E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
valla en zor kısmı başlamak...bir başlayınca hemen alışırsın ve çabucak geçer gider....uzun uzun tatil sonrası herkese aynı şey oluyor..ben de öyle yorgunum ki... sanki o kadar tatil yapan ben değilim...yarın işe gitmek istemiyorum....[/QUOTE
izmirin neresindensin?? bende izmir kiziyim :lepi: :sm_cool:
hanı calıssam calıstıgımın karsılıgını alacagımı bılmek guzel ama okula gıdıp bos bos oturmak vızeler fınalller son senenın verdıgı stres ya okulum uzarsa telası böööööööööööööööööö iğrenç.(
evliyken okumak....
daha kolay olacağını sanırsınız,ama görürsünüz ki daha bir zor olmuş..
en azından evliliğin ilk zamanları için bu böyle bence...
benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler :(((
benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler :(((
Slm ben Derya, cok büyük bir sorunum var yada ben öyle
kafam cok karisik...ne hayalerimden vaz gecmek istiyorum ne de ondan...ama beklemek zor geliyo ona sanki kaciyoz...simdiden yardimlariniz icin tsk.
Derya
hizli cevabin icin tsk ederim basda.
Az önce konusduk ama bu konu üzerine degil, ve suan cok kötüyüm, beni mutlu yapa bilcek birinle karsilasamicakmiyim ben hic.Bilgisayarin önünde olmam bile onu rahatsiz ediyo,hersey onu rahatsiz ediyo,bana güveni yok onca seneden sonra,yok arkadaslikda kurarsin sen filan...onu sevdigimden onun hatri icin susdum hep...ama artik cok gücüme gidiyo...önyargili olmasi beni cok üzüyo...ona ayrilmak istedigimi söyledim,cevabi neydi biliyomusun,zaten tek istedigin o kimbilir neler ceviriyon baska bisey var kesin yoksa niye böyle davrancan felan...
kusura bakma icimdekileri dökmek istedim...
kib :çok üzgünüm:
canım, evlenip eğitime devam etmek zor ama imkansız değil, eğer eşin destekçi ise. lakin sen daha kendini evlilik için olgun hissetmiyormuşsun, ayrıca 24 yaşındaki bir erkeğin evlilik için ne bu acelesi, daha gençsiniz bence...seven insan bekler, eğer süre uzadıkça sorun çıkcağını düşünüyorsa da zaten sorunlu olcaksa hiç olmaması daha iyi....hayırlısı olsun
Merhaba canim,
benim acelem yok zaten, onunla zamani geldiginde konuscam ve beni anlayisla karsilamicak olursa zaten yollu acik olsun derim. Sonucda bu iki kisinin verecegi bir karar, o istiyo diye zorluk yasamak zorunda degilim evliligim süresinde.Ondan önce konusmak isterdim ama beni anlamicak,bu konuyu defalarca tartisdik zaman zaman,bu yüzden zamanin akisina birakcam herseyi. Cevabin icin sagol.
sevgiler Derya hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?