Hiçbir zaman ahlak bekçiliği yapmadım, kimseyi yargılamamaya da dikkat ettim lakin bazı arkadaşların da dediği gibi herkes böyle bir "aman canım olur öyle şeyler, insanız ne yapalım, fiiliyata geçmedikten sonra ne olacak, bence hayranlı bu" falan gibi tatlı tatlı şeyler söylemişler.İlk defa böyle tatlı bir sohbet ortamında görüyorum kk'yi hele de böyle bir konuda.
Ben açık konuşayım konu sahibi, bu hayranlık filan değil, siz baya aşıksınız adama, aşık olmak böyle bir şeydir zaten, kişiyi görünce bayılacak gibi olmak, yakınlaşınca titremek, her yaptığı şeye anlam yüklemek falan gibi şeyler olur.Hatta arzu boyutu epeyce ilerlemiş durumda, adam bileklerinize iğne batırırken neredeyse öyle bir tepki veriyorsunuz ki adam dönüp sormak zorunda kalıyor.Adam sizin ona ilginizi geçtim ne denli arzuladığınızı bile fark etmiş durumda.Kocasını anlattığınız kadar seven, her gece doyumlu bir seks yapan, gözlerinin içine bakınca eriyen bir kadın başka bir erkeği karşı cins olarak görmez bile, hatta yabancı birinin dokunuyor olmasından çok rahatsız olur.
Sizin kocanızı sevdiğiniz yok.sanırım çocuk içinde son şansınızın olduğu bir dönemdeymişsiniz.Ne diyeyim ya eşinizin bu aldatma olayından haberi olmadan aradan bir çocuk kapıp çıkacaksınız ki ne derece etik ona siz karar verin, ya da eşinizden ayrılacaksınız, başka birine böyle yoğun duygular hisseden bir insan artık asla eşini ilk günkü gibi seven ve sevebilecek bir insan olmayacaktır.