• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Gönül bu, diyelim ki gönlünüz kaydı, baktınız çekim devam ediyor bu kocanızı sevmiyorsunuz anlamına gelir, o zaman kimseyi kandırmanın aldatmanın alemi yok; boşanmanız sizin için en hayırlısı olur. Hayır seviyorum demeyin, gerçekten seven kadın kocasından başkasını arzulamaz. Dudak ısırtacak kadar yakışıklı adamlar hepimizin çevresinde var, şahsen ne kademelerde manken gibi ne herifler görüyorum, eşimizi seviyorum ki tek arzuladığım, düşündüğüm eşim. Başkasını o konumda hayal bile edemem.

Foruma bu konudan önce en son 12 Haziran 2019 da yazmıştınız ve üniversite sınavına giriyordunuz.O günden sonra, foruma böyle bir konuyla dönmenizi ilginç buldum.

Henüz 1 yıllık evliyken bebeğiniz olmayacak diye korkuyor, çok istiyormuşsunuz. İstediğinize de kavuşmuşsunuz ancak yetmemiş.
Kirâmen katibi Z zxshermine 🙄 korktum.

Gönül bu, diyelim ki gönlünüz kaydı, baktınız çekim devam ediyor bu kocanızı sevmiyorsunuz anlamına gelir, o zaman kimseyi kandırmanın aldatmanın alemi yok; boşanmanız sizin için en hayırlısı olur. Hayır seviyorum demeyin, gerçekten seven kadın kocasından başkasını arzulamaz. Dudak ısırtacak kadar yakışıklı adamlar hepimizin çevresinde var, şahsen ne kademelerde manken gibi ne herifler görüyorum, eşimizi seviyorum ki tek arzuladığım, düşündüğüm eşim. Başkasını o konumda hayal bile edemem.
Alakası yok tüm suç benim cinim
Cınım sen üstteki mesajı oku da biraz kendine gel.

Back
X