• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Evliliği çok güzel olan evlat sahibi olabilmek için tedavi olup yardımcı olsun diye + akupunktur tedavisi olan bir kadın hangi akla hizmet doktordan hoşlanıyorum diye bilir? Erkek yapsaydı burda recm edilir diri diri topraga gömülürdü. Aldatma sadece fiziken olmaz aklınızla hislerinizle de olabilir ki siz eşinizi hislerinizle aldatiyorsunuz.

Sadece şunu merak ediyorum çocuk isteyen bir kadın gibi mi davranıyorsunuz? Ya da kocasına aşık bir kadın gibi mi?

Eşinizin yerin de olsam sizinle bir yolda yürümezdim.
Davtanislarimda bi sorun yok zaten sorun hislerimde oldu ve bu kontrol edilebilen bisey olamadı malesef :(

Bazi boşluk alan

Erkekler duygusal boşluğa düşermi görüştüğü doktoru kurtarici olarak görürmu?ve bu duygularindan utanip evli olduğunu kendinini durdurmasi gerektiğini düşünüp geri cekilirmi? He eger oyleyse bu duygulari bir erkekte yasasa ayni seyleri düşünürdüm.
Erkekler niye duygusal boşluğa düşmesin? Örnek benim eşim, ilk bebeğimizi öğrendiğimiz zaman benden çok o ağladı sevinçten duygusallıktan peki Allah kimseye yaşatmasın evladımı ben de düşürseydim eşim dagilirdi emin olun yikilirdi. Erkekler beton mu duygusuz mu?

Bir erkek konu sahibi gibi boşluğa düşüp doktorundan da hoşlanabilir. Hatta ileri bile gidebilir. Sonra diğer erkekler gibi pişman olup salya sümük karısına dönüp hata ettim diye ağlaya bilir. ( asla affedilemez)

Hoşlanma da bırakıp sonra pişman da olabilir evliliğini eşini hatırlayıp üzülebilir.

Yani erkek duygusal değil diye bir şey yok. Benim nazarımda hoşlanmakta bir nevi aldatmaktır.

Çok şükür bugüne kadar eşimden başka bir erkeğe göz ucuyla bakmadım çok kavgalar ettik küstük bağırdık kırdık birbirimizi ama aklımın ucundan geçmezdi evli bir kadının evli (bekar olsada farketmez) bir adamdan hoşlanması oldukça mide bulandırıcı. Ben kendimden eminim yorumuma da sonuna kadar katılıyorum. Günahı olan varsa da o onun sorunu.
Günah olan eylemdir hanımefendi.. düşüncelerimde de başka bi insan yok çok şükür.. ama hissiyatin niyet barindirmadikca günah olduğunu düşünmüyorum.. büyük konusmamanizi tavsiye ederim zira ben de sizin gibi bunun kontrol edilebilecek bisey olduğuna inanırdım başıma gelene kadar..ve bolca da dile getirirdim bunu

Arkadaslardan birileri çocuğunu kaybettiği için demiş çocuğunu kaybeden bir anne başka adam aklına gelmez bunu geçin lütfen eşinden yana ilgisiz lik vs olsa anlarım boşluk derim ama o uzuntuye erkek iyi gelmez bence konu Sahibi eşinin kendini çok sevdiği ilgi fazlaligi cinsel hayatin mükemmel olmasından kaynaklı sıkilmis hiç tartisma kusme olmuyorsa heycani kalmamistir ilişkinin herzaman kacan kovalanir lafindayim öyle bir ilişki olsaydi baskalarindan etkilenmeye fırsat bulamazdi ve sunuda soyleyecegim insanlara hiç bişey yaramıyor bende dahil mukemmel olur sıkici olur sorunlu olur kötü denir hayat işte ama yinede yaptiginiz yanlış eşiniz öyle bişey hissetse kalbiniz gururunuz kirilirdi neden başkası diye kendinizde eksiklik hissederdiniz empati yapın benim eşim baskasindan hoslansa bosarim hoslanmak ne demek basit bişey gibi bakanlarda var hayret yani

Davtanislarimda bi sorun yok zaten sorun hislerimde oldu ve bu kontrol edilebilen bisey olamadı malesef :KK43:
Bakin size bir şey demiyorum ama ben kendimi sizin eşinizin yerine koyuyorum. Eğer gerçekten rahatsizsaniz ve kendinizden eminseniz eşinizle herşeyi konuşun çünkü sizi bu boşluktan çekecek tek gerçek eşiniz olacak.

