• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken erkeklerin baska bayanlarla konusmasi

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Macera diyerek neden böylesi büyük bir yanlışı masumlaştırıyorsunuz? Macera arıyorsa gitsin bungee jumping yapsın.

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Hey beyler neden kimse cevap vermiyor size soruyor eyyy fake hesaplar dökülün ortaya

Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya :KK43: :KK43: :KK43: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bak yine karşılaştık. Bence gelişme konusunda bir daha düşünmelisin kardeşim ahajsjsjs.

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya :KK43: :KK43: :KK43: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Niye bu kadar yırttınız kendinizi? :KK51:

Benim beyim "seni hiç iki ayaklı canlılarla aldatmadım, asla aldatmam" diyerek içimi ferahlattı sağolsun. At yarışı oynuyor gizlice. Ben bilmem o yüzden bu mevzuları. Ama ben şimdilik sessiz kalma işini beceremem zaten. Tez canlıyım. Gördüğüm anda ıslak odun arayışına girerim.

Ne ukala ne saçma bir yorum.
Aklınızı masanın üstüne mi bıraktınız yorumu yaparken.
Bayılırsınız laf cımbızlamaya bayan çok doğrular!

Arkadaşlar bu mesajdan bişey Anlayan var mı?😁 banada anlatın lütfen

Siz ne düşünüyorsunuz ona göre yorum yapalım

Sabırlı ol ve şifre yi bildiğini çaktırma sakın. Normal akışında devam et. Ekran görüntüsünü al ve telefonunda kayıtla. Kanıt topla elin güçlü olunca ne istersen yap.

Hani ameliyat için narkoz alırsınız da sonrasında uyanma evresi Allah ne verdiyse konuşursunuz ya. Heh işte o evrede eline telefon verilmiş olabilir.
Olayı ne kadar güzel özetledin..😂❤️ Bende akşamdan kalma falan sandım😁 dedim bi anormal benmiyim anlamadım ama normal olan benmişim sanırım..

Back
X