- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türk dizileri değildir hayat. Kendinize gelin bir an önce hayatınızın düzenini bozmayın. Mesafeli olun asistan da olsanız göz göze gelmeyin.Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım
Cabalıyorum bunun içinDüşünmekten vazgeçebilirsin mesela![]()
Ee olsun. Yani ben 26 yaşındayım, gayette dışarda bana karşı bakışını ilgisini yakaladığım erkeğe mesafeli durabiliyorum. Ya da bir erkek çalışmam gerekirse, mesafeyi koruyorum, dikkat ediyorum. Siz mi duramayacaksınız evli çocuklu olarak? İşinizi yapacaksınız orada.Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım
Eşinize haksızlıkDuygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Fazla göz teması kurmayın.Sakalasmayin ciddi olun.İmkansız cünkü onun asistanıyım
Aynen şeytana uyabilirsiniz.Allah korusun.Ee olsun. Yani ben 26 yaşındayım, gayette dışarda bana karşı bakışını ilgisini yakaladığım erkeğe mesafeli durabiliyorum. Ya da bir erkek çalışmam gerekirse, mesafeyi koruyorum, dikkat ediyorum. Siz mi duramayacaksınız evli çocuklu olarak? İşinizi yapacaksınız orada.
Sevdiği yok ondan eminim ama benim onla ilgili bişey hissettiğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü belli etmiyorum hiç bir şekildeElektrikler kesilsin o zaman. Bence mesafe yok. siz öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Ayrıca sizin hissinizi amiriniz hissederse işinizden bile olabilirsiniz. Evli bir kadınla asla ilişki düşünmüyordur. Belki sevdiği var adamın?
Bu kendi içimde yaşadıgım ve sonlandırmaya calıştığım bişey sizlerden de rahatlamak amacıyla birşeyler duymak istedim konu buEvliliğinde pürüz yoksa herşey mukemmelse eşin de mukkemmel olduğu halde için dışa akıyorsa net sadakatsizsin! Bizim seni linçlememize gerek yok aslında senin kendini linçlemen lazım.
Şeytana uymayın eşinizi çocuğunuz düşünün eşiniz aynı şekilde olsaydı ne kadar üzücü değil mi empati yapın adamın bazı şeyleri hoş gelebilir ama doğru bu değil eşinizin duyduğunu ya da hissettiğini şüphelendiğini düşünün değer mi bı heves uğruna yuvanızi yıkmayaİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Duygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/Türk dizileri değildir hayat. Kendinize gelin bir an önce hayatınızın düzenini bozmayın. Mesafeli olun asistan da olsanız göz göze gelmeyin.
Emin olmadan eldeki kocadan olmayın tabi ama ne gereği var.Duygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Isteyebiliyorsan tayin iste ya da umarim adam gider baska bir yere. Ne diyeyim...Çıkamam cünkü devlet memuruyum
Zaten mesafeliyim bunu yapıyorum fakat bu benim kendi içimde yaşadığım bişey kendisi farketmesi imkansızEe olsun. Yani ben 26 yaşındayım, gayette dışarda bana karşı bakışını ilgisini yakaladığım erkeğe mesafeli durabiliyorum. Ya da bir erkek çalışmam gerekirse, mesafeyi koruyorum, dikkat ediyorum. Siz mi duramayacaksınız evli çocuklu olarak? İşinizi yapacaksınız orada.
Sanmıyorum cinsel olduğunu. Adam üstünüz ve mesafeli kendi kendinize çekim var sanıyorsunuz hemde cinsel. Eşinizi çekinDüzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Yerinizi sağlamlaştırmak derken onu anlayamadımEşinize haksızlıksiz yerinizi sağlamlaştırmak istiyorsunuz. Duygu hikaye. Cinsel olarak çekim oluyorsa zaten aldatma gibi bir şey bu.