Muhtemelen bu kisiyle tedaviye devam ederseniz ne kadar kontrollu olmaya calisirsaniz calisin bir yerde yenik dusebilirsiniz. Baska akupunktur doktoru yok mu? Tedaviyi baska biriyle devam ettirebilirsiniz. Tedavi yarim kalacak diye dusunmeniz bana siz de cok birakma niyetinde degilsiniz gibi geliyor. Lutfen kizmayin bana ama diyelim ki adamin ilgisini fark etseydiniz de sizin doktora ilginiz olmasa idi doktoru degistirmeyi dusunurdunuz muhtemelen. Tedavi yarim kalacak diye dusunmezdiniz o zaman. Oysa durum tersi olunca insan istemedigi seylerde bahane yaratir, insan psikolojisi bu sekildedir. Yapmak istemedigimiz herseyde daima bir bahanemiz vardir.

Günah olan eylemdir hanımefendi.. düşüncelerimde de başka bi insan yok çok şükür.. ama hissiyatin niyet barindirmadikca günah olduğunu düşünmüyorum.. büyük konusmamanizi tavsiye ederim zira ben de sizin gibi bunun kontrol edilebilecek bisey olduğuna inanırdım başıma gelene kadar..ve bolca da dile getirirdim bunu
Büyük konuşmuyorum ama ben sizin gibi boşluğa düşüp böyle bir yanılgıya düşecek olsam bilinki eşim beni asla affetmez biliyorum. O yüzden gerçekten içten söylüyorum eşinize daha bi sarılın ve mümkünse doktoru değiştirin. Varsın herşeye sil baştan başlasın tedavi vs. Ama en azından içiniz de rahat eder sizde bebek için daha fazla motive olursunuz.

Siz her ne kadar mükemmel bir evliliğim var deseniz de ruhsal bir boşluk oluşmuş içinizde. Doktorunuza karşı olan hayranlığı aşk gibi yorumluyorsunuz. Bu kadar şey atlatmışsınız siz güçlü bir kadınsınız. Ancak Doktorunuza karşı hisleriniz bir zaafiyet oluşturmuş. Ve görünen o ki sizin zaafınızı farketmiş. Lütfen dikkat edin ve yenik düşmeyin. Eşinizle gidip gelin. Bu durumun fiziksel boyuta geçmesine engel olun. Size birşey sormak istiyorum bana cevap vermeyin bu soruyu kendi içinizde samimice cevaplayın. O cevap herşeyi anlamanıza yetecektir.

Eğer size benimle ilgili sorun var mı dediğinde bunu elinizi tutup gözlerinize bakarak söyleseydi tepkiniz ne olurdu?
ellerimi tutamazdı.

Bu arada ne kadar mukemmel bir evliliginiz olsa da sanirim buaralar bosluktasiniz. Esinizle iletisimizi de bir gozden gecirin bence. Duygusal bir kopukluk yasadiginiz bir donem olabilir.
Cocuk olmuyor diye psikolojik olarak yiprandiginiz, tedavi ve deneyimlerin basarisizliginin da uzerine eklendigi bir donemde siradan yasantinizdaki tek renkli seye biran kapilabilirsiniz. Normal zamanda olmayacak birsey, psikolojik cokus yasandigi durumlarda olabilir. Bence esinizle de bir tatile cikin ve bir an su cocuk ve tedavi meselesiyle kafanizi mesgul etmeyin.

Muhtemelen bu kisiyle tedaviye devam ederseniz ne kadar kontrollu olmaya calisirsaniz calisin bir yerde yenik dusebilirsiniz. Baska akupunktur doktoru yok mu? Tedaviyi baska biriyle devam ettirebilirsiniz. Tedavi yarim kalacak diye dusunmeniz bana siz de cok birakma niyetinde degilsiniz gibi geliyor. Lutfen kizmayin bana ama diyelim ki adamin ilgisini fark etseydiniz de sizin doktora ilginiz olmasa idi doktoru degistirmeyi dusunurdunuz muhtemelen. Tedavi yarim kalacak diye dusunmezdiniz o zaman. Oysa durum tersi olunca insan istemedigi seylerde bahane yaratir, insan psikolojisi bu sekildedir. Yapmak istemedigimiz herseyde daima bir bahanemiz vardir.
Size kizmiyorum..hatta çok ağır yorum yapan arkadaşlara bile kızmıyorum.. çünkü biliyorum ki içinde bulunduğum durumu tam anlamıyla kimse bilmiyor.. son kontrolünde hiç yumurtam gözükmedi.. tüp bebek doktorumun akupunktura yonlendirme sebebi de buydu.. bilemiyorum ama belki de artik yumurtalarım tamamen bitti zaten 0.3 amh değeri ile erken menapoza son adımdayım.. Benim için buradaki bazı arkadaşların su anda hiç anlayamayacağı kadar onemli zaman.. ara vermek veya tedaviyi ertelemek gibi bi durum belki de ömür boyu çocuk sahibi olamamak demek.. emin olun hickimse bunu riske edemezdi.. umarım anlatabilmisimdir :KK200:

Erkekler niye duygusal boşluğa düşmesin? Örnek benim eşim, ilk bebeğimizi öğrendiğimiz zaman benden çok o ağladı sevinçten duygusallıktan peki Allah kimseye yaşatmasın evladımı ben de düşürseydim eşim dagilirdi emin olun yikilirdi. Erkekler beton mu duygusuz mu?

Bir erkek konu sahibi gibi boşluğa düşüp doktorundan da hoşlanabilir. Hatta ileri bile gidebilir. Sonra diğer erkekler gibi pişman olup salya sümük karısına dönüp hata ettim diye ağlaya bilir. ( asla affedilemez)

Hoşlanma da bırakıp sonra pişman da olabilir evliliğini eşini hatırlayıp üzülebilir.

Yani erkek duygusal değil diye bir şey yok. Benim nazarımda hoşlanmakta bir nevi aldatmaktır.
Kadinlara oranla daha düşük bir ihtimal ve cogu evli erkek hoslandigi kadinla daha ileri gidiyor. Dusuncelerimizden sorunlu olsaydik yok olmasini istedigim insanlar var bazen bazilarini boğmak istiyorum:)katilmiyim:)
Konu sahibin suan yaşadığı sadece hayranlik.

Eşiniz size göre ne kadar mükemmel olsa da, eşinizde eksik olup doktorun tamamladığı ve sizin için çok önemli olan bir detay var. Eğer tutkularınız bu doğrultuda giderse eşinizden soğuyacağınızı düşünüyorum, bir de doktorun anlamış gibi görünüyor ve sanki onda da bir kıpırtı var. Bahar aşkı mı desek yoksa?:)

Size kizmiyorum..hatta çok ağır yorum yapan arkadaşlara bile kızmıyorum.. çünkü biliyorum ki içinde bulunduğum durumu tam anlamıyla kimse bilmiyor.. son kontrolünde hiç yumurtam gözükmedi.. tüp bebek doktorumun akupunktura yonlendirme sebebi de buydu.. bilemiyorum ama belki de artik yumurtalarım tamamen bitti zaten 0.3 amh değeri ile erken menapoza son adımdayım.. Benim için buradaki bazı arkadaşların su anda hiç anlayamayacağı kadar onemli zaman.. ara vermek veya tedaviyi ertelemek gibi bi durum belki de ömür boyu çocuk sahibi olamamak demek.. emin olun hickimse bunu riske edemezdi.. umarım anlatabilmisimdir :KK200:
Ben mi yanlis anladim? Siz akupunktur doktoruna karsi birseyler hissediyorsunuz degil mi? Ben akupunktur doktorunu degistirin dedim kadin dogum uzmaninizi degil. Tedaviyi birakin demiyorum. Cocuk istiyorsaniz o tedaviye tabiki devam edin. Ama esinizle de kisa bir tatil yapin bence.

