Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

İlk konunuzda fotoğrafiniz var detay verseniz ne olur vermeseniz ne olur tanıyan zaten fotoğraftan bilir
Ben de ilk mahmutla karşılaştım sonra gördüm ablamızı. Bu abiyi baz alırsak hoşlandığı kişiler olarak amiri de bu tarz bir Mahmut abi demekki. Ne diyordu gözümü kapattığımda yüzü geliyor onu düşünüyorum filan

Ergenlik hali o kişi Cook iğrenç bir tipmiş gerçekten bakınca çok güldüm bende şuan :))

Eski konularınızı okudum. Sizde hep çevreye iş arkadaşlarınıza karşı mesafe problemi varmış. Sınırınızı koruyamıyorsunuz. O yüzden amirinizle böyle yakın olmanıza da hiç şaşırmadım. Şimdiden iş arkadaşlarınız arkanızdan konuşuyor olabilirler dikkat edin.
Evlilik konusuna gelince de bence siz mutlu değilsiniz sevmiyorsunuz eşinizi. Sadece şartları iyi diye götürüyorsunuz. Her anlamda mutlu olan kadının aklı kaymaz dışarıya.

Konu duruyor foto yok

Kendinin var adamın yok

Esmer orta halli bir Türk erkeğiydi. Muhtemelen adamın kendi kınasındaki fotoğraftan kızı kesip; yanlış anlamayın o kız kardeşi yazmış yıllar önce. Ağabeyine yüzünü dönüp, elini omzuna koyup fotoğraf çektiren kaç gelin var acaba ?

Hoşlandığı adam da böyle bi tip muhtemelen

Sadece 5 sayfayı okuyabildim. Yemek yiyeceğim, kusura bakmayın.

Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Testosteron seviyeniz artmış olmasın?

Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Biriminizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca yakışıklı ve benim gönlümün de kaydığı bir amirim olsa o rahatlıktan vazgeçerim ya da gönlümden adama postayı koyma için çabalarım. İş dışında muhatap almam mesela. Sıcak davranmam.

Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Siz onun asistanıysanız elbette ki size danışabilir. Biraz totonuz da kalkmış belli ki. Belki bende benzer tepki verirdim ama ordinary kendine gel deyip tokat manyağı yapardım kendimi. Gerekirse bırakırdım da.

Sen adamı da tespit edersin bacım valla bir tık ilerisi Müge anlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…