• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Sen adamı da tespit edersin bacım valla bir tık ilerisi Müge anlı

Adamı veya kadını ; 3.şahısların tespit etmesinin kimseye faydası olmayacaktır.

Gerçekten böyle bir olay yaşayan her kim varsa; eşlerinin/sevgililerinin durumu fark edip, en güzel şekilde yollarına devam edebilmesini dilerim.

İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Biz kadınlar ne kadar değişik yaratıklarız. Kadın zaten yaşadığı şeyin saçmalığının farkında ki bu durumdan nasıl kurtulurum diyor. Biri kalkmış düşünme demiş sanki insan düşüncelerine engel olabiliyor gibi biri kalkmış nasıl linç etmeyelim demiş, linç edince konu sahibi normale dönecek gibi, biri kalkmış boşan demiş sanki orta da his dışında bir şey varmış gibi. Konu sahibesi bazen insan boşluğa düşebiliyor adamdan olabildiğince uzak, durun, iş dışında konulara girmeyin, eşinizle ve çocuğunuzla olabildiğince çok zaman geçirmeye çalışın. Bütün bunlara rağmen ters giderse zaten boşanacağınızı belirtmişsiniz. Kolaylıklar diliyorum.

Adamı veya kadını ; 3.şahısların tespit etmesinin kimseye faydası olmayacaktır.

Gerçekten böyle bir olay yaşayan her kim varsa; eşlerinin/sevgililerinin durumu fark edip, en güzel şekilde yollarına devam edebilmesini dilerim.
Orası öyle ama en azından güzel bir rehberlik oluyor anlamasını bilene tabii. Benim konuma da yorum yapmış mıydınız hatırlamıyorum ama ben buradaki kadınların bakış açısından çok yararlandım ☺️

Biz kadınlar ne kadar değişik yaratıklarız. Kadın zaten yaşadığı şeyin saçmalığının farkında ki bu durumdan nasıl kurtulurum diyor. Biri kalkmış düşünme demiş sanki insan düşüncelerine engel olabiliyor gibi biri kalkmış nasıl linç etmeyelim demiş, linç edince konu sahibi normale dönecek gibi, biri kalkmış boşan demiş sanki orta da his dışında bir şey varmış gibi. Konu sahibesi bazen insan boşluğa düşebiliyor adamdan olabildiğince uzak, durun, iş dışında konulara girmeyin, eşinizle ve çocuğunuzla olabildiğince çok zaman geçirmeye çalışın. Bütün bunlara rağmen ters giderse zaten boşanacağınızı belirtmişsiniz. Kolaylıklar diliyorum.
Konuyu o kadar iyi anlamıssınızki ztn duygularım yoğun olsa ayrılırım sadece saçma sapan bir his dediklerinizi yapacağım benimde aklımda o var insanlar klavye başında o kadar asıp kesmeye alışmış ki banada bunu yapıyorlar

İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Bu düşünceden kurtulmak için amirinizi amir gibi görmelisiniz. Eşinizi fiziksel olmasa bile ruh olarak aldattiginizin farkına varıp bir an önce yanlisinizdan donmelisiniz. Eşiniz iş yerinde ki hoş bekar bir hanım ile "uyum içerisinde" çalışsa ve onu hayal etse nasıl hissedersiniz?

İş yerini değiştir ya da kocandan boşan. Nasıl soru bunlar

Bu kadar güzel giden bir evlilikte neden başkasında hoşlanmaya başladınız? Belki de düzgün gitmeyen bir şeyler vardır. Severek de evlenmişsiniz... Bilmiyorum belki de bu konuda kafa yormalısınız. Bir pürüz var evliliğinizde bence farkında olmadığınız

Macera arıyorsanız bungee jumping yapın hem linç yemesiniz hem oglunuzu kaybetmezsiniz 🙄

Ne güzel linçleyecek dik erken gitmiş konu sahibi

Aradaki yorumlarınızı okumadım o yüzden mesleklerinizi bilmiyorum ama acaba amirinizin kariyerine, başarısına bir hayranlığınız mı var da böyle düşünüyorsunuz? Hani bazen gençlikte öğretmenine aşık olanlar olurdu ya onun gibi bir his olabilir mi sizinki de? Bir de yakışıklı biri demişsiniz öyle olunca gözünüzde cazibesi artmış ama bu hiç doğru değil. Evli bir kadınsınız siz. Yazdığınıza göre ne güzel bir evliliğiniz varmış yazık etmeyin. Empati yapın eşinizin yerinde olsaydınız neler düşünürdünüz diye. Eğer farkında olmadığınız problemleriniz var ise iyice düşünün, bulun ve çözmeye çalışın, gerekirse destek alın.
Ben böyle yorumlamak istedim siz de bu açıdan düşünün içinde bulunduğunuz durumu ve başka şeylerle meşgul olun. Eşinize odaklanın, birlikte baş başa planlar yapın. Aklıma da başka bir şey gelmedi.

Tabi canım rica etti ellemedik, sadece birazcık üstüne gittik, çok gitmedik. 🤣

Üyenin konusu, bu türde açılan konular arasında en az tepki alan konu olabilir.

Aynısını kocaları yapsa, adamdan boşanmadan önce: adamı hadım etmede dahil onlarca şey düşünebilecek potansiyeli olan insanlar, "canım fiziksel bir şey yaşamamışsın, eşine odaklan, sanki ortada his dışında bir şey varmış gibi kadına boşan demişler vb" gibi tatlı(!) yorumlar yapmışlar.

Her konunun, "aynı durumu kocanız yapsa nasıl olurdu" hali, mevcut konuyla aynı anda yayınlansa forumda, bakalım o zamanda aynı yorumlar yapılır mıydı.

Umarım eşiniz sizin nasıl bir olduğunuzu anlar ve çocuğunu alır sizi bir güzel boşar ve yoluna bakar. Sizin o çoooookkk yakışıklı sandığınız amiriniz de basar totonuza tekmeyi dımsızlak kalırsınız ortada.

Memurmuşşşş. Tüüüü sizin memurluğunuza. Linç etmeyinmiş. Niye etmeyelim ? Sen pislik yapınca biz pislik yapma diyor muyuz sana ? Tez zamanda karşılığını bulursunuz inşallah.

Umarım eşiniz sizin nasıl bir olduğunuzu anlar ve çocuğunu alır sizi bir güzel boşar ve yoluna bakar. Sizin o çoooookkk yakışıklı sandığınız amiriniz de basar totonuza tekmeyi dımsızlak kalırsınız ortada.

Memurmuşşşş. Tüüüü sizin memurluğunuza. Linç etmeyinmiş. Niye etmeyelim ? Sen pislik yapınca biz pislik yapma diyor muyuz sana ? Tez zamanda karşılığını bulursunuz inşallah.
+1000000

Konuyu okumadım bile başlıktan bile midem bulandı. Sen direk kocandan boşan sonra senin gibiler yüzünden sonra karşı taraf kendini yakıyor. Sonra ne o kadın cinayeti diyorlar. Tabi ki bunu onaylamıyorum ama insanı çileden çıkarıyor böyle tipler. Tek diyeceğim adamı boşa ne yaşıyorsan yaşa ve allah ıslah etsin...

Back
X