Ben tüp bebek tedavini ve evliliğini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum .
Büyük konuşmak istemiyorum çünkü biliyorum ki kınadığım şeyden sınanmadan gebermem .
Sen evlisin , karşıdaki evli .
Sen ise bana koş dese depar atacak moddasın bunu kabul etmesen de görünen bu .
Eşine karşı ise gerçekten vicdan yaptığını düşünmüyorum zira yapsaydın tedaviyi bırakmalımıyım demek yerine direk bırakmayı tercih ederdin .
Bizim bırak yada bırakma dememizle sen duygularına kepenk vurabileceksen hay hay .
Burada bu konuyu bır baska kadın kocam doktorundan hoslanıyor adı altında açsaydı adamı topa tutarlardı .
Ama konu hemcinsimiz olunca ve görünen şeye açık sözlülük denince birçoğu " duygu " deyip geçiyor .
Fakat çok tehlikeli bir yoldasın , Allah yardımcın olsun .

Merhaba yasadıgınız durumu anlayabiliyorum önlem almazsanız şayet evliliğinizle sınanabilirsiniz.çok iyi giden bir evliliğin imtihanını yaşıyorsunuz dikkat edin acı bir son olmasın.Kimse aldatma amacıyla hareket etmez (kadınlar) yada eden varsa sayısı azdır,daha çok duygularına kendini kaptırıp düştüğünde ben ne yaptım der...doktorda sanırım aynı hissiyat içinde çünkü hiçbir doktor benimle ilgili bir sorun varmı demez bu kişisel bir soru ve yakınlık gerektirir.şu an tabiki elini tutmazsınız,terslersiniz vs vs ama öyle bir an gelirki duygularınız gibi eylemlerinizde kontrolden çıkar.ben bunu aldatma olarak görmedim evet duygular elde değil ama önlem almazsanız eylemlerinizide dizginleyemezsiniz.ne yapın edin onu görmeyin uzaklaşın ondan.görmediğinizde hislerinizin yanıltıcı olduğunu farkedeceksiniz geçici bir durum

Bosanin adami haketmiyosunuz doktor adim atsa kosaraj gitceksiniz o adamdan bi cocugu da haketmiyosunuz... evliysen aklin baskasina kaydiysa ya bosancaksin ya doktordan uzak durcaksin... Duramiyosan cocuk fln yapma haketmiyosun sen

Eğer fiili bir harekete geçmez ve geçmemesi için önlemler alırsanız kabul edilebilir. Hislerimiz kendi kendine şekil alır, biz onları doğruya yönlendirmeye çalışırız. Bu durum ilişki içerisindeki partner tarafından kesinlikle normal kabul edilemez, orası kesin.

Bence de doktorunuzu değiştirin. Bu hislerinizi bile bile devam etmek, fiili bir durum olmasa bile aldatmaya girer bence.

Bunların hiçbirisini asla ve asla ayıplamak amacı ile yazmıyorum.
Ama şu konu "kocam doktorundan etkileniyor" şeklinde olsaydı o adam burada önce linç edilir sonra baş aşagı ters mezara gömülürdü, bunu hepimiz biliyoruz.
-aldatmak sadece fiziksel değildir
-karın böyle hissetse senun hoşuna gidermi
-adamın gözü dışarda
-rezil ahlaksız herif
- eşine saygısızlık ediyorsun
-eğer gercekten sevseydi başkasını düşünmezdi bile
-evli adam nasıl başkasından etkileniyor
- gül gibi karısı varken baskalarından etkileniyor
- vs vs vs
Cevaplar bu sekilde olacaktı, ve bunu hepimiz çok net biliyoruz.
Ama "etkilenen" hemcins kişisi olunca bir sevgi pıtırcıkları bir canımlar cicimler havada uçuşmuş. Ve ustune konuda hanimlarin begendigi erkeklerin resimleri paylaştigi goy goy konusuna dönüsmus durumda... Yuhhh be Pessssssss...
Hissettiklerinin tadını çıkar diyen dahi var be oha !!!

Gerçekten seven ne gozunun ne gönlunun ucuyla dahi baskasina bakmaz. Hadi sevmiyorsun baskasina bir sekilde biseyler hissettin tamam, ama o zaman ayrıl esine bun yapmaya hakkın yok. Ve Hadi bir sekilde eşine yaptiginin yanlis oldugunu ve esini ne kadar sevdigini gordun, fakat bu seferde o doktor ile asla ve asla bir daha gorusmemen gerekiyor. Fakat sizde bu da yok, tedavi bahanesiyle aynen devam ediyorsunuz, ayiptir ya. Madem boyle bir durum olustu neden halen o doktorla devam ediyorsunuz? Baska doktormu kalmadı? doktorlara kıran mı girdide sadece o doktora mecbursun???

Yazık ya acıdım adamcagıza... yana yakıla bundan çocuğu olsun istiyor bide...

Adam evli barkli coluklu cocuklu..
Yani gozunuzu seveyim yapmayin etmeyin.
Ikinizde bekar olsaniz yuruyun ilerletin iliskiyi ama bu durumda kalben esinizi aldatiyorsunuz.
Adam isik yaksa yoldan cikacak kivama gelmissiniz, bildigin ask sinyalleri bu..
Doktoru acilen degistirin ve tup bebegi erteleyin derim.
Duygularinizdan emin olmadan cocuk icin acele etmeyin.

Hiçbir zaman ahlak bekçiliği yapmadım, kimseyi yargılamamaya da dikkat ettim lakin bazı arkadaşların da dediği gibi herkes böyle bir "aman canım olur öyle şeyler, insanız ne yapalım, fiiliyata geçmedikten sonra ne olacak, bence hayranlı bu" falan gibi tatlı tatlı şeyler söylemişler.İlk defa böyle tatlı bir sohbet ortamında görüyorum kk'yi hele de böyle bir konuda.

Ben açık konuşayım konu sahibi, bu hayranlık filan değil, siz baya aşıksınız adama, aşık olmak böyle bir şeydir zaten, kişiyi görünce bayılacak gibi olmak, yakınlaşınca titremek, her yaptığı şeye anlam yüklemek falan gibi şeyler olur.Hatta arzu boyutu epeyce ilerlemiş durumda, adam bileklerinize iğne batırırken neredeyse öyle bir tepki veriyorsunuz ki adam dönüp sormak zorunda kalıyor.Adam sizin ona ilginizi geçtim ne denli arzuladığınızı bile fark etmiş durumda.Kocasını anlattığınız kadar seven, her gece doyumlu bir seks yapan, gözlerinin içine bakınca eriyen bir kadın başka bir erkeği karşı cins olarak görmez bile, hatta yabancı birinin dokunuyor olmasından çok rahatsız olur.

Sizin kocanızı sevdiğiniz yok.sanırım çocuk içinde son şansınızın olduğu bir dönemdeymişsiniz.Ne diyeyim ya eşinizin bu aldatma olayından haberi olmadan aradan bir çocuk kapıp çıkacaksınız ki ne derece etik ona siz karar verin, ya da eşinizden ayrılacaksınız, başka birine böyle yoğun duygular hisseden bir insan artık asla eşini ilk günkü gibi seven ve sevebilecek bir insan olmayacaktır.

Back