- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
Ben olsam kesin böyle yapardım kesiiiiinSessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam kesin böyle yapardım kesiiiiinSessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.
Bu sadece konuşmak değil ki gayet aldatmak. Ben konu başlığından muhabbet ediyor sanmıştım ama durum baya vahimmiş.Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Genelinin çapkın olduğunu söylersek durumu normalleştirmiş oluyoruz. Gayet çapkın olmayanlar da var. Demek ki sadık olunabiliyor. Olamayanlar utansınYa aslında benım eşim benı hıc aldatmadı şükür 13 senelik evlıyız ama geneli çapkın bence Allah şaşırtmasın diyelim çok onur kırıcı bi durum. Allah hiç bı kadına ve erkeğe böyle acı şeyler göstermesin Insallah.