Yok be niye patlıcam sizle kızkıza konuşmak aksine hoşuma gidiyor normal hayatta bunları kardeşimle bile paylaşmamSondaki gülücük patladım patlıcam diyor ama siz bilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be niye patlıcam sizle kızkıza konuşmak aksine hoşuma gidiyor normal hayatta bunları kardeşimle bile paylaşmamSondaki gülücük patladım patlıcam diyor ama siz bilirsiniz.
Bir yanlışlık var tarihlerde dediğiniz gibi değil yetti aslında herşey halime şükür ama saçma bir hiç işte çok önemli değil
Tek tek tarih verirsem özel hayatım anlaşılabilirNasıl bir yanlışlık var mesela; buyrun anlatın.
Biliyordum suçu kendinizde bulmayacağınızı sizin tarzınızdaki tipler hep haklıdır. Aslında bencildir. Dünya kendisi etrafında dönüyor zannederler.İkizler burcuyum ondandır![]()
Z zxshermine ile baş edebileceğini düşünmüyorum.Yürek yediyseniz bilemeyeceğimTek tek tarih verirsem özel hayatım anlaşılabilir
Alakası yok tüm suç benim cinimBiliyordum suçu kendinizde bulmayacağınızı sizin tarzınızdaki tipler hep haklıdır. Aslında bencildir. Dünya kendisi etrafında dönüyor zannederler.
Kirâmen katibi Z zxshermine
Gönül bu, diyelim ki gönlünüz kaydı, baktınız çekim devam ediyor bu kocanızı sevmiyorsunuz anlamına gelir, o zaman kimseyi kandırmanın aldatmanın alemi yok; boşanmanız sizin için en hayırlısı olur. Hayır seviyorum demeyin, gerçekten seven kadın kocasından başkasını arzulamaz. Dudak ısırtacak kadar yakışıklı adamlar hepimizin çevresinde var, şahsen ne kademelerde manken gibi ne herifler görüyorum, eşimizi seviyorum ki tek arzuladığım, düşündüğüm eşim. Başkasını o konumda hayal bile edemem.
Cınım sen üstteki mesajı oku da biraz kendine gel.Alakası yok tüm suç benim cinim
Hep olan bişey değil yanılsama o kişiyle de olsam mutlu olmam bundan eminimCınım sen üstteki mesajı oku da biraz kendine gel.
Bizden istediğiniz tam olarak ne şimdi?Hep olan bişey değil yanılsama o kişiyle de olsam mutlu olmam bundan eminim
Şair burada ne demek istiyor hocamBizden istediğiniz tam olarak ne şimdi?![]()
Hem ayranım dökülmesin hem de kötü şeyler yaşanmasın istiyorŞair burada ne demek istiyor hocam?
Yaptığımın yanlış olduğunu hep bir kulaktan duymak sadece bu kolay bitirebilmem içinBizden istediğiniz tam olarak ne şimdi?![]()
Bende olmasam nasıl gol goy yapacaksınız kızlar :)Hem ayranım dökülmesin hem de kötü şeyler yaşanmasın istiyorha birde linç edilmeye karşı.
#nolinc#nohakaret#kocamcokiyibiriaslında
#tamamencinsel
Aşkım çok var hiç merak etme.Bende olmasam nasıl gol goy yapacaksınız kızlar :)
İlk konunuzda fotoğrafiniz var detay verseniz ne olur vermeseniz ne olur tanıyan zaten fotoğraftan bilirDetay vermek istemiyorum
Söylüyorum o zaman. "Boşan bence"Yaptığımın yanlış olduğunu hep bir kulaktan duymak sadece bu kolay bitirebilmem için
Kınamayın lafı da geldi tüy dikti üzerine. Yazık boşanın bari yakmayın kocanızın başını da.Olabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor