bi şüphe icindeyim 🤷🏻‍♀️

Bende öyle ama böyle de olmak doğru değil ne yapmalı bilmiyorum

Back
X