- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
merhabalar bende lisans eğitimimin son senesinde yani 4.sınıfta evlendim.pek zorluk yaşamadım çok şükür.bi hocamın tavsiyesiyle öylesine ales e girdim.kenarda dursun ne olur ne olmaz diye.başvuru dönemi gelince durumu değerlendireyim dedim ve başvurdum.nasip oldu.şu anda yüksek lisans 1.senemdeyim
Buyuk bir azimle egitim hayatina devam eden arkadaslarimi kutluyorum a.s.
Bende bu donem dil okuluna basliyorum insallah.Daha sonrasinda da yuksek lisans istiyorum bakalim...Gecenlerde bir universiteye gittim acayip gaza gelmistim, okul ortamini ozlemisim.Seviyorum ya okumayi Şeniz Allah muvaffak etsin hepimizi
bende okuyorum universite 2inci yilimdayim yeni evliyim sayilir. Pek zorlandim sayilmaz esim cok anlayisli. derslerimide rahatlikla aksamlari calisabiliyorum..
Herkesin allah yardimcisi olsun
kızlarr tembel teneke geldiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................büte alışkın olmayan bünyem reaksiyon gösterdi.....:):)ortaokulda bütünlemelere kalmış eve gidemeyen çocukların ruh hali var üzerimde biri osmanlı paleoğrafyası denen illet zaten zor birde hoca zorlaştırıyor..birir çağdaş Türk Dünyası Tarihi abartısız bu kadar büte çalışacağım konu üzerinden bir araştırma ödevi çıkar ......o hocaların çoluğu çocugu kırk yıl kalsın emiiiiii tüm derslerden:):)son sınıftayım birde geleceğin Tarih Kurumu Başkanı olma vasfından beni alıkoyuyo bu hocalar:)
bende geldim kızlar,bir koltukta üç dört karpuz taşımak zor ama güzel olan tarafıda bu zaten.
inşallah hepsinin üstesinden geliriz.
çamaşırsuyu sen kursa katılabilirim diyodun ,gelişme varmı canım?
Merhaba arkadaslar
Ben de sıteye yenı uye olanlardanım.Ingılızce ogretmenlıgı son sınıftayım.Bır taraftan da cevırmenlık yapıyorum.Ayrıca okul bıtınce de acıkogretım halkla ılıskıler ıstıyorum ıkı yıllık.Matematıkle aram ıyı degıl delikafadulden Sabahları esımı gecırdıkten sonra dırekt temızlık ve bulasıgı halledıyorum, camasırım varsa makıneye atıyorum,camasırlar yıkanırken yemegı halledıyorum,zaten camasır makınesı durana kadar yemekler bıtıyo zaten ya da kaynaması gereken yemegın altını kısıp camasırları serıyorum. Sonra cevırım varsa onu yapıyorum,aksam yemegınden sonra da derslere bakıyorum.Bazen cevırım oluyor pat bırı gelıyor oturmaya ya da bız gıdıyoruz cok kotu oluyor.Kurban bayramında 100 sayfalık ıs almıstım ve bayramda kayınvalıdemler memlekete gıdelım deyınce herkes orda otururken kavurmaları yer yutarken ben o kadar koku ıcınde cevırımı yaptım o dort gun olum gıbıydı benneyaptımki
Allah kolaylık versın arkadasım benım de ogrencım gelıcek bırazdan,konu hazırlıyorum ona ama bakmadan gecemedım buraya da. Ikıncı bır unıversıteyı mutlaka ıstıyorum ama en ıyısı benım ıcın halkla ılıskıler cunku sehır dısında bı yerde okuyamam ve full time okulda olabılme durumum yok.Bır sorunun ya da soracak bırseyın olursa yazabılırsın camasırsuyu arkadasım ay ne komık oldu laelaelaelaelaezor oluyor ya..ben de kurban bayramında bir kenarda ingilizce çalışmıştım....ben de ingilizce çalışmaya çalışıyorum...bildiklerin bana da üfle de kpds den güzel bir puan alayım....ayrıca ben de doktora yapmazsam halkla ilişkiler okumayı düşünüyorum gerçi bana extrası olamayacak ama ikinci üniversite olsun hem de seviyorum bölümü...yaz arada sırada...
Allah kolaylık versın arkadasım benım de ogrencım gelıcek bırazdan,konu hazırlıyorum ona ama bakmadan gecemedım buraya da. Ikıncı bır unıversıteyı mutlaka ıstıyorum ama en ıyısı benım ıcın halkla ılıskıler cunku sehır dısında bı yerde okuyamam ve full time okulda olabılme durumum yok.Bır sorunun ya da soracak bırseyın olursa yazabılırsın camasırsuyu arkadasım ay ne komık oldu laelaelaelaelae
selam kızlarrrrrrrrr .malesef o zeki benden eser yok son sınıf olmama ragmen ıkı butunlemem vardı bırıne gırdım gecerım gıbı ama bırı haftaya carsamba o kadar cok konu varkı gecmem ımkansız zaten o hocada butunlemeden gecırmıyor.ve okulum uzayacak sanırım tek bır ders yuzunden ağlamaktan helak oldum ama derste calısamadım kaç gundur.(nolucak benım bu halımmmmmmmmmm
Merhaba kizlar, bu topigi yeni fark ettim ve benimde burda olmam gerektigini düsündüm. Ben kanadada yasiyorum geçen yaz evlendim 8 aylik evliyim ve su anda 2 aylik hamileyim. Ama durun hele, seneye uni son senemdi mezun olacaktim ama bebek geliyor ekimde Allah nasip ederse bir dönem gitmeyip ikinci döneme geri dönmeyi düsünüyorum. Saten bu yil bitmesi lazimdi ama ben zaman geçtikce motivasyonumu kaybettim ve 5 ders yerine bazen 2 bazen 3 ders aldim. Bende motivasyon eksikligi cok fazla evlenmedende vardi ama simdi daha cok. Esimle cok iyi anlasiyoruz, benden daha cok ev isleriyle ilgilenir hersey yolunda gidiyor ama iste evlilik, okul, hamilelik sanki git gide hayat dahada zorlasiyor benim için. Simdi tek istegim bir an önce okulu bitirmek...sizlerinde dedigi gibi okurken evlendigim için cok elestiri aldim hatta tamam evleniyo ya okulu bitiremez diyenlerde oldu, ve simdi hamile oldugumu ablalarimdan bask kimseye söyleyemiyorum tepkilerinden çekiniyorum hor görecekler eminim. Iste kizlar hayat devam ediyor benimle yazisirsaniz sevinirim. Herkese basarilar.
bir iki sene sonra evlenicem daha üniversite 1 deyim bakalım yürütebilicek miyim hem okul hem evlilik..fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?