Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Esinizi sevdiginizi herseyin normal oldugunu soyluyorsunuz ama birini severken birine asık ken bi baskasini sevemez bence bir insan yani bu durum da bi aksilik var kocanizi kaybetseniz? Bosansaniz mutlu mu olursunuz ? Ona gore doktorla devam edin

Akupuntur'un dopamin hormonunu artırıcı etkisi varmış. Bu hormonun etkilerinden biri de heyecanı artırır, kişinin haz verici aktivite aramasına sebep olabilir. ( seks, yiyecek, uyuşturucu gibi.)

Bir karşı cinsle yakın temasta bulunduğunuz için beyniniz sizi yönlendiriyor. Heyecanlanıyorsunuz falan. Hormonun etkisi sanırım. Tedavi dışında karşılaştığınızda aynı etkinin devam edeceğini sanmıyorum. Mümkünse öyle bir deneyin. Tedaviniz bittiğinde teşekkür için bir daha yanına gidin aynı etki devam edecek mi bakarsınız.

Şuan sürekli bunu düşünüp farklı anlamlar aramayın. Kendinizi yanlış düşüncelere yöneltmiş olursunuz. Keşke doktorunuz şu tür etkileri olabilir kendinizi kasmayın falan filan deseymiş. Ben değişen hormonların etkisi diyorum anlattıklarınıza göre. Umarım öyle olmuştur.

Lütfen doktorunuzu değiştirin. Kendi evliliğiniz için değil karşı tarafın evliliği için diyorum. Sözleşmenin tarafı olmadığım için diğer tarafın eşine bir borcum yok, ona ben söz vermedim dolayısıyla beni ilgilendirmez medeniliğinden uzaklaşmak gerekir. Zira yorumlarınızdan kendi evliliğinizi çok düşünmediğimiz zannına kapıldım.

Ben evli değilim o sıra sevgilimde yoktu.Sahafta bi abi vardı, adam evli abi dediğime bakmayın. En az 10 yaş vardır aramızda. Neyse adam kitaplarla ilgili, kültürlü, konuşması falan çok düzgün çok başka ve ben de böyle bi hisse kapılmıştım. Heyecandan onunla konuşamıyodum falan. Neyse sonra kendimi sorguladım, adam senden kaç yaş büyük tamam hoş ama ahım şahım biri değil sen de güzelsin, gençsin. Seni ne bu hale getiriyo diye. Ki evli barklı adam ben hiç haz etmem böyle şeylerden(sizde öylesiniz ki çekinme utanma duygunuz hala mevcut) ama gülümseyerek gözünün içi gülerek konuşuyo benle.Ne o biliyo musun hayranlık. aşk yada sevgi değil. Belki mesleğine belki ilgisine belki o kitaplara sizde bişey hayranlık uyandırmıştır. Ben bunu farkettiğimde gülüp geçmiştim halime. Sizde de durum böyle olabilir. Ama karşı tarafın niyetini asla bilemeyiz. Belki ahlaki açıdan sizin gibi düşünmeyen bi insan? O yüzden size tavsiyem doktorunuzu değiştirmeniz yine de.

Kötü bi durum.eşime 16 yaşımdan beri aşığım.bazen düşünüyorum ondan ayrılsam bi başkasını sevebilirmiyim onun gibi aşık olabilirmiyim acaba diye.onunla hiçkimseyi mukayese edemiyorum çünkü sevgili manasında ondan başka erkek tanımadım.eşinizi çok sevdiğinizi söylüyorsunuz bu olsa olsa hayranlıktır bence.

Bir süredir bu halinizin farkindaysa ya o da sizden etkilendiyse ne olacak

Bu doktorunuzu değistirip zaman kaybetmemeniz icin çok elzem bir gerekçe ise sizin icin,o halde o an orada yaşanmasindan korkutugunuz her ne varsa eşinizle x bir bayanin o anlari ve heyacanlari paylaştigini ve sizin tüm bunlardan habersiz tüp bebek sürecine adapte oldugunuzu düşünün derim.mukemmel giden evliliginizdeki mükemmel eş tam olarak duygusal yönden hiç haketmedigi bir durumun icinde ve haberi bile yok.
Bunlari sinirlenin diye demiyorum.bu sekilde düsünürseniz duygulariniz başka şekil alir.cünkü manende olsa ona yani eşinize olan sadakatinize gölge düşürüp sonrasinda vicdan muhasebesi yapmak zorufa kalmazsiniz.

siz esinize asik oldugunuza yada sevdiginize emin misiniz yoksa karismaz o akil. mesela ben 8 yillik evliyim hic karismadi aklim hic insanlarin yuzune bakamadim bile ama sonra aldatildim daha bosanmadim ama mesela benimde yakisiklilar dikkatimi cekiyor eskiden hic gormezdim yanlis anlasilmasin asla aldatmam bu evlilikte kaldigim surece diyorum allah sasirtmasin tabi. ama dedigim gibi sevgim azalinca bende birseyler eksilince . ama aldatmadin ya tas degiliz bence doktorunu degismelisin

Konuyu esime anlattim dedim boyle boyle bir olay var. Benim gorusum bu. Sen ne diyorsun?
Bana hak verdi resmen

Kadin statu sahibi,yakisikli,kendisinin derdini dinleyen bir hos adamdan etkilenmis hepsi bu. İlan-i ask yok,baska bir sey yok. Eee nedir yani. Sanirsin dunyanin sonu gelmis.

Hani Adriana limaya sevgilisi Metin hara enerji göndermişya ondan etkilensin diye, acaba bu doktorda akupunktur iğnelerinin birine özel bir iğnemi takıyor diye geldi aklıma yoksa niye durduk yere benle ilgili bi sorunmu var desin ?

Vayy bee okumuş 'sindirmiş' helal olsun sizin gibi bir alime ile bilgi yarıştırmak ne cürret, haşa!
Sorularıma cevap alabilseymişim iyiymiş ama, siz sadece diğer üyelere "ayy biri de bana id mid, ego mego bişeyler dedi ehiehiehi" vari yorumlar yapıp taraf toplamaya çalışmışsınız. Kıyamam, kimse de kale almamış :)))

Siz bence hani şu "biraz sert olucam" diye başlayan yorumu bi daha okuyun. Kadına resmen sanki niyeti bozmuş gibi 'adam senle gönül eğler, sen de avucununu yalarsın, neyseki adam dürüst" falan filan deyip sonra Mihail adlı üyenin size yaptığı "üye ahlaki değerlere sahip olduğu için bu durumu sorguluyor zaten" gibi sağduyulu bi yorumun üstüne atlayıp "evet ben de onu diyorum" demişsiniz. Mevlana gibi dön Allah dön. O kadar felsefe, psikoloji okumuşsunuz empati nerede ? Ayy 'empati' dedim, şimdi siz bi 4 5 sayfa da bu kelime ile dalga geçmeye çalışırsınız. "Biri empati mempati bişi dedi ya ihihihi"

Kolay gelsin.

Benim eşim başkasından etkilense hoşuma gitmez.. Bunu bildiğim için böyle bir yanılgıya düşsem, böyle bir soruyu sormam en azından.. Normal olmadığının farkında olurum..

Kaç gündür bu konu sadece şunu merak ediyorum kadınlar kulübü kadınları burada bazı arkadaşlar olabilir vs demiş olabilir diyen arkadaşlar size bir sorum var o doktorun eşi siz olsaydınız çocukları da çocuklarınız. Yine ya olabilir beşer şaşar dermiydiniz coooook merak ettim.

Evli biri için bu tip duygular hiç normal değil.
Siz çabuk sıkılabilen ve flörtöz bir yapıdasınız. 5 sene iyi tutmuşsunuz kendinizi.
Eşinize büyük haksızlık yapıyorsunuz.

Evet normal,olabilir böyle şeyler dememizi cidden beklemiyorsun herhalde.Aynısını eşiniz hissetse ortalığı yıkarsınız ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…