- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Davtanislarimda bi sorun yok zaten sorun hislerimde oldu ve bu kontrol edilebilen bisey olamadı malesefEvliliği çok güzel olan evlat sahibi olabilmek için tedavi olup yardımcı olsun diye + akupunktur tedavisi olan bir kadın hangi akla hizmet doktordan hoşlanıyorum diye bilir? Erkek yapsaydı burda recm edilir diri diri topraga gömülürdü. Aldatma sadece fiziken olmaz aklınızla hislerinizle de olabilir ki siz eşinizi hislerinizle aldatiyorsunuz.
Sadece şunu merak ediyorum çocuk isteyen bir kadın gibi mi davranıyorsunuz? Ya da kocasına aşık bir kadın gibi mi?
Eşinizin yerin de olsam sizinle bir yolda yürümezdim.
Erkekler niye duygusal boşluğa düşmesin? Örnek benim eşim, ilk bebeğimizi öğrendiğimiz zaman benden çok o ağladı sevinçten duygusallıktan peki Allah kimseye yaşatmasın evladımı ben de düşürseydim eşim dagilirdi emin olun yikilirdi. Erkekler beton mu duygusuz mu?Bazi boşluk alan
Erkekler duygusal boşluğa düşermi görüştüğü doktoru kurtarici olarak görürmu?ve bu duygularindan utanip evli olduğunu kendinini durdurmasi gerektiğini düşünüp geri cekilirmi? He eger oyleyse bu duygulari bir erkekte yasasa ayni seyleri düşünürdüm.
Günah olan eylemdir hanımefendi.. düşüncelerimde de başka bi insan yok çok şükür.. ama hissiyatin niyet barindirmadikca günah olduğunu düşünmüyorum.. büyük konusmamanizi tavsiye ederim zira ben de sizin gibi bunun kontrol edilebilecek bisey olduğuna inanırdım başıma gelene kadar..ve bolca da dile getirirdim bunuÇok şükür bugüne kadar eşimden başka bir erkeğe göz ucuyla bakmadım çok kavgalar ettik küstük bağırdık kırdık birbirimizi ama aklımın ucundan geçmezdi evli bir kadının evli (bekar olsada farketmez) bir adamdan hoşlanması oldukça mide bulandırıcı. Ben kendimden eminim yorumuma da sonuna kadar katılıyorum. Günahı olan varsa da o onun sorunu.
Bakin size bir şey demiyorum ama ben kendimi sizin eşinizin yerine koyuyorum. Eğer gerçekten rahatsizsaniz ve kendinizden eminseniz eşinizle herşeyi konuşun çünkü sizi bu boşluktan çekecek tek gerçek eşiniz olacak.Davtanislarimda bi sorun yok zaten sorun hislerimde oldu ve bu kontrol edilebilen bisey olamadı malesef
Büyük konuşmuyorum ama ben sizin gibi boşluğa düşüp böyle bir yanılgıya düşecek olsam bilinki eşim beni asla affetmez biliyorum. O yüzden gerçekten içten söylüyorum eşinize daha bi sarılın ve mümkünse doktoru değiştirin. Varsın herşeye sil baştan başlasın tedavi vs. Ama en azından içiniz de rahat eder sizde bebek için daha fazla motive olursunuz.Günah olan eylemdir hanımefendi.. düşüncelerimde de başka bi insan yok çok şükür.. ama hissiyatin niyet barindirmadikca günah olduğunu düşünmüyorum.. büyük konusmamanizi tavsiye ederim zira ben de sizin gibi bunun kontrol edilebilecek bisey olduğuna inanırdım başıma gelene kadar..ve bolca da dile getirirdim bunu
ellerimi tutamazdı.Siz her ne kadar mükemmel bir evliliğim var deseniz de ruhsal bir boşluk oluşmuş içinizde. Doktorunuza karşı olan hayranlığı aşk gibi yorumluyorsunuz. Bu kadar şey atlatmışsınız siz güçlü bir kadınsınız. Ancak Doktorunuza karşı hisleriniz bir zaafiyet oluşturmuş. Ve görünen o ki sizin zaafınızı farketmiş. Lütfen dikkat edin ve yenik düşmeyin. Eşinizle gidip gelin. Bu durumun fiziksel boyuta geçmesine engel olun. Size birşey sormak istiyorum bana cevap vermeyin bu soruyu kendi içinizde samimice cevaplayın. O cevap herşeyi anlamanıza yetecektir.
Eğer size benimle ilgili sorun var mı dediğinde bunu elinizi tutup gözlerinize bakarak söyleseydi tepkiniz ne olurdu?
Size kizmiyorum..hatta çok ağır yorum yapan arkadaşlara bile kızmıyorum.. çünkü biliyorum ki içinde bulunduğum durumu tam anlamıyla kimse bilmiyor.. son kontrolünde hiç yumurtam gözükmedi.. tüp bebek doktorumun akupunktura yonlendirme sebebi de buydu.. bilemiyorum ama belki de artik yumurtalarım tamamen bitti zaten 0.3 amh değeri ile erken menapoza son adımdayım.. Benim için buradaki bazı arkadaşların su anda hiç anlayamayacağı kadar onemli zaman.. ara vermek veya tedaviyi ertelemek gibi bi durum belki de ömür boyu çocuk sahibi olamamak demek.. emin olun hickimse bunu riske edemezdi.. umarım anlatabilmisimdirMuhtemelen bu kisiyle tedaviye devam ederseniz ne kadar kontrollu olmaya calisirsaniz calisin bir yerde yenik dusebilirsiniz. Baska akupunktur doktoru yok mu? Tedaviyi baska biriyle devam ettirebilirsiniz. Tedavi yarim kalacak diye dusunmeniz bana siz de cok birakma niyetinde degilsiniz gibi geliyor. Lutfen kizmayin bana ama diyelim ki adamin ilgisini fark etseydiniz de sizin doktora ilginiz olmasa idi doktoru degistirmeyi dusunurdunuz muhtemelen. Tedavi yarim kalacak diye dusunmezdiniz o zaman. Oysa durum tersi olunca insan istemedigi seylerde bahane yaratir, insan psikolojisi bu sekildedir. Yapmak istemedigimiz herseyde daima bir bahanemiz vardir.
Kadinlara oranla daha düşük bir ihtimal ve cogu evli erkek hoslandigi kadinla daha ileri gidiyor. Dusuncelerimizden sorunlu olsaydik yok olmasini istedigim insanlar var bazen bazilarini boğmak istiyorum:)katilmiyim:)Erkekler niye duygusal boşluğa düşmesin? Örnek benim eşim, ilk bebeğimizi öğrendiğimiz zaman benden çok o ağladı sevinçten duygusallıktan peki Allah kimseye yaşatmasın evladımı ben de düşürseydim eşim dagilirdi emin olun yikilirdi. Erkekler beton mu duygusuz mu?
Bir erkek konu sahibi gibi boşluğa düşüp doktorundan da hoşlanabilir. Hatta ileri bile gidebilir. Sonra diğer erkekler gibi pişman olup salya sümük karısına dönüp hata ettim diye ağlaya bilir. ( asla affedilemez)
Hoşlanma da bırakıp sonra pişman da olabilir evliliğini eşini hatırlayıp üzülebilir.
Yani erkek duygusal değil diye bir şey yok. Benim nazarımda hoşlanmakta bir nevi aldatmaktır.
Ben mi yanlis anladim? Siz akupunktur doktoruna karsi birseyler hissediyorsunuz degil mi? Ben akupunktur doktorunu degistirin dedim kadin dogum uzmaninizi degil. Tedaviyi birakin demiyorum. Cocuk istiyorsaniz o tedaviye tabiki devam edin. Ama esinizle de kisa bir tatil yapin bence.Size kizmiyorum..hatta çok ağır yorum yapan arkadaşlara bile kızmıyorum.. çünkü biliyorum ki içinde bulunduğum durumu tam anlamıyla kimse bilmiyor.. son kontrolünde hiç yumurtam gözükmedi.. tüp bebek doktorumun akupunktura yonlendirme sebebi de buydu.. bilemiyorum ama belki de artik yumurtalarım tamamen bitti zaten 0.3 amh değeri ile erken menapoza son adımdayım.. Benim için buradaki bazı arkadaşların su anda hiç anlayamayacağı kadar onemli zaman.. ara vermek veya tedaviyi ertelemek gibi bi durum belki de ömür boyu çocuk sahibi olamamak demek.. emin olun hickimse bunu riske edemezdi.. umarım anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?