- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
Bunu yapan kadınlar da var, haa erkekler çoğunluktur o ayrı ama niçin olabilir sizce bu arayış? Arayış işte adı üstünde, kaşınıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha mıYaşasın FEMİNİZM !!!
Sessizliğinizi nasıl korudunuz maşallah. Ben yakaladığımda dünyayı başına yıkmıştım mesela. 1 saniye bile susamadım. İlginçsiniz. Hem tepki olarak hem de buraya sorduğunuz soru olarak. Kadınlar Kulübüne erkek sorusu mu soruyorsunuz? Buraya sorana kadar eşinize sormanız gerekiyor ama neyseMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Fake misin doğru söyleBir kadınla konuşan evli bir beyefendi!
Şimdi evli erkek neden başka bir kadınla konuşur diye düşünecek olursak eyer gizli bir çapkınlık içinde olduğunu söyleyebiliriz!
AMA VE LAKİN konu sahibine şunları da diyorum bunun altımda başka sebeplerde olabilir çocukluktan kalma olan birtakım sapkınlıklar,dürtüler vs. başka da bir şey diyemiyorum hem bu bence biraz erkek muhabbetine giriyor konunun içeriği bunun 8 yaşındaki çocuk bile farkındadır.Küçükken izlediğim bir dizide görmüştüm.Ben o yüzden utandım yani hanımefendi tabii ki de bu durumdan rahatsız olduğunu belirtecek bize ama bu şekilde değil üslubu yanlış.
Gündüz gündüz içiyor musunuz?Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya![]()
![]()
![]()
![]()
O sitedeki kullanıcı adını al sonra oraya üye ol . Mesaj at sığır kocana işlet kısacası . Tepe taklak olsun gerisi de sende zatenMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Hanımefendi ne oluyor Allah aşkına? Nereden ne çıkarıyorsunuz?İnsan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz konu sahibine!Siz de öyle davranırsanız herkes mutlu olur.İnşallah biraz olsun kulak verirsiniz.Hem OKB hastasıyım ben ne olur anlayışlı olun zaten sabahtan beri yazıyorum. Ben o diğer yorumu yaptıysam hani şu gülmeli falan,size uyduğum için yapmışımdır.Size özel deniyorum,genel :)Fake misin doğru söyle
Sen içme ulan sonra b*kunu çıkarıyorsun.Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Yorumu nasıl da değiştirdiniz . Neyse ben hanımefendiliğimi koruyorum .Sen içme vücudun kaldırmıyor anlaşılan.
Banlanmaktan çekindim yoksa yorumum çok oturmuştu yazdıklarına.Yorumu nasıl da değiştirdiniz . Neyse ben hanımefendiliğimi koruyorum .
Tüm bu yazdıklarınızla okb hastalığınızın bağını çözemedim. Valla bilmediğimden soruyorum.Hanımefendi ne oluyor Allah aşkına? Nereden ne çıkarıyorsunuz?İnsan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz konu sahibine!Siz de öyle davranırsanız herkes mutlu olur.İnşallah biraz olsun kulak verirsiniz.Hem OKB hastasıyım ben ne olur anlayışlı olun zaten sabahtan beri yazıyorum. Ben o diğer yorumu yaptıysam hani şu gülmeli falan,size uyduğum için yapmışımdır.Size özel deniyorum,genel :)
Aynı siteden üyelik aç, onun üyeliğinin dikkatini Çek, takiptesin. Bir süre konuş. Sonra da onunla beraber çekilmiş fotoğrafınızı ona at. Bu çift gibi olmak istemiyorum kocası onu aldatıyor yaz.Ne diyecek bak bakalım.
Sessizliğinizi nasıl korudunuz maşallah. Ben yakaladığımda dünyayı başına yıkmıştım mesela. 1 saniye bile susamadım. İlginçsiniz. Hem tepki olarak hem de buraya sorduğunuz soru olarak. Kadınlar Kulübüne erkek sorusu mu soruyorsunuz? Buraya sorana kadar eşinize sormanız gerekiyor ama neyse
kadınlar kulübünde bey arıyosan kolay gelsinMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?