- 16 Haziran 2011
- 15.701
- 67.966
- 798
Sen adamı da tespit edersin bacım valla bir tık ilerisi Müge anlı
Biz kadınlar ne kadar değişik yaratıklarız. Kadın zaten yaşadığı şeyin saçmalığının farkında ki bu durumdan nasıl kurtulurum diyor. Biri kalkmış düşünme demiş sanki insan düşüncelerine engel olabiliyor gibi biri kalkmış nasıl linç etmeyelim demiş, linç edince konu sahibi normale dönecek gibi, biri kalkmış boşan demiş sanki orta da his dışında bir şey varmış gibi. Konu sahibesi bazen insan boşluğa düşebiliyor adamdan olabildiğince uzak, durun, iş dışında konulara girmeyin, eşinizle ve çocuğunuzla olabildiğince çok zaman geçirmeye çalışın. Bütün bunlara rağmen ters giderse zaten boşanacağınızı belirtmişsiniz. Kolaylıklar diliyorum.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Orası öyle ama en azından güzel bir rehberlik oluyor anlamasını bilene tabii. Benim konuma da yorum yapmış mıydınız hatırlamıyorum ama ben buradaki kadınların bakış açısından çok yararlandımAdamı veya kadını ; 3.şahısların tespit etmesinin kimseye faydası olmayacaktır.
Gerçekten böyle bir olay yaşayan her kim varsa; eşlerinin/sevgililerinin durumu fark edip, en güzel şekilde yollarına devam edebilmesini dilerim.
Konuyu o kadar iyi anlamıssınızki ztn duygularım yoğun olsa ayrılırım sadece saçma sapan bir his dediklerinizi yapacağım benimde aklımda o var insanlar klavye başında o kadar asıp kesmeye alışmış ki banada bunu yapıyorlarBiz kadınlar ne kadar değişik yaratıklarız. Kadın zaten yaşadığı şeyin saçmalığının farkında ki bu durumdan nasıl kurtulurum diyor. Biri kalkmış düşünme demiş sanki insan düşüncelerine engel olabiliyor gibi biri kalkmış nasıl linç etmeyelim demiş, linç edince konu sahibi normale dönecek gibi, biri kalkmış boşan demiş sanki orta da his dışında bir şey varmış gibi. Konu sahibesi bazen insan boşluğa düşebiliyor adamdan olabildiğince uzak, durun, iş dışında konulara girmeyin, eşinizle ve çocuğunuzla olabildiğince çok zaman geçirmeye çalışın. Bütün bunlara rağmen ters giderse zaten boşanacağınızı belirtmişsiniz. Kolaylıklar diliyorum.
Esra Erol izle dizileri izle normalleştir.Türk dizileri değildir hayat. Kendinize gelin bir an önce hayatınızın düzenini bozmayın. Mesafeli olun asistan da olsanız göz göze gelmeyin.
Devlet memurluğunda ne asistanlığı bu ? Sekreter misiniz?Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım
Bu düşünceden kurtulmak için amirinizi amir gibi görmelisiniz. Eşinizi fiziksel olmasa bile ruh olarak aldattiginizin farkına varıp bir an önce yanlisinizdan donmelisiniz. Eşiniz iş yerinde ki hoş bekar bir hanım ile "uyum içerisinde" çalışsa ve onu hayal etse nasıl hissedersiniz?İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Yok banlanmiş,hiçte üstüne gitmedik halbukisiKonu sahibi silmiş üyeliğini galiba.
İş yerini değiştir ya da kocandan boşan. Nasıl soru bunlarİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Bu kadar güzel giden bir evlilikte neden başkasında hoşlanmaya başladınız? Belki de düzgün gitmeyen bir şeyler vardır. Severek de evlenmişsiniz... Bilmiyorum belki de bu konuda kafa yormalısınız. Bir pürüz var evliliğinizde bence farkında olmadığınızİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Tabi canım rica etti ellemedik, sadece birazcık üstüne gittik, çok gitmedik.Yok banlanmiş,hiçte üstüne gitmedik halbukisi.
Tabi canım rica etti ellemedik, sadece birazcık üstüne gittik, çok gitmedik.
+1000000Umarım eşiniz sizin nasıl bir olduğunuzu anlar ve çocuğunu alır sizi bir güzel boşar ve yoluna bakar. Sizin o çoooookkk yakışıklı sandığınız amiriniz de basar totonuza tekmeyi dımsızlak kalırsınız ortada.
Memurmuşşşş. Tüüüü sizin memurluğunuza. Linç etmeyinmiş. Niye etmeyelim ? Sen pislik yapınca biz pislik yapma diyor muyuz sana ? Tez zamanda karşılığını bulursